2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen teknikk firehjulstrekk automatgir

Volkswagens firehjulstrekk og automatgir gir deg maksimal komfort og kjøreglede.

Volkswagen har stort fokus på innovasjon og teknikk i sine biler og det er ikke uten grunn at vårt automatgir og firehjulstrekk er populære valg når man kjøper bil. De jobber svært godt sammen med bilens assistent- og sikkerhetssystemer og gir deg sikkerhet og komfort på veien. 

Best på firehjulstrekk.

4MOTION firehjulstrekk fra Volkswagen gir deg godt veigrep uavhengig av værforhold som regn, vind eller snø. Du får en svært stødig bil med enorm trekkraft.

Våre firehjulsdriftsystemer jobber hardt for å holde deg trygg på veien, sammen med andre aktive sikkerhetssystemer i bilen, som kontinuerlig overvåker kjøreforholdene. Systemene reagerer allerede dersom du så vidt mister litt veigrep på et eller flere hjul og fordeler automatisk riktig mengde kraft til hjulene med mest grep. I det øyeblikket det oppdages et behov for hjelp vil bilen gi ekstra trekkraft der det trengs.

Automatgir fra Volkswagen.

Volkswagens DSG Automatgir gjør kjøringen enklere ved at den tar over beslutningen om når gir skal skiftes, som gir deg mulighet til å konsentrere deg fullt og helt om trafikk og veiforhold.

Volkswagen 4motion beste firehjusltrekk

4MOTION firehjulstrekk fra Volkswagen.

Firehjulsdriftssystem med suveren trekkraft.

Vi har vel alle kjent på følelsen av å ikke komme helt frem på grunn av manglende trekkraft på vei til hytta. Med 4MOTION firehjulstrekk vil du ikke oppleve dette problemet igjen, selv med vindu, snø eller regn. 

Med Volkswagens firehjulstrekk får du suveren trekkraft selv på de vanskeligste kjøreforhold. 

Volkswagen Golf DSG automatgir

DSG Automatgir for bedre kjørekomfort.

La giret velge for deg.

Hvorfor fokusere på girvalg når du kan fokusere på veien og kjøreforholdene? Med automatgir fra Volkswagen får du kjørekomfort og riktig trafikkfokus. 

Snarveier.