Nettleseren din er utdatert!

For å gi deg den beste brukeropplevelsen ber vi deg om å bruke en annen nettleser. 

Følgende nettlesere støttes (laveste versjon installert):

Chrome (75)

Safari (12)

Firefox (68 - kun desktop) 

Edge (42 - kun desktop) 

Opera (55 - kun desktop)

Samsung IE (9.2 - kun mobil)

Volkswagen originale deler

Vi bruker Volkswagen Originaldeler® når vi reparerer bilen din

Trenger du nytt bilbatteri, nye bremser, tennplugger til bilmotoren, ny frontrute eller vindusviskere til din Volkswagen? Hos oss bruker vi kun Volkswagen Originaldeler® på din Volkswagen, som er pålitelige kvalitetsprodukter som er perfekt tilpasset din bil, slik at du har samme høye komfort og sikkerhet etter at det er utført reparasjoner eller vedlikehold på bilen. Din Volkswagen er fortsatt 100% original.

Følgende bildeler finnes som Volkswagen Originaldeler®

Volkwagen orginaldeler bildeler bilbatteri

Volkswagen bilbatteri

Velg det originale bilbatteriet. For at bilen skal virke som den skal, trenger den strøm fra startbatteriet. Våre strenge krav til produksjon, lagring og vedlikehold av Volkswagen originalbatterier sørger for at du får et kvalitetsprodukt som er sikkert og fungerer feilfritt.

Les mer

Volkswagen orginaldeler bildeler bremser

Volkswagen bremser

Volkswagen originale bremser justeres individuelt etter motoreffekten, vekten og topphastigheten på din Volkswagen-modell. Bremsene er anerkjent for sin lange levetid. Tilpasset bremsekraft gir minimal slitasje.

Les mer

Volkswagen originale byttedeler til bil

Volkswagen originale byttedeler®

Ved å kjøpe byttedeler fra vårt omfattende utvalg av originale byttedeler sparer du i gjennomsnitt 40 %* i pris, samt at vi sammen skåner miljøet vårt. 

*Sammenlignet med Volkswagen Originaldeler®. 

Glass, lys og sikt på bil volkswagen originaldeler

Ruter, vindusviskere og lyskomponenter

Å se og bli sett er livsviktig i trafikken. Volkswagen Originaldeler sørger for optimale siktforhold. Med Volkswagen originale glass, viskerblader og lyskomponenter har du full oversikt over det som skjer både foran og bak deg.

Les mer

Motor og girkasse fra volkswagen originaldeler

Registerreim og tennplugger

Bruk Volkswagens originale bildeler til bilmotoren. Andre komponenter med andre materialblandinger kan medføre motorskader. Både motor og girkasse setter stor pris på Volkswagens originale tennplugger, tannreimer og smøremidler. 

Les mer

filter til bilen fra volkswagen pollenfilter

Ren luft er viktig for at maskineriet skal fungere optimalt. Volkswagens originalfiltre filtrerer ut forurensende stoffer og fanger opp smuss. Med Volkswagens originale støv- og pollenfiltre kan også allergikere puste godt. Filtrene fungerer svært godt i de fleste situasjoner, uansett vær- og kjøreforhold. 

økonomideler fra originaldeler fra volkswagen

Økonomideler

Lavere kostnader, uten at det går ut over sikkerhet og funksjonalitet. Economy-utvalget er en smart løsning for biler som er fem år og eldre. Du kan spare inntil 30 %* på å kjøpe vanlige slitedeler til din Volkswagen.

 *Sammenlignet med Volkswagen Originaldeler®.