2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
Volkswagen bilservice og reparasjon av bil

Utfør neste service og reparasjon hos et Volkswagen merkeverksted.

Det er viktig å sørge for at bilen din er trygg å kjøre slik at du og dine passasjerer kommer sikkert fram. Samtidig er det viktig å følge bilens serviceprogram og reparere eventuelle skader fortløpende slik at bilen holder seg i verdi.Vi hjelper deg med å skifte motorolje eller reparere en steinsprutskade. Eller har du fått en ripe i lakken? Småskader på bilen kan oppstå uansett hvor oppmerksom du er, og vi hjelper deg enkelt med å rette opp skader som dette hos ett av våre bilverksteder. Vi kan Volkswagen best og har gunstige priser på service og reparasjon. 

Volkswagen merkeverksted service

Hvorfor bør du velge et Volkswagen merkeverksted?

 

Alle mekanikere hos oss er spesialutdannet gjennom egne kurs på vår Serviceskole. Dette sikrer at våre mekanikere blir spesialister etter fabrikkstandard på utføring av service og reparasjoner på våre egne personbiler. Dette gagner deg som kunde ettersom bilen blir tatt vare på av en spesialist og ikke en generalist. 

Volkswagen Original service fåes kun hos våre merkeverksteder og du skal føle deg sikker på at din Volkswagen er i trygge hender. Vi bruker kun originale deler og tilbehør levert fra fabrikk. Som sertifisert merkeverksted har vi også tilgang til fabrikkens fremste eksperter som sikrer at arbeidet blir utført etter høy kvalitet. Ved bruk av våre merkeverksteder får du 3 års garanti på deler og utført arbeid. I tillegg tilbyr vi også: 

 • Mobilitetsgaranti
 • Erstatningsbil
 • Varsel om EU-kontroll
 • Service- og vedlikeholdsavtale  

Bestill verkstedtjenester på nett.
Ved å klikke på "Bestill verkstedtime" under blir du sendt til vår kundeportal, Mitt Bilhold, for å kunne bestille verkstedtime direkte. Der kan du opprette ny bruker eller logge inn med din bruker.

Reparasjon på din bil med Volkswagen Smart Repair.

En liten småskade på bilen er ingen sak. Volkswagens bilverksteder kan hjelpe deg med både innvendige og utvendige reparasjoner på bilen. 

Ville det ikke vært fint hvis du bare kunne gjøre sprekken i skinnsetet, ripen i lakken eller den lille bulken på bilen din usynlig? Med Volkswagen Smart Repair kan du faktisk det. Konseptet går ut på at våre eksperter reparerer småskader på bilen din raskt og presist, og inntil 80 prosent billigere enn det som er vanlig med tradisjonelle reparasjonsmetoder.

Volkswagen Smart Repair har mange fordeler for deg:

 • Reparasjonsarbeidet er inntil 80 prosent billigere. Istedenfor en ny del får du en presis reparasjon av din bil
 • Reparasjonsarbeidet utføres raskt fordi alt arbeidet gjøres direkte på bilen uten at noe må demonteres
 • Vi kan love høy kvalitet på reparasjonen, da den utføres med helt ny teknologi som bidrar til å opprettholde bilens verdi

Lakkservice og karosseriservice på din bil.

Reparasjon av lakkskader og andre småskader på bilens karosseri er viktig for din sikkerhet og et godt utseende på din Volkswagen. Har bilen din fått en bulk eller en ripe i lakken kan dette fort fjernes med vår lakk- og karosseriservice. Når vi har reparert lakkskader, er bilen like sikker som før, og karosseriet ser like bra ut som det alltid har gjort. Grunnen til dette er at vi holder oss strengt til Volkswagens retningslinjer og alltid skifter ut det som er skadet med Volkswagen Originaldeler®. Dermed fortsetter også alle bilgarantier å gjelde.


Lakkservice og karosseriservice gir mange fordeler for deg:

 • Vedlikehold av lakken er bra for bilens verdi. Garantien mot gjennomrusting gjelder som før
 • Resultatet blir som original kvalitet, da alle skader repareres med Volkswagen Originaldeler® og Volkswagen original lakk

Hva er viktig i forbindelse med reparasjoner av bilens karosserideler?

Karosseridelene må kunne absorbere kollisjonsenergi, deformeres på en kontrollert måte og skjerme mot steinsprut. En karosseridel er mer enn bare en metallplate. Den beskytter deg og dine medtrafikanter. Du bør derfor alltid få en ekspert til å reparere skader, slik at bilen din forblir like sikker som før skaden.

Reparasjon av karosserideler på bilen gir flere fordeler for deg:

 • Reparasjon av bilens karosserideler er gunstig takket være komplette priser
 • Volkswagen Originaldeler®, ekspertise og høye kvalitetsstandarder sørger for høy kvalitet på reparasjonen

Snarveier.