Volkswagen skadespesialist bilverksted

Skadeverksted og lakkverksted

Skadeverksted og lakkverksted

La Volkswagens egne sertifiserte skadespesialister reparere din bil dersom du får en ripe i lakken eller i bilens karosseri.

Sertifiserte skadespesialist VW Volkswagen

Sertifiserte skadespesialister hos Volkswagen

Skadespesialist er en merkevare eiet av Volkswagen AG, og konseptet Skadespesialist er en kvalitetsstandard for skadereparasjon fra Volkswagen. For å kunne bruke denne merkevaren må skade- og lakkverkstedene dokumentere en høy kvalitet og standard gjennom årlig revisjon og sertifisering.

Ved å velge en sertifisert Skadespesialist dersom biluhellet er ute, får du en ekstra trygghet på at din Volkswagen er meget godt ivaretatt, reparert etter fabrikkens spesifikasjoner, og at den er like sikker etter reparasjon som den var før en eventuell skade. Etter skadereparasjonen vil det utstedes et kvalitetsdokument som viser at reparasjonen er utført på din Volkswagen.

Bestill skadetakst eller andre verkstedtjenester i vår digitale tjeneste BilholdOpens an external link – 24 timer i døgnet. 

Les mer om Bilhold

Våre sertifiserte skadespesialister

Finn din nærmeste sertifiserte skadespesialist i vårt forhandlersøk.

Skadespesialist Volkswagen merkeverksted

Fordeler ved å oppsøke et Volkswagen skadeverksted

Du kan følge deg trygg når du leverer bilen til et av våre skadeverksteder. Norge er et av foregangslandene innen skadereparasjon og har videreutviklet og økt kriteriene for Volkswagen Skadespesialist i tett samarbeid med Volkswagen AG

Fordeler ved å oppsøke et Volkswagen skadeverksted

  • Dokumentert kvalitetssikring av skadeprosessen med bilder og tekst
  • Høye krav til kurs og kompetanse. Alle skadespesialister gjennomfører årlig kurs på eksisterende og nye bilmodeller og er alltid oppdatert på den nyeste teknikken
  • Skadespesialist verkstedene benytter kun verktøy og utstyr som er beskrevet og  godkjent av Volkswagen AG
  • Vi har strenge krav til helse, miljø og sikkerhet. Vi setter de høyeste kravene til HMS. Vi tenker helhetlig og bærekraftig!
  • Vi tar alle type skader. Ingen skader er for store eller små. 

Bestill skadetakst eller andre verkstedtjenester i vår digitale tjeneste BilholdOpens an external link – 24 timer i døgnet. 

Les mer om Bilhold