Service og reparasjon hos Volkswagen merkeverksted

Hvorfor velge Volkswagen merkeverksted

Utfør din neste service eller reparasjon hos oss

Alle mekanikere hos oss er spesialutdannet gjennom egne kurs ved vår Serviceskole. Dette sikrer at våre mekanikere blir spesialister etter fabrikkstandard på utføring av service og reparasjoner på våre egne personbiler. Dette gagner deg som kunde ettersom bilen blir tatt vare på av en spesialist og ikke en generalist. La bilen din forbli en Volkswagen

Volkswagen Original service fåes kun hos våre merkeverksteder, og du skal føle deg sikker på at din Volkswagen er i trygge hender. Vi bruker kun originale deler og tilbehør levert fra fabrikk. Som sertifisert merkeverksted har vi også tilgang til fabrikkens fremste eksperter som sikrer at arbeidet blir utført etter høy kvalitet. Ved bruk av våre merkeverksteder får du 5 år/100 000 km garanti på deler og utført arbeid. I tillegg tilbyr vi også: 

Bestill verkstedtjenester online

Ved å klikke på "Bestill verkstedtime" under blir du sendt til vår kundeportal, Bilhold, for å kunne bestille verkstedtime direkte. Der kan du opprette ny bruker eller logge inn med din bruker.

Bestill verkstedtimeOpens an external link

Les mer om Bilhold

Volkswagen Smart Repair - Spar penger ved reparasjon av bil

En liten småskade på bilen er ingen sak. Volkswagens bilverksteder kan hjelpe deg med både innvendige og utvendige reparasjoner på bilen. 

Ville det ikke vært fint hvis du bare kunne gjøre sprekken frontruten i skinnsetet, ripen i lakken eller den lille bulken på bilen din usynlig? Med Volkswagen Smart Repair kan du faktisk det. Konseptet går ut på at våre eksperter reparerer småskader på bilen din raskt og presist, og inntil 80 prosent billigere enn det som er vanlig med tradisjonelle reparasjonsmetoder.

Volkswagen Smart Repair har mange fordeler for deg

  • Reparasjonsarbeidet er inntil 80 prosent billigere. Istedenfor en ny del får du en presis reparasjon av din bil
  • Reparasjonsarbeidet utføres raskt fordi alt arbeidet gjøres direkte på bilen uten at noe må demonteres
  • Vi kan love høy kvalitet på reparasjonen, da den utføres med helt ny teknologi som bidrar til å opprettholde bilens verdi

Lakkservice og karosseriservice 

Service og karosseriservice hos Volkswagen

Fordeler med lakkservice

  • Vedlikehold av lakken er bra for bilens verdi. Garantien mot gjennomrusting gjelder som før
  • Resultatet blir som original kvalitet, da alle skader repareres med Volkswagen Originaldeler® og Volkswagen original lakk

Les mer om lakk og karosseriservice

Hva er viktig i forbindelse med reparasjoner av bilens karosserideler?

Karosseridelene må kunne absorbere kollisjonsenergi, deformeres på en kontrollert måte og skjerme mot steinsprut. En karosseridel er mer enn bare en metallplate. Den beskytter deg og dine medtrafikanter. Du bør derfor alltid få en ekspert til å reparere skader, slik at bilen din forblir like sikker som før skaden.

Reparasjon av karosserideler på bilen gir flere fordeler for deg

  • Volkswagen Originaldeler®, ekspertise og høye kvalitetsstandarder sørger for høy kvalitet på reparasjonen
  • Reparasjon av bilens karosserideler er gunstig takket være komplette priser

Reparasjon av lakkskader og andre småskader på bilens karosseri er viktig for din sikkerhet og et godt utseende på din Volkswagen. Har bilen din fått en bulk eller en ripe i lakken kan dette fort fjernes med vår lakk- og karosseriservice. Når vi har reparert lakkskader, er bilen like sikker som før, og karosseriet ser like bra ut som det alltid har gjort. Grunnen til dette er at vi holder oss strengt til Volkswagens retningslinjer og alltid skifter ut det som er skadet med Volkswagen Originaldeler®. Dermed fortsetter også alle bilgarantier å gjelde.