2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen tilbud service

Vi har tilbud på service til bilen din

Trenger bilen din service? Vi har gode tilbud på service hos våre bilforhandlere. Spar store sparbeløp på blant annet vanlig service, klimarens, hjulskiftdager og viskere. Vi står klare til å hjelpe deg med fagkunnskap og gode priser.
Prisene gjelder t.o.m 31. august 2018.  

Vi har tilbud på følgende

Pristilbud på service

Volkswagen-ekspertisen er inkludert.
Volkswagen tilbud service

Alle biler trenger tilsyn, men kjører du en personbil fra Volkswagen har du et ekstra godt utgangspunkt. I tillegg til merkeverksteder med Norges beste ekspertise, har vi servicepriser som tåler sammenligning. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon. 

Har du skade i en rute?

Rutereparasjon kr 0,-* ved kasko og delkasko.
Volkswagen tilbud rutereparasjon

Frontruten er en viktig del av sikkerheten i bilen og en bærende del av karosseriet. Vi monterer kun originale frontruter med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse av faglærte mekanikere. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon. 

Prisene gjelder t.o.m 31 august 2018. *Dersom skaden er stor og frontruten må skiftes, belastes du eventuelt for egenandel. Størrelsen på egenandelen avhenger av din avtale med ditt forsikringsselskap. 

Få frisk luft i bilen med en klimarens

Er du lei av vond lukt i bilen?
Volkswagen tilbud klimarens

Synes du det lukter vondt i bilen? Dugger rutene mer enn normalt? Blir kupeen for varm? Dette er symptomer på at det kanskje er på tide med en rens eller service på bilens klimaanlegg. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon.