2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Tilbud på Arteon fra Volkswagen.

Vi har redusert pris på Arteon Exclusive R utstyrspakke

Arteon er Volkswagens premium modell og flaggskip med linjer til å dø for, samtidig som den har masse plass i bagasjesetet og et gigantisk bagasjerom. Her får du både en praktisk familiebil i tillegg til trygge og gode kjøreegenskaper. 

Gjør et kupp på Arteon Exlusive R utstyrspakke

Utstyrspakken inkluderer:
Sommertilbud Volkswagen Arteon premium sedan.

Avbildet modell kan avvike fra standard.

  • Discover Pro 9,2" navigasjonskjerm
  • Ryggekamera
  • Komforttelefon
  • Fjernbetjent parkeringsvarmer
  • 20" Rosario lettmetallfelger
  • DCC adaptivt understell
  • I tillegg kan bilen spesifiseres etter eget ønske.

Arteon i Media

- Bil og Motorbloggen, April 2018*.

"Arteon ser fantastisk ut, er lynrask med 280-hesteren, og den har masse plass i baksetet og et gigantisk bagasjerom."  Les testen (ekstern lenke)

 

En måned fri bilforsikring ved kjøp av Arteon

En konkurransedyktig og gunstig bilforsikring.

Kjøper du bil før 31. august 2018 får du bilforsikringen Volkswagen Forsikring i 1 måned levert av If med på kjøpet.

Snarveier

Tilbudet varer t.o.m 31.08.18. *Kampanjepris inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Årsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Vi anbefaler at du tar kontakt med din lokale forhandler for gjeldende pris og informasjon. Drivstofforbruk blandet kjøring: 4,5-7,3 l/100km. CO2-utslipp: 116-164 g/km. Med forbehold om endringer. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr.

** CO2- og NOx-tall for denne modellen er basert på NEDC typegodkjenningsdata. Fra 1. september 2018 vil imidlertid testprosedyren NEDC erstattes av en ny testprosedyre WLTP for alle personbiler i gruppe M1. Målinger etter den nye testprosedyren WLTP vil resultere i endrede CO2-, Nox-utslippsdata og forbruksdata.Ytterligere opplysninger om WLTP og forskjellene fra NEDC finnes her: www.volkswagen.no og her: http://wltpfacts.eu/». Sparbeløp - se gjeldende prisliste. Grunnet modellårskiftet, WLTP, stenging av modeller og produksjonsopphold vil sparbeløpene kunne endre seg i perioden.