2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
Car-Net er nå We Connect

Car-Net bytter navn til Volkswagen We Connect.

I forbindelse med navnebytte vil alle eksiterende brukere av Car-Net bli migrert over på en ny plattform som heter We Connect. Migreringen fra Car-Net til Volkswagen We Connect har allerede startet og vil fullføres etter planen i uke 28, mandag 8. juli mellom kl. 00.00  15.30. Tjenesten vil i denne perioden være utilgjengelig. 

Volkswagen We Connect logo

Hva betyr dette for deg?

Enkelte kunder kan allerede nå oppleve ustabilitet i forbindelse med migreringen. Samtlige kunder vil oppleve at Car-Net er utilgjengelig noen dager i begynnelsen av uke 28. Når migreringen er fullført vil kundene få en push varsel i mobilen og må oppdatere sin applikasjon. Den nye appen vil ha en helt ny logo og nytt utrykk, med de samme funksjonene. Kunden vil også bli forespurt om samtykke på nytt for å ta i bruk tjenestene i Volkswagen We Connect. 

Kundehenvendelser.

Dersom du eller dine kunder har behov bistand: ta en screenshot (helst også med tidspunkt for feilen) og send en mail direkte til carnet-support@volkswagen.de. Da vil det bli opprettet en sak mot We-teamet og de vil forsøke å finne løsninger på disse problemene. Selv om e-posten er tysk, så snakker vi norsk.