2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Tilbud på ny Golf fra Volkswagen

Vi har nå Golf Businessline og Highline til redusert pris

Norges mest solgte bilmodell i en årrekke og har en helt unik posisjon i markedet siden den ble lansert for mer enn 40 år siden. Den nye Golf har et mer moderne utseende, takket være LED-lys og nye støtfangere, både foran og bak. I tillegg er bilen tilgjengelig med en rekke nye assistansesystemer inkludert Trailer Assist, automatisk nødbrems med fotgjengerregistrering og de fleste utstyrsversjonene har nå betydelig mer standardutstyr enn utgående modell.

 

Nå kan du sikre deg Golf Businessline og Highline til redusert pris* og få en måned fri bilforsikring ved kjøp av ny bil

En konkurransedyktig og gunstig bilforsikring.
Tilbud på Volkswagen Golf bilforsikring

Avbildet modell kan avvike fra standard.

Kjøper du bil før 31. august 2018 får du bilforsikringen Volkswagen Forsikring i 1 måned levert av If med på kjøpet.

Snarveier.

*Tilbud gjelder frem t.o.m. 31.08.2018. Vi anbefaler at du tar kontakt med din lokale forhandler for gjeldende pris og informasjon. Drivstofforbruk blandet kjøring: 3,9-7,1 l/100km. Med forbehold om endringer. CO2-utslipp: 102-163 g/km. Med forbehold om endringer. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Bil leveres med sommerdekk som standard.

** CO2- og NOx-tall for denne modellen er basert på NEDC typegodkjenningsdata. Fra 1. september 2018 vil imidlertid testprosedyren NEDC erstattes av en ny testprosedyre WLTP for alle personbiler i gruppe M1. Målinger etter den nye testprosedyren WLTP vil resultere i endrede CO2-, Nox-utslippsdata og forbruksdata.Ytterligere opplysninger om WLTP og forskjellene fra NEDC finnes her: www.volkswagen.no og her: http://wltpfacts.eu/». Sparbeløp - se gjeldende prisliste. Grunnet modellårskiftet, WLTP, stenging av modeller og produksjonsopphold vil sparbeløpene kunne endre seg i perioden.