vw hvorfor velge merkeverksted

Hvorfor velge merkeverksted?

Kort forklart - vi skrur kun på ett bilmerke og på denne måten blir vi eksperter fremfor generalister. Vi kan Volkswagen best!

5 gode grunner for hvorfor du bør velge oss

1
Vi kan Volkswagen best!

Når bilen eller varebilen din blir syk står våre spesialutdannede bilmekanikere og teknikere klare til å ta den i mot på våre merkeverksteder.

Våre bilmekanikere har alle fått spesialopplæring ved vårt eget kompetansesenter hvor de utelukkende trener på å skru på bilmodeller fra Volkswagen.

Dette gjør at de kan ett bilmerke godt fremfor å kunne litt om mange. Derfor kaller vi oss selv for spesialister, ikke generalister. Og derfor sier vi også at vi kan Volkswagen best! 

Kontakt merkeverksted

vw merkeverksted service
2
Du får høy kvalitet på utført arbeid

Vi mener høy kvalitet på utført servicearbeid ikke bør være ensbetydende med høy pris.

Derfor er du sikret konkurransedyktige priser på gjennomført service eller reparasjon hos oss samt bruk av originaldeler etter fabrikkstandard.

Vi tilbyr et bredt spekter av verkstedtjenester for både nye og eldre person- og varebilmodeller fra Volkswagen.

Kontakt merkeverksted

vw høy kvalitet på service
3
Vi utfører Volkswagen Original Service

Våre Volkswagen merkeverksteder er de eneste som utfører Volkswagen Original Service. Dette innebærer at det er kun våre merkeverksteder som har tilgang til datasystemer fra Volkswagen som lar oss feilsøke og reparere i tråd med fabrikkens retningslinjer. 

Dette sikrer igjen at service og reparasjoner utført av oss er i tråd med fabrikkstandarden - noe som sørger for at man opprettholder gjeldende garantier på ditt kjøretøy. 

Volkswagen Original Service innebærer også utelukkende bruk av originale kvalitetsdeler og originalt tilbehør fra fabrikk. Vi garanterer altså ingen bruk av billige kopideler som setter både kjøretøyet og førers sikkerhet på spill.

Kontakt merkeverksted

vw originale service
4
5 års garanti på bildeler

Som takk for at du gir oss tillitt til å skru på kjøretøyet ditt, gir vi deg 5 års garanti på bildeler i forbindelse med utført arbeid hos våre merkeverksteder. Når du bruker våre merkeverksteder gir vi deg også;

  • 24-timers mobilitetsgaranti
  • Erstatningsbil ved behov
  • Varsel om neste EU-kontroll
  • Service- og vedlikeholdsavtale