Veiledende priser på service hos Volkswagen
Veiledende priser på service hos Volkswagen
Veiledende priser på service hos Volkswagen

Priser på service

Du kan bestille våre verkstedtjenester i våre digitale kundeportal, Bilhold. Finn et tidspunkt i vår kalender – akkurat når det passer deg. For priser på service tilpasset din unike bil, bestill service i Bilhold eller kontakt nærmeste forhandler for mer informasjon. 

Finn nærmeste forhandler her

Bestill verkstedtime online i Bilhold

Ved å klikke på "Bestill service" under blir du sendt til vår kundeportal, Bilhold, for å kunne bestille verkstedtime direkte. Der kan du opprette ny bruker eller logge inn med din bruker.

Bestill verkstedtime

Har du en nyere modell eller andre behov? 

Kontakt din lokale forhandler ved å klikke på linken under for mer informasjon og tilbud.

Bestill service og verkstedtime i Bilhold

Når man trenger hjelp, er det naturlig å gå til sine nærmeste, og sånn er det også med biler. Om du kjører Volkswagen, så er det lurt å velge et Volkswagen verksted neste gang det er tid for service. Her møter du folk som kjenner Volkswagen bedre enn noen andre, til svært gode priser. Volkswagen kan Volkswagen best. 

Stol på oss

Bilen din er trygg når du leverer bilen din til et av våre serviceverksteder og vi lover å passer godt på den. Her er 8 grunner til hvorfor du bør velge oss:

  1. Hos oss får bilen din service av autoriserte mekanikere som har blitt trent av Volkswagen AG 
  2. Vi kan Volkswagen best og bruker kun originale bildeler og utstyr godkjent av Volkswagen AG 
  3. Våre autoriserte bilmekanikere hos Volkswagen vil sikre at bilen din blir gjennomgått og vedlikeholdt i henhold til bilfabrikkens retningslinjer
  4. Uansett hva slags service bilen din trenger kan du få den gjennomført hos oss og vi sjekker det som er anbefalt av fabrikken
  5. Vi dokumenterer skadeprosessen og passer på at denne er kvalitetssikret
  6. Vi har høye krav til kurs og kompetanse
  7. Vi bruker beskyttelse med fokus på å ivareta kundens eiendom
  8. Vi har strenge krav til helse, miljø og sikkerhet

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her. Du kan også gå til vår kundeserviceside her for å finne vår kontaktinformasjon.