Volkswagen  frontruteskift bilglass
Volkswagen  frontruteskift bilglass
Volkswagen  frontruteskift bilglass

Steinsprutskade? Vi hjelper deg med nytt bilglass

Frontruteskade fra kr 0,-

Du betaler kr 0,- for fronrutereparasjon ved kasko/delkasko og normalt vil det være en egenandel for frontruteskift, avhengig av forsikringsavtalen din. Som kunde hos et av våre merkeverksteder får du profesjonell hjelp og nøyaktig utførelse. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for et uforpliktende tilbud, eller bestill time gjennom vår tjeneste i Bilhold.

Hvorfor velge oss? 

Ruteskift etter steinsprutskade

Har du vært uheldig på veien og fått en steinsprutskade? Uansett hvilken personbilmodell du kjører fra Volkswagen kan vi hjelpe deg med reparasjon eller skift av frontrute. 

  • Registrerer du bilglasskaden gjennom vår tjeneste Mitt Bilhold gir vi deg en rask vurdering av frontruteskaden innen 24t på din bil. 
  • Vi benytter kun originale frontruter med merkelogo, som tilfredstiller fabrikkens spesifikasjoner. Bruk av Volkswagen originalt lim ved montering, sikrer at ruten har samme sikkerhetsfunksjon ved en eventuell skade/ulykke.
  • Alle assistent og sikkerhetssystemer tilknyttet bilglasset, kalibreres og justeres alltid ved bytte av frontrute. 
  • Kalibrering av sikkerhetssystemene utføres med avansert utstyr og diagnose, i henhold til fabrikkens egne krav. 
  • Frontruten er en del av konstruksjonen og derfor en viktig sikkerhetsdel i moderne karosserier. Bytte og installasjon av bilglass anbefales utført av Volkswagens sertifiserte teknikere i henhold til produsentens krav og retningslinjer. 

Les mer om steinsprutskade

Rapporter skade i Bilhold

Bestill time online for service i Bilhold

Bilhold er en digital tjeneste utviklet av Harald A. Møller som gir deg en komplett oversikt over dine biler og ditt bilhold.

Tjenesten lar deg enkelt bestille verkstedtjenester, service, skadetakst og EU-kontroll med mer. Du kan også se din servicehistorikk, bilens tekniske data og varsellampeforklaring. 

Med andre ord - all nødvendig informasjon er lett tilgjengelig når behovet for profesjonell hjelp måtte melde seg.

Last ned appen til din iPhone

Last ned appen til din Android-telefon

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her