Connectivity Services fra Volkswagen
Connectivity Services fra Volkswagen
Connectivity Services fra Volkswagen

Online-tjenestene fra Volkswagen

 

Med online-tjenestene fra Volkswagen, blir din bil digital, slik at du får mer komfort, sikkerhet og underholdning. Hvis du kobler kjøretøyet ditt til Internett, får du trafikkinformasjon i sanntid, påminnelsen om neste serviceintervall, strømming og nettradio, eller rask hjelp i tilfelle ulykker. 

Merk at hver enkelt funksjons tilgjengelighet og krav avhenger av den valgte tjenesten. 

We Connect im Passat

We Connect

Neste generasjons mobile online-tjenester. I alle We Connect-kompatible biler, som den nye Golf, Passat, eller T-Roc, er du alltid på nett når du ønsker det. Takket være et fast installert eSIM-kort i din Volkswagen er du på nett helt fra start.1

Car-Net

Car-Net

Med de mobile online-tjenestene fra Car-Net kommer du raskere til målet og holder deg informert. Trafikkinformasjon i sanntid, ledige parkeringsplasser og bensinpriser, alt integrert i navigasjonssystemet med Car-Net «Guide & Inform».
Bruk smarttelefonen til fjernbetjening: Med Car-Net «Security & Service» kan du enkelt låse og låse opp dører og bagasjerommet via We Connect-appen.2

App-Connect

App-Connect

App Connect skjermer utvalgte smarttelefonapper til berøringsskjermen på infotainmentsystemet ditt: Apple CarPlay™, Android Auto™ fra Google og MirrorLink® – alle de tre innovative teknologiene er tilgjengelige og byr på nyttige  funksjoner på veien3.

Hvilke tjenester er tilgjengelig i din Volkswagen?

Er din Volkswagen utstyrt med We Connect eller Car-Net? Eller kan du ettermontere We Connect? Få oversikt over de mobile online-tjenestene som er tilgjengelige i bilen din. 

Våre vilkår Volkswagen
1.
For å bruke We Connect-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto. Deretter logger du deg på We Connect med brukernavn og passord. Du inngår deretter en separat We Connect- eller We Connect Plus-avtale med Volkswagen AG på nettet. For We Connect Plus har kunden, etter å ha fått overlevert bilen, 90 dager på seg til å registrere bilen på www.portal.volkswagen-we.com for å bruke tjenestene i den avtalte kostnadsfrie prøveperioden.
Du kan bruke de mobile online-tjenestene fra We Connect med den integrerte Internettforbindelsen. Datakostnader som påløper for nettdekning innenfor Europa dekkes av
Volkswagen AG, med unntak av «Streaming & Internett»-tjenesten samt enkelte In-Car-apper. Hvis du vil bruke «Streaming & Internett»-tjenesten, enkelte In-Car-apper samt WiFi-sone, kan du kjøpe datapakker via den eksterne mobilleverandøren «Cubic Telecom». Du får da tilgang til disse tjenestene i flere europeiske land. Du finner informasjon om priser og støttede land på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke nett- og samt medie-streaming via en mobilenhet (f.eks. en smarttelefon) med Wi-Fi-sonefunksjon. Tjenestene vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom mobilnettavtalen du har med mobilnettleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobildataplanen din kan mottak av datapakker fra Internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. 
Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din.  
Tilgjengeligheten til de enkelte tjenestene i pakken fra We Connect og We Connect Plus kan bortfalle i visse land og er også bil- og utstyrsavhengig. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer, eventuelt fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner ytterligere informasjon på www.portal.volkswagen-we.com og hos din
Volkswagen-partner. Informasjon om priser på mobilnettbruk får du fra din mobilnettleverandør.
2.
For å bruke Car-Net-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto og må logge på med brukernavn og passord. Videre må du fylle ut en egen kontrakt med Volkswagen AG på nettet. For å bruke tjenestene under hele perioden kan du registrere bilen på portal.volkswagen-we.com innen 90 dager fra overlevering. Ved senere registrering forkortes den kostnadsfrie prøveperioden tilsvarende. Bruken av mobile online-tjenester fra Car-Net «Guide & Inform» er kun mulig med det valgfrie tilleggsutstyret Discover Media og Discover Pro. I tillegg trenger du en mobil, en nettaktivert sluttenhet (f.eks. en smarttelefon), som kan fungere som en mobil WLAN-hotspot. Du kan eventuelt, ved bruk av «Business»-alternativet for telefongrensesnitt i forbindelse med navigasjonssystemet Discover Pro, bruke en mobiltelefon med rSAP-funksjon (remote SIM Access Profile) eller et telefon- og datakompatibelt SIM-kort. Med valgfrie Car-Stick LTE kan du, i kombinasjon med navigasjonssystemet Discover Media, til og med opprette en internettforbindelse for navigasjonsenheten din, samt en WLAN-hotspot i bilen. Car-Net-tjenestene er bare tilgjengelige gjennom mobilavtalen du har med mobilleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobildataplanen din kan mottak av datapakker fra internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. På grunn av datavolumet som er inkludert i bruken av Car-Net-tjenestene anbefaler vi på det sterkeste at du avtaler en pris for databruk med mobilnettleverandøren din. Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din. Car-Net-tjenestenes tilgjengelighet kan variere, avhengig av det aktuelle landet. Denne tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer i løpet av perioden. Du finner ytterligere informasjon om Car-Net på portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Informasjon om nettverkets prisbetingelser får du hos din nettverkstilbyder.
3.

Kun tilgjengelig i forbindelse med radioene «Composition», «Composition Colour» og «Composition Media» eller navigasjonssystemene «Discover Media» og «Discover Pro». App-Connect inkluderer teknologiene MirrorLink®, Apple CarPlay™ og Android Auto™. Vær også oppmerksom på at noen apper ikke er tilgjengelige for alle de tre teknologiene, og tilgjengeligheten av disse teknologiene kan variere fra land til land. Informasjon om smarttelefonkompatibilitet for Apple CarPlay™ finner du under https://www.apple.com/no/ios/, for Android Auto™ under https://www.android.com/intl/de_de/auto/ og for MirrorLink® under https://mirrorlink.com/.


Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her