2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen bilverksted ruteservice frontrute steinsprutskade

Ruteservice etter steinsprutskade.

Trenger du reparasjon av en steinsprutskade? Å reparere en sprekk i en frontrute gjøres raskt og enkelt på et Volkswagen-verksted.

En steinsprutskade er det viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dette kan gjøre skaden umulig å reparere som fører til at frontrute må skiftes. En frontrute som har steinsprutskade kan være farlig i trafikken fordi bilen mister noen av sine viktige egenskaper, men hos våre bilverksteder hjelper vi deg ved bruk av kvalitetsprodukter og originale deler. 

Med Volkswagens ruteservice kan vi reparere de fleste steinsprutskader raskt og billig med resin*. Du vil knapt se noe til skaden, og bilen blir like sikker som før.

* Reparasjonskostnadene dekkes som regel av kaskoforsikringen, uten egenandel.

Ruteservice fra Volkswagen etter steinsprutskade gir følgende fordeler for deg:

  • Dersom vi ikke behøver å ta ut ruten, reparerer vi skaden i løpet av en time
  • Ofte er det ingen egenandel på reparasjon av frontruteskader og glass. Det gjelder både ved delkasko og full kasko
  • Ruteservicen gir et svært godt resultat. Ruten blir like stabil som før og ser nesten ut som ny. Det gjelder også sotede ruter

Liten steinsprutskade. Stor risiko.

Hvorfor er det så viktig å reparere en steinsprutskade på frontruten raskt? Det er fordi du ikke bare sikrere når du er ute og kjører, det er også billigere. Fire gode grunner til å reparere glasskader raskt:

Ulike typer skader etter steinsprutskade.

Har du først fått en steinsprutskade på bilen, skal du være glad hvis det dreier seg om et halvmåneformet brudd eller en «bulls eye». Slike skader ser du nesten ingenting til etter en reparasjon.

Reparer steinsprutskade i frontrute hos Volkswagen bilverksted

Bestill time for reparasjon av bilglass.

Snarveier.