Steinsprutskade og lyskomponenter til bil

Volkswagen originale ruter og komponenter til bil

Sørg for å ha en frontrute, vindusviskere og lyskomponenter på bilen din som fungerer optimalt. Det viktigste av alt er at du har full oversikt og kan reagere raskt, uansett hva som måtte skje lenger fremme i trafikken. Dette hjelper Volkswagens originale glass, vindusviskere, lyskomponenter og ruter deg med.

originale frontruter til bilen fra volkswagen

Originale frontruter til bilen

Frontruten på bilen din er ditt vindu mot verden, og den gir økt komfort og sikkerhet i trafikken. Volkswagen original frontrute gjør mer enn å beskytte deg mot vær og vind. Den sørger for at kupeen ikke blir så opphetet på varme sommerdager. Det er viktig at frontruten din er montert og limt med korrekt lim for kollisjonsputenes funksjon og effektivitet. Frontruten i din Volkswagen beskytter deg og gjør bilen mer stabil.

Fordeler for deg

Stabilt sikkerhetsglass i frontruten gir optimal beskyttelse. 

Frontruten er limt til karosseriet og er dermed en bærende del som gir stabilitet. Av alt som bidrar til å forhindre at karosseriet blir deformert ved et sammenstøt, utgjør frontruten 30 % – forutsatt at den er i god stand, naturligvis.

Frontruten gir økt komfort ved at de beskytter mot støy og vind, den skjermer mot solen og dens UV-stråler, samt at den bidrar til å holde temperaturen i kupeen nede om sommeren.

Frontruten er tilpasset din Volkswagen. Det er et optimalt samspill mellom frontrute og de høyteknologiske funksjonene, som for eksempel førerassistentsystemene regnsensor og Lane Assist.