Volkswagen originale deler Golf

Originale bildeler® fra Volkswagen

Trenger du nytt bilbatteri, nye bremser, tennplugger til bilmotoren, ny frontrute eller vindusviskere til din Volkswagen? Hos oss bruker vi kun Volkswagen Originaldeler® på din Volkswagen, som er pålitelige kvalitetsprodukter som er perfekt tilpasset din bil, slik at du har samme høye komfort og sikkerhet etter at det er utført reparasjoner eller vedlikehold på bilen. Din Volkswagen er fortsatt 100% original.

Følgende bildeler finnes som Volkswagen Originaldeler®

Volkwagen orginaldeler bildeler bilbatteri

Bilbatteri

Velg det originale bilbatteriet. For at bilen skal virke som den skal, trenger den strøm fra startbatteriet. Våre strenge krav til produksjon, lagring og vedlikehold av Volkswagen originalbatterier sørger for at du får et kvalitetsprodukt som er sikkert og fungerer feilfritt.

Les mer

Glass, lys og sikt på bil volkswagen originaldeler

Ruter, vindusviskere og lyskomponenter

Å se og bli sett er livsviktig i trafikken. Volkswagen Originaldeler sørger for optimale siktforhold. Med Volkswagen originale glass, viskerblader og lyskomponenter har du full oversikt over det som skjer både foran og bak deg.

Les mer

VW orginaldeler bildeler bremser

Bremser

Volkswagen originale bremser justeres individuelt etter motoreffekten, vekten og topphastigheten på din Volkswagen-modell. Bremsene er anerkjent for sin lange levetid. Tilpasset bremsekraft gir minimal slitasje.

Les mer