Steinsprutskate og ruteskift hos Volkswagen merkeverksted

Steinsprutskade? 

Steinsprutskade? 

Reparer steinsprutskaden hos oss. Uansett hvilken personbilmodell du kjører fra Volkswagen kan vi hjelpe deg med reparasjon eller skift av frontrute. 

Steinsprutskade? Vi fikser det!

Du betaler kr 0,- hos oss for fronrutereparasjon ved kasko/delkasko og normalt vil det være en egenandel for frontruteskift, avhengig av forsikringsavtalen din. Som kunde hos et av våre merkeverksteder får du profesjonell hjelp og nøyaktig utførelse. Ta kontakt med din nærmeste forhandlerOpens an external link for et uforpliktende tilbud, eller bestill time gjennom vår tjeneste i Bilhold.

Bestill frontrutereparasjonOpens an external link

Ulike typer skader etter steinsprutskade

Har du først fått en steinsprutskade på bilen, skal du være glad hvis det dreier seg om et halvmåneformet brudd eller en «bulls eye». Slike skader ser du nesten ingenting til etter en reparasjon. Vi kan reparere de fleste steinsprutskader raskt og billig med resin*. Du vil knapt se noe til skaden, og bilen blir like sikker som før.

*Reparasjonskostnadene dekkes som regel av kaskoforsikringen, uten egenandel.

1
Kombinasjonsbrudd

Inntil 70-80 % av skaden vil ikke lenger være synlig etter en reparasjon av glasset.

Kombinasjonsbrudd i frontrute etter steinsprutskade
2
Stjernebrudd

Inntil 80-90 % av skaden er ikke lenger synlig etter rutereparasjon.

Stjernebrudd i frontrute etter steinsprutskade
3
Bulls eye

Inntil 90-99 % av skaden er ikke lenger synlig etter reparasjonen.

Bull’s eye skade i forntrute etter steinsprutskade
4
Halvmåneformet brudd

Inntil 90-99 % av skaden er ikke lenger synlig etter en reparasjon av skaden.

Halvmåneformet brudd i frontrute etter steinsprutskade:
Bestill time online for service i Bilhold VW

Rapporter skade i Bilhold

Bilhold er en digital tjeneste utviklet av Harald A. Møller som gir deg en komplett oversikt over dine biler og ditt bilhold.

Tjenesten lar deg enkelt bestille verkstedtjenester, service, skadetakst og EU-kontroll med mer. Du kan også se din servicehistorikk, bilens tekniske data og varsellampeforklaring. 

Med andre ord - all nødvendig informasjon er lett tilgjengelig når behovet for profesjonell hjelp måtte melde seg.

Last ned appen til din iPhoneOpens an external link

Last ned appen til din Android-telefonOpens an external link

Les mer om Bilhold

Bestill frontrutereparasjonOpens an external link

Hvorfor velge oss?

  1. Dersom vi ikke behøver å ta ut ruten, reparerer vi skaden med en gang
  2. Alle assistent og sikkerhetssystemer tilknyttet bilglasset, kalibreres og justeres alltid ved bytte av frontrute
  3. Ofte er det ingen egenandel på reparasjon av frontruteskader og glass. Det gjelder både ved delkasko og full kasko
  4. Vi benytter kun originale frontruter med merkelogo, som tilfredstiller fabrikkens spesifikasjoner. Bruk av Volkswagen originalt lim ved montering, sikrer at ruten har samme sikkerhetsfunksjon ved en eventuell skade/ulykke
  5. Kalibrering av sikkerhetssystemene utføres med avansert utstyr og diagnose, i henhold til fabrikkens egne krav
  6. Glassreparasjon gir et svært godt resultat. Ruten blir like stabil som før og ser nesten ut som ny. Det gjelder også sotede ruter. Frontruten er en del av konstruksjonen og derfor en viktig sikkerhetsdel i moderne karosserier. Bytte og installasjon av bilglass anbefales utført av Volkswagens sertifiserte teknikere i henhold til produsentens krav og retningslinjer

Bestill frontrutereparasjonOpens an external link

Kontakt forhandlerOpens an external link

Steinsprutskade og reparasjon hos Volkswagen merkeverksted

Liten steinsprutskade. Stor risiko

En steinsprutskade er det viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dette kan gjøre skaden umulig å reparere som fører til at frontrute må skiftes. En frontrute som har steinsprutskade kan være farlig i trafikken fordi bilen mister noen av sine viktige egenskaper. Her er fire gode grunner til å reparere glasskader raskt:

  1. Det er billigere. Vedlikehold koster, og det er billigere å reparere frontruten enn å skifte den. Men husk at det bare er mulig å reparere frontruten dersom skitt og vann ikke har kommet for langt inn i sprekken
  2. Sikkerhet ved bilulykke. Frontruten gir støtte for kollisjonsputene når de blåser seg opp. For at dette skal fungere riktig, må frontruten være intakt
  3. Bedre ytelser. Ruteservice sørger for at frontruten opprettholder sin effekt. Frontruten holder ute både fartsvind og risting når den er intakt. Har den en steinsprutskade, kan den få sprekker eller gå i stykker mens du kjører
  4. Få stabilitet i glasset. Ruteservicen sørger for stabilitet i glasset. Frontruten er en bærende del. Av alt som bidrar til å forhindre at karosseriet blir deformert ved et sammenstøt, utgjør frontruten 30 prosent – forutsatt at den er i god stand, naturligvis

Hvorfor velge original frontrute til bilen?

Frontruten på bilen din er ditt vindu mot verden, og den gir økt komfort og sikkerhet i trafikken. Volkswagen original frontrute gjør mer enn å beskytte deg mot vær og vind. Den sørger for at kupeen ikke blir så opphetet på varme sommerdager. Det er viktig at frontruten din er montert og limt med korrekt lim for kollisjonsputenes funksjon og effektivitet. Frontruten i din Volkswagen beskytter deg og gjør bilen mer stabil.

Fordeler for deg

Stabilt sikkerhetsglass i frontruten gir optimal beskyttelse. 

Frontruten er limt til karosseriet og er dermed en bærende del som gir stabilitet. Av alt som bidrar til å forhindre at karosseriet blir deformert ved et sammenstøt, utgjør frontruten 30 % – forutsatt at den er i god stand, naturligvis.

Frontruten gir økt komfort ved at de beskytter mot støy og vind, den skjermer mot solen og dens UV-stråler, samt at den bidrar til å holde temperaturen i kupeen nede om sommeren.

Frontruten er tilpasset din Volkswagen. Det er et optimalt samspill mellom frontrute og de høyteknologiske funksjonene, som for eksempel førerassistentsystemene regnsensor og Lane Assist.