vw servicekampanje

Servicekampanjer
Personbil

Våre forhandlere har til en hver tid gode priser og tilbud på service til din Volkswagen. Ta kontakt for mer informasjon!

Våre forhandlere har til en hver tid gode priser og tilbud på service til din Volkswagen. Ta kontakt for mer informasjon!

Aktuelle kampanjer på service

 • Liten Originalservice 5+ fra kr 1 990

  Fram til 28. februar 2023 har vi veilende priser på liten originalservice 5+  service for Volkswagen personbiler eldre enn 5 år. Vi utfører service i henhold til fabrikkens spesifikasjoner, og gir deg mobilitetsgaranti frem til neste serviceintervall. 

  Les mer om originalservice 5+

 • Stor Originalservice 5+ fra kr 4 490

  Fram til 28. februar 2023 har vi veilende priser på stor originalservice 5+  service for Volkswagen personbiler eldre enn 5 år. Vi utfører service i henhold til fabrikkens spesifikasjoner, og gir deg mobilitetsgaranti frem til neste serviceintervall. 

  Les mer om originalservice 5+

1.
Gjelder bil som er eldre enn 5 år. Avhengig av kjørelengde siden siste service, bilens alder og utstyr på bilen, kan det være behov for ulike tilleggsarbeider. Gjelder for bestilling av time frem til og med 28.02.2023. 
Enkel og raskt

Digital timebestilling hos merkeverksted

Enkel og raskt

Digital timebestilling hos merkeverksted

Bilhold bestill service vw varebil

Hos oss kan du bestille service- eller verkstedtime for din bil digitalt via vår egen tjeneste Bilhold. Slik går du frem:

Opprett bruker/Logg inn i Bilhold
Velg tjeneste
Velg forhandler
Velg type service du trenger
Velg tidspunkt
Bekreft time

Kontakt merkeverksted for timebestilling

Kontakt forhandler for et uforpliktede pristilbud på service og bestilling av verkstedtime. 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.