En VW kundebehandler overleverer en kunde nøklene til VW ID.3

Programvareoppdateringer

Få regelmessige Over-the-Air oppdateringer til din ID.-modell.

Få regelmessige Over-the-Air oppdateringer til din ID.-modell.

Over-the-Air oppdateringer er viktige for å sikre at din bil alltid er oppdatert. Les mer om aktuelle oppdateringer til din modell i ID.-familien

Velg oppdatering

En kvinne oppdaterer VW ID3 fra passasjersetet
ID.Software2.1

Oppdatering hos merkeverksted

Denne oppdateringen er spesielt viktig siden den er en forutsetning for fremtidige oppdateringer. Hvis du ikke har installert ID.Software2.1 ennå, bestiller du time hos din Volkswagen-forhandler. Denne oppdateringen må utføres av et merkeverksted. Da får din bil en rekke nye funksjoner og forbedringer.

Les mer om ID.Software 2.1

Kontakt Volkswagen-forhandlerOpens an external link

En person lener seg mot VW ID3 og trykker på en smarttelefon
ID.Software2.3

Over-the-Air oppdatering

Enkelte oppdateringer kan også utføres Over-the-Air uten at du må innom verkstedet. Det gjelder blant annet oppdateringen til programvareversjon ID.Software2.3. Denne oppdateringen inneholder en rekke forbedringer. Oppdateringen krever at du har ID.Software2.1 installert.

En kunde overleverer en VW ID3 til en Volkswagen ansatt
Hvorfor bør du oppdatere?

Med våre oppdateringer er din bil i ID.-familien alltid oppdatert gjennom hele livsløpet. Over-the-Air oppdateringene gir en rekke nye funksjoner og forbedringer. Når du installerer oppdateringene, får du mange fordeler:

  • Flere ytelsesforbedringer på eksisterende funksjoner, men også nye elementer og funksjoner basert på tilbakemeldinger fra dere som eier en modell i ID.-familien i dag
  • Du holder tritt med den digitale utviklingen, også etter at du har fått utlevert bilen

Kontakt We Connect kundeservice

Ønsker du å snakke med oss om Over-the-Air oppdateringene? Kontakt We Connect kundeservice på telefonnummer 00800 433 47328 eller e-post weconnect-support@volkswagen.de.