Volkswagen originale deler Golf

Originale bildeler® fra Volkswagen

Trenger du nytt bilbatteri, nye bremser, tennplugger til bilmotoren, ny frontrute eller vindusviskere til din Volkswagen? Hos oss bruker vi kun Volkswagen Originaldeler® på din Volkswagen, som er pålitelige kvalitetsprodukter som er perfekt tilpasset din bil, slik at du har samme høye komfort og sikkerhet etter at det er utført reparasjoner eller vedlikehold på bilen. Din Volkswagen er fortsatt 100% original.

Følgende bildeler finnes som Volkswagen Originaldeler®

Volkwagen orginaldeler bildeler bilbatteri

Bilbatteri

Velg det originale bilbatteriet. For at bilen skal virke som den skal, trenger den strøm fra startbatteriet. Våre strenge krav til produksjon, lagring og vedlikehold av Volkswagen originalbatterier sørger for at du får et kvalitetsprodukt som er sikkert og fungerer feilfritt.

Les mer

Glass, lys og sikt på bil volkswagen originaldeler

Vindusviskere

Å se og bli sett er livsviktig i trafikken. Volkswagen Originaldeler sørger for optimale siktforhold. Med Volkswagen originale viskerblader har du full oversikt over det som skjer både foran og bak deg.

Akkurat nå har vi ekstra gode priser og gir deg 20%⁠ rabatt på originale vindusviskere.

Les mer

1.
Tilbudet gjelder frem til 30. november 2021.
VW orginaldeler bildeler bremser

Bremser

Volkswagen originale bremser justeres individuelt etter motoreffekten, vekten og topphastigheten på din Volkswagen-modell. Bremsene er anerkjent for sin lange levetid. Tilpasset bremsekraft gir minimal slitasje.

Akkurat nå har vi ekstra gode priser og gir deg 15%⁠ rabatt på originale bremser.

Les mer

1.
Tilbudet gjelder frem til 30. november 2021.
Luftfilter og klimaanlegg VW

Luftfilter og klimaanlegg

Ren luft er viktig for at maskineriet skal fungere optimalt. Volkswagens originalfiltre filtrerer ut forurensende stoffer og fanger opp smuss. Med Volkswagens originale støv- og pollenfiltre kan også allergikere puste godt. Filtrene fungerer svært godt i de fleste situasjoner, uansett vær- og kjøreforhold. 

Les mer

Registerreim og tennplugger

Tennplugger og registerreim for Volkswagen

Bruk Volkswagens originale bildeler til bilmotoren. Andre komponenter med andre materialblandinger kan medføre motorskader. Både motor og girkasse setter stor pris på Volkswagens originale tennplugger, tannreimer og smøremidler. 

Les mer

Nyttige snarveier