2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Tilbud på ny passat stasjonsvogn fra volkswagen

Vi har 1,99%* rente på lån og leasing på Passat stasjonsvogn

Passat stasjonsvogn er en familiebil som tilbyr komfort på et høyt nivå og med ny og innovativ teknologi. Det er god bagasjeplass med et lastevolum på opptil 1780 liter. Kupeen har fleksible løsninger, mens designen gir et tiltalende inntrykk. De kraftige og svært effektive motorene byr på smidige egenskaper og effektivt forbruk. 

Sikre deg ny Passat Businessline eller R-line til 1,99%* rente på leasing og lån

Gjør et kupp på stasjonsvogn.
Tilbud på Volkswagen Passat stasjonsvogn familiebil

Avbildet modell kan avvike fra standard.

Leasing og lån fra Volkswagen Financial Services.

Gjør et kupp på Passat Businessline og R-Line stasjonsvogn. 

Modellen Passat R-Line er basert på Highline med R-line eksteriørpakke som inneholder:  

  • R-line frontfanger
  • Sideskjørt
  • Bakfanger
  • R-line-logo i grill og på forskjermer.

En måned fri bilforsikring ved kjøp av Passat stasjonsvogn

En konkurransedyktig og gunstig bilforsikring.

Kjøper du bil før 31. august 2018 får du bilforsikringen Volkswagen Forsikring i 1 måned levert av If med på kjøpet.

Snarveier.

Alle tilbud gjelder frem t.o.m. 31.05.2018. *Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724. Total kredittkjøpspris kr 165.674,-. Forutsetter 35% kontantandel og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal produktrente. Vi anbefaler at du tar kontakt med din lokale forhandler for gjeldende pris og informasjon. Drivstofforbruk blandet kjøring: 4,0-7,3 l/100km. CO2-utslipp: 104-168 g/km. Med forbehold om endringer. Avbildet modell kan avvike. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Bil leveres med sommerdekk som standard.

** CO2- og NOx-tall for denne modellen er basert på NEDC typegodkjenningsdata. Fra 1. september 2018 vil imidlertid testprosedyren NEDC erstattes av en ny testprosedyre WLTP for alle personbiler i gruppe M1. Målinger etter den nye testprosedyren WLTP vil resultere i endrede CO2-, Nox-utslippsdata og forbruksdata.Ytterligere opplysninger om WLTP og forskjellene fra NEDC finnes her: www.volkswagen.no og her: http://wltpfacts.eu/». Sparbeløp - se gjeldende prisliste. Grunnet modellårskiftet, WLTP, stenging av modeller og produksjonsopphold vil sparbeløpene kunne endre seg i perioden.