Skifte motorolje på bilen hos et VW bilverksted

Motorolje og oljeskift hos Volkswagen merkeverksted

Et kort stopp hos et Volkswagen-bilverksted for et oljeskift sikrer lang levetid for bilmotoren.

Et kort stopp hos et Volkswagen-bilverksted for et oljeskift sikrer lang levetid for bilmotoren.

Oljeskift skift motorolje hos Volkswagen-merkeverksted

Skift motorolje hos et sertifisert Volkswagen-merkeverksted

Bestiller du Volkswagen oljeservice, bytter vi ut den gamle oljen med Volkswagens originale motorolje, som er svært effektiv og beskytter motoren optimalt. For at motoroljen skal holde seg ren lenger, bytter vi også oljefilter og pakninger, og vi bruker naturligvis bare Volkswagen Originaldeler®.

Fordeler ved å skifte motorolje hos oss

Ved et oljeskift bruker vi spesialopplært Volkswagen-personale og Volkswagens godkjente deler. Det betyr med andre ord at alt er i produsentkvalitet og oppfyller Volkswagens krav

Vår oljeservice er grundig. Vi skifter både oljefilter og pakninger

Oljeservice kan utføres som ekspresservice på våre Volkswagen-verksteder, helt uten ventetid og uten at du trenger timeavtale

Bestill oljeskift eller andre verkstedtjenester i vår digitale tjeneste BilholdOpens an external link – 24 timer i døgnet. 

Les mer om Bilhold

Spørsmål og svar om motorolje

Bestill oljeskift eller andre verkstedtjenester i vår digitale tjeneste BilholdOpens an external link – 24 timer i døgnet. 

Oljeskift og påfyll av olje hos VW merkeverksted

Motoren er helt avhengig av motorolje

Flere tusen omdreininger i minuttet, trykk på mer enn 10 tonn per cm2 og temperaturer opp til 2000° C. En motor utfører utrolige bragder: den riktige motoroljen støtter og beskytter.

Reduserer friksjon og støy: Sylindere og andre motordeler beveger seg med ytterst høye hastigheter. En robust motorolje reduserer friksjonskrefter og slitasje.

Renser motoren: Forbrenning gir opphav til et bredt spekter av forurensninger, slik som små sotpartikler. Spesielle tilsetningsstoffer i motorolje kan binde dem og hindre skadelige avsetninger.

Beskytter mot syreangrep: Forbrenningsavgasser og uforbrent drvstoff kan forårsake at syrer dannes. Motoroljen nøytraliserer dem, og hindrer dermed syreangrep. 

Kjøler: Moderne motorstempler alene kan nå temperaturer opp til 350 ° C. Motorolje absorberer varmen raskt og løser den opp, som gjør at den kjøler ned deler av motoren som kjølevæsken ikke når.

Nyttige snarveier