Steinsprutskade ruteskift hos Volkswagen
Steinsprutskade ruteskift hos Volkswagen
Steinsprutskade ruteskift hos Volkswagen

Reparer steinsprutskaden hos oss

Trenger du reparasjon av en steinsprutskade? Å reparere en sprekk i en frontrute gjøres raskt og enkelt på et Volkswagen-verksted. Visste du at du kan få en helt uforpliktende vurdering av skaden sammen med forslag til tid for reparasjon i vår digitale tjeneste, Bilhold? Vi svarer deg innen 24 timer – kontakt oss her

Ta vare på frontruten og sikkerheten

En steinsprutskade er det viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dette kan gjøre skaden umulig å reparere som fører til at frontrute må skiftes. En frontrute som har steinsprutskade kan være farlig i trafikken fordi bilen mister noen av sine viktige egenskaper, men hos våre bilverksteder hjelper vi deg ved bruk av kvalitetsprodukter og originale deler. 

Med Volkswagens ruteservice kan vi reparere de fleste steinsprutskader raskt og billig med resin*. Du vil knapt se noe til skaden, og bilen blir like sikker som før.

*Reparasjonskostnadene dekkes som regel av kaskoforsikringen, uten egenandel.

Ruteservice fra Volkswagen etter steinsprutskade gir følgende fordeler for deg:

  • Dersom vi ikke behøver å ta ut ruten, reparerer vi skaden i løpet av en time
  • Ofte er det ingen egenandel på reparasjon av frontruteskader og glass. Det gjelder både ved delkasko og full kasko
  • Ruteservicen gir et svært godt resultat. Ruten blir like stabil som før og ser nesten ut som ny. Det gjelder også sotede ruter

Har du ruten din en steinsprutskade? 

Bestill skadetakst og ruteservice online i vår kundeportal.

Liten steinsprutskade. Stor risiko

Hvorfor er det så viktig å reparere en steinsprutskade på frontruten raskt? Det er fordi du ikke bare sikrere når du er ute og kjører, det er også billigere. Her er fire gode grunner til å reparere glasskader raskt

01
Det er billigere

Vedlikehold koster, og det er billigere å reparere frontruten enn å skifte den. Men husk at det bare er mulig å reparere frontruten dersom skitt og vann ikke har kommet for langt inn i sprekken.

02
Sikkerhet ved bilulykke

Frontruten gir støtte for kollisjonsputene når de blåser seg opp. For at dette skal fungere riktig, må frontruten være intakt.

03
Bedre ytelse

Ruteservice sørger for at frontruten opprettholder sin effekt. Frontruten holder ute både fartsvind og risting når den er intakt. Har den en steinsprutskade, kan den få sprekker eller gå i stykker mens du kjører.

04

Få stabilitet i glasset

Ruteservicen sørger for stabilitet i glasset. Frontruten er en bærende del. Av alt som bidrar til å forhindre at karosseriet blir deformert ved et sammenstøt, utgjør frontruten 30 prosent – forutsatt at den er i god stand, naturligvis.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her. Du kan også gå til vår kundeserviceside her for å finne vår kontaktinformasjon.