Volkswagen VW e-Golf elbil lakkbeskyttelse til bil

Solskjerming, bagasjeromsmatte, beskyttelsesfilm og lakkbeskyttelse til din bil

Solskjerming, bagasjeromsmatte, beskyttelsesfilm og lakkbeskyttelse til din bil

Visste du at Volkswagen også kan ettermontere perfekt solskjerming til bilen din? Eller at matter til bagasjerom og kupe, lakkbeskyttelse og beskyttelsefilm er en smart investering? Du kan spørre din Volkswagen-forhandlerOpens an external link om mer enn du kanskje tror.

Et barn sover sitter i en bilstol i en Volkswagen e-Golf

– Lille William liker å kjøre bil, da faller han raskt til ro. Men sol i øynene er irriterende, han myser og finner ikke roen, forteller mamma Henriette Skridshol.

Derfor kjøpte hun solskjermer til å feste i bakvinduene på sin e-Golf. Problemet var bare at solen smatt forbi på sidene – og at det ikke var mulig å åpne vinduene med solskjermene på. Tre måneder gamle William var ikke fornøyd...

Originalt har bedre passform

– Da ringte jeg Nasar. De originale skjermene koster litt mer, men passformen er perfekt. Det gir også bedre gjennomsyn, og vinduene kan åpnes med skjermene montert. Ikke minst er også bakruten dekket – nå koser William seg på biltur, sier Henriette. 

Nasar Anweri er markedssjef hos Møller Bil Kalbakken, men også den som monterte solskjermene for Henriette. Hos Møller Bil Kalbakken har kundene én person å forholde seg til, og ett sted som sørger for alt du trenger. 

Et barn sover i en bilstol i baksetet på en Volkswagen e-Golf elbil med solskjerm

Vi forhandlere kan dette

– Om man velger å montere biltilbehør på egen hånd, og ikke kjenner til modellen eller har kompetansen, kan det kreve både tid og ressurser. Hver enkelt modell er forskjellig, og med uoriginale deler risikerer man å måtte klippe eller lakkere før de festes. Med originale deler unngår du slike tilpasninger. Vi forhandlere kan detteOpens an external link, forklarer Nasar.

Siden Nasar har vært Henriettes kundekontakt fra før den nye bilen ble kjøpt, har han også kunnet gi flere gode råd for å tilpasse e-Golfen til hennes bruk. 

Datter og mor står foran Volkswagen e-Golf elbil

Du kan bevare verdien på bilen med små, smarte investeringer

– Tenåringer i huset som spiller fotball og driver med ridning? Innstegsbeskyttelse i dørene burde nesten være obligatorisk. Barnevogn? Bagasjeromsmatte er en klar anbefaling. Dette er små, smarte investeringer som bevarer verdien på bilen, poengterer Nasar. 

Lastekantbeskyttelse til Volkswagen e-Golf
Bagasjeromsmatte tilbehør til Volkswagen e-Golf

Også utvendig er det smart å holde bilen ved like. Henriette har tidligere polert bilene sine selv, men med William på vei valgte hun å bestille bilen levert med lakkbeskyttelse gjennom sin Volkswagen-forhandlerOpens an external link.

– Det er få i dag som har tid og anledning til å polere og vokse bilen sin to ganger per år, slik vi generelt anbefaler. Derfor formidler vi også bilpleietjenester til våre kunder. Tilbudet er lokalt tilpasset. I Oslo-området tilbyr for eksempel alle Møller Bil-forhandlere Carbon Shield fra Autoglym, slik Henriette valgte, forteller Nasar.

LED frontlykter på Volkswagen e-Golf elbil
Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid og Volkswagen e-Golf parkert ved siden av hverandre

Henriettes vei til enkelt bilhold

Dette er en lakkbeskyttelse, gjerne omtalt som «keramisk coating», som kun legges av sertifisert personell.

– Med Carbon Shield får lakken tilført et glasshardt lag, som gjør den mer motstandsdyktig mot vanlig slitasje, for eksempel småriper. Men fremfor alt blir bilen mye enklere å holde ren, forklarer Nasar. 

Henriette forteller at vannet preller av på e-Golfen når det regner, og at enkle vaskerutiner holder den ren og pen.

– Jeg spyler bilen relativt ofte i selvvaskeanlegg, eller bruker børsteløs masinvask. Da holder den seg «trivselsrein», og er mye triveligere å bruke i hverdagen. Og så er den enkel å gjøre ren når jeg tar den skikkelige vasken her hjemme, avslutter Henriette.