DEFA hjemmeladeboks til din elbil

Skjøteledning er greit til julelysene, men ikke som fast lading for elbilen din. Den fortjener en bedre og fremfor alt sikrere strømtilførsel.  

Volkswagen ladeboks hjemmelading elbil

Visste du at en sammenkveilet skjøteledning gir strømmen økt motstand? Eller at en vanlig stikkontakt ikke er konstruert for å levere høy effekt over tid? 

Problemet i begge tilfeller er varmegang. Når strømmen møter motstand i en innrullet skjøteledning (kabeltrommel), eller når energien blir overført på en så liten kontaktflate som en vanlig stikkontakt har, da blir det varmt. Det kan desverre medføre brannfare. 

Derfor anbefaler blant annet norsk Elbilforening at du installerer hjemmeladeboks når du blir eier av en elbil.

Velg hjemmeladeboksen som passer best for deg og din elbil

DEFAs ladeløsninger leveres med standard installasjon, og du nyter godt av et supportteam som er til tilgjengelig syv dager i uken. Du er ikke bundet til en bestemt strømleverandør ved å velge DEFA. Kontakt din lokale forhandler for mer informasjon og bestilling. 

eRange Uno

DEFA hjemmelader til elbil eRange Uno
eRange Uno. 
  • Velg mellom kun uttak eller medfølgende kabel.

16A fra kr 15.000,- inkl mva, ferdig installert. 

30A fra kr 17 900,- inkl mva, ferdig installert

eRange IQ

DEFA hjemmelader elbil eRange IQ
eRange IQ.
  • Smart styring og kontroll med egen App på mobiltelefonen. 

Fra kr 20 500,- inkl mva, ferdig installert.

eRange Duo

DEFA hjemmelader elbil eRange Duo
eRange Duo.
  • Med uttak for lading av to elbiler samtidig.

Fra kr 25 900,- inkl mva, ferdig installert

Hvorfor DEFA?

  • DEFA er global markedsleder innen elektriske bilvarmesystemer. I Norge er de for eksempel kjent for sine motor- og kupevarmere, som også er levert til mange Volkswagen-modeller.
  • Med over 60 000 hjemmeladebokser levert så langt, har DEFA opparbeidet seg mest erfaring i Norden på lading av elbiler. Nå kommer denne erfaringen deg til gode gjennom samarbeidet med Volkswagen. 
  • Ladeløsningene er utviklet i et langvarig samarbeid med kvalitetsleverandøren ABL, og ble nylig kåret til "best i test" av tyske ADAC. Spesielt sikkerhet, brukervennlighet og pålitelighet berømmes. Løsningene for det norske markedet har i tillegg egenutviklede komponenter tilpasset bruk i det norske strømnettet.  

Volkswagen + DEFA = Smart!

Volkswagen tilbyr i samarbeid med DEFA tre forskjellige ladebokser. En enkel ladeboks, en smart ladeboks, og en smart ladeboks med to uttak. Alle kan tilpasses din strømtilførsel, og prisene inkluderer monterting gjort av godkjent montør.  

Huskeliste ved valg av hjemmeladeboks for din elbil

  • Smart ladeboks? Fordelen er at en smart ladeboks kommuniserer med den nye AMS-strømmåleren i huset ditt, og prioriterer å lade bilen din når strømmen er billigst.
  • Appstyring? Det gir deg full kontroll over ladingen via telefonen, og du kan for eksempel få logg av strømforbruket til firmabilen. Det får du ved å velge eRange IQ eller DUO.
  • Kapasitet? Om du tenker elbil frem i tid, er svaret enkelt: Velg maksimal kapasitet ut fra hva som er mulig med din strømtilførsel. Når elbilbatteriene blir stadig større, vil det ta lenger tid å fullade dem med lav effekt. 

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her