vw originale bildeler til bil

Originale bildeler® fra Volkswagen

Trenger du nytt bilbatteri, nye bremser, tennplugger til bilmotoren, frontrute eller vindusviskere til din Volkswagen? Hos oss bruker vi kun Volkswagen Originaldeler® på din Volkswagen, som er pålitelige kvalitetsprodukter som er perfekt tilpasset din bil, slik at du har samme høye komfort og sikkerhet etter at det er utført reparasjoner eller vedlikehold på bilen. Din Volkswagen er fortsatt 100% original.

Volkswagen Originaldeler®

vindusviskere og god sikt på bil vw originaldeler

Vindusviskere

Å se og bli sett er livsviktig i trafikken. Volkswagen Originale vindusviskere sørger for optimale siktforhold hele året. Med Volkswagen originale viskerblader har du full oversikt over det som skjer både foran og bak deg.

Veil.pris kr 799

Bestill bytte av vindusviskere i BilholdOpens an external link

Tennplugger og registerreim for Volkswagen

Registerreim og tennplugger

Bruk Volkswagens originale bildeler til bilmotoren. Andre komponenter med andre materialblandinger kan medføre motorskader. Både motor og girkasse setter stor pris på Volkswagens originale tennplugger, tannreimer og smøremidler. 

1.
Veiledende pris gjelder frem til 31.12.2022. 
Volkwagen orginaldeler bildeler bilbatteri

Bilbatteri

Velg det originale bilbatteriet. For at bilen skal virke som den skal, trenger den strøm fra startbatteriet. Våre strenge krav til produksjon, lagring og vedlikehold av Volkswagen originalbatterier sørger for at du får et kvalitetsprodukt som er sikkert og fungerer feilfritt.

VW orginaldeler bildeler bremser

Bremser

Volkswagen originale bremser justeres individuelt etter motoreffekten, vekten og topphastigheten på din Volkswagen-modell. Bremsene er anerkjent for sin lange levetid. Tilpasset bremsekraft gir minimal slitasje.

vw original frontrute steinsprutskade

Frontrute

Frontruten på bilen din er ditt vindu mot verden, og den gir økt komfort og sikkerhet i trafikken.

Luftfilter og klimaanlegg VW

Luftfilter og klimaanlegg

Ren luft er viktig for at maskineriet skal fungere optimalt. Volkswagens originalfiltre filtrerer ut forurensende stoffer og fanger opp smuss. Med Volkswagens originale støv- og pollenfiltre kan også allergikere puste godt. Filtrene fungerer svært godt i de fleste situasjoner, uansett vær- og kjøreforhold. 

Les mer om service på klimaanlegg

Nyttige snarveier