Robert Honningdalsnes er fornøyd med valgt tilbehør til bil

– Vi valgte ekstra bilutstyr og biltilbehør for å sikre både barn og verdi på bilen

Robert Honningdalsnes styrer sin grå stasjonsvogn, en Volkswagen Golf, ut langs Bergensveien på Grorud en strålende sommerdag. I garasjen står familiens andre bil på lading, en to og et halvt år gammel e-Golf.

Han er ingen utstyrsfrik, men ønsker at bilene skal ha praktiske og smarte løsninger som holder.

– Jeg er opptatt av at den kan kjøre fremover, bakover, og at den kan svinge til høyre og venstre, forteller han.

Riktig biltilbehør og bilutstyr bevarer sikkerheten og verdien

Begge bilene er utstyrt med en rekke biltilbehør, noe som sørger for at familien Honningdalsnes kommer seg trygt, effektivt og komfortabelt fra A til B. I stasjonsvognen har de blant annet fått installert lastekantbeskyttelse, bagasjeromsmatte, terskellister og barneseter.

– Vi hadde opprinnelig ikke de store tankene om ekstrautstyr til bilen, men vi spurte vår lokale Volkswagen-forhandler på Kalbakken om hva de anbefalte. Vi skal ha disse bilene i mange år, og da er det klart det kan bli mye slitasje. Derfor er lastekantene og bagasjeromsmatten gode biltilbehør å ha.

Barnesetene er Besafe-bilstoler, og er installert av fagfolk på hans lokale forhandler på Møller Bil Kalbakken. Barnesetene hos Volkswagen er best i test, og har fått Plus Test-sertifisering av Forbrukerrådet.

– Den viktigste egenskapen i en bil er sikkerhet, særlig siden vi har to små barn, forteller Robert.

Hos Volkswagen-forhandlere i hele landet finner du smarte og praktiske biltilbehør og bilutstyr til nye og brukte biler. Utvalget er alt fra transportløsninger som sykkelstativ, skibokser, barneseter, dekk eller felger. I tillegg har de andre sikkerhetsprodukter og bilpleieprodukter.

Barna til Robert har blitt større siden de anskaffet de to bilene, yngstemann er syv år gammel og eldste blir ni år i august. Da de var litt yngre var det barnevogner og annet som skulle lastes inn og ut, og mye transport frem og tilbake.

– Det har blitt mye farting og det gjør at det kan bli mye slitasje. Med bagasjeromsmatten beskytter vi tekstilene og lastekantene sørger for at det ikke blir riper og slitasjespor. Daglige turer til barnehagen, kjøring med venner og annet kan tære på, forteller Robert.

– Å ha bilutstyr og biltilbehør som kan sikre eller bevare verdien på bilen er helt klart en fordel, legger han til.

Roberts kontaktperson på Møller Bil Kalbakken er markedssjef Nasar Anweri.

– Når bilen skal selges, ser vi ofte bruksspor som gjerne oppstår i døråpningene og støtfanger ofte trekker mye ned. Derfor er innstegsbeskyttelsene og lastekanten som Robert har fått montert en meget god investering, forteller Nasar.

Biltilbehør
og bilutstyr er ikke kostbart i det lange løp
Robert Honningdalsnes er fornøyd volkswagen eier

På e-Golfen fikk de installert ryggekamera, ryggesensor og en veggboks for lading. Robert ønsket også noen litt raffere hjul, og har 17” sommerhjul på elbilen.

– De er kanskje hakket kulere enn de tradisjonelle hjul. Vi er uansett mest opptatt av å ha trygge biler for hele familien, og der er Volkswagen svært gode.

Litt ekstra biltilbehør kan man montere selv, men Robert er svært fornøyd med at forhandleren kan sørge for at alt kommer på plass.

– Jeg hadde aldri montert noe selv, ler han.

– Vi har dratt god nytte av at forhandleren vår ligger i nærheten. Alt jeg trenger å gjøre er å ringe og høre om de har tid. De leverer alt når de skal og har kompetansen jeg selv ikke har. De har levert upåklagelig service, sier Robert.

Totalsummen på biltilbehøret og bilutstyret bakes inn i leasing- eller endelig kjøpspris, noe som gjør at kostnadene blir spredd jevnt utover. For Robert innebærer dette en minimal sum på hans to biler.

Ta riktige beslutninger ved kjøp av biltilbehør

Våre bilforhandlere hjelper deg med å velge det biltilbehøret som oppfyller dine ønsker og behov.

Biltilbehør og utstyr fikses hos forhandler

Nasar Anweri markedssjef Møller Bil Kalbakken
Nasar Anweri.

Nasar sier at service, effektivitet og ekspertise på biltilbehør og bilutstyr er de lokale forhandlernes beste egenskaper.

– Om man velger å montere biltilbehør på egenhånd, og ikke kjenner til modellen eller har kompetansen, kan det kreve både tid og ressurser. Hver enkelt modell er forskjellig, og med uoriginale deler risikerer man å måtte klippe eller lakkere før det festes. Med originale deler unngår du slike tilpasninger. Vi forhandlere kan dette.

På Møller Kalbakken har Robert og andre kunder én person å forholde seg til, og ett hus som sørger for alt du trenger.

– Fordelen med biltilbehøret og bilutstyret Robert har valgt er at det er en billig forsikring for verdien av bilen. Det beskytter utsatte områder som dører og bagasjerom. For leasingbilister kan man unngå en eventuell påkost med riktig bilutstyr, og for de som eier slipper man å måtte reparere lakk og andre skader. Om man legger bilutstyr eller biltilbehør inn i den totale regningen på bilen blir det kanskje ikke mer enn 50 kroner ekstra i måneden, forteller Nasar.

Hos Volkswagen har alle fem års garanti og opp til 100.000 km på originale deler og biltilbehørsprodukter. 

Nyttige snarveier