Connectivity Services fra Volkswagen
Connectivity Services fra Volkswagen
Connectivity Services fra Volkswagen

Online-tjenestene fra Volkswagen

 

Med online-tjenestene fra Volkswagen blir bilen digital, slik at du får mer komfort, sikkerhet og underholdning. Hvis du kobler kjøretøyet ditt til Internett, får du trafikkinformasjon i sanntid og påminnelsen om neste service. Strøm musikk og nettradio, eller få hjelp raskt i tilfelle ulykker. 

We Connect im Passat

We Connect og We Connect ID.

Neste generasjons online-tjenester. Du kan koble til internett i alle biler som er kompatible med We Connect , for eksempel i den nye ID.3, Golf, Passat og mange andre nye Volkswagen-biler fra modellår 2021. Og med We Connect ID.2 er du sikret den beste forbindelsen i din ID.-modell. Takket være det installerte eSIM-kortet i Volkswagen er du på nett hele tiden.

Car-Net

Car-Net

Med online-tjenestene fra Car-Net kommer du raskere til målet og holder deg oppdatert. Trafikkinformasjon i sanntid, ledige parkeringsplasser og bensinpriser, alt integrert i navigasjonssystemet med Car-Net «Guide & Inform».
Bruk smarttelefonen til fjernbetjening: Med Car-Net «Security & Service» kan du enkelt låse og låse opp dører og bagasjerommet via We Connect-appen.3

App-Connect

App-Connect

App Connect skjermer utvalgte smarttelefonapper til berøringsskjermen på infotainmentsystemet ditt: Apple CarPlay™ og MirrorLink® – begge de innovative teknologiene er tilgjengelige og byr på nyttige funksjoner på farten4.

Hvilke tjenester er tilgjengelig i din Volkswagen?

Er din Volkswagen utstyrt med We Connect eller Car-Net? Eller kan du ettermontere We Connect? Få oversikt over online-tjenestene som er tilgjengelige i bilen din. 

Vilkår Volkswagen

2.
For å bruke We Connect-tjenestene trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto. Deretter logger du deg på We Connect Start med brukernavn og passord. Videre må du inngå en egen We Connect Start-avtale med Volkswagen AG på nettet. Kunden har 90 dager på seg til å registrere bilen med We Connect ID.-appen etter å ha fått overlevert bilen for å bruke We Connect Start-tjenestene i hele den avtalte kostnadsfrie prøveperioden.
Du kan bruke online-tjenestene fra We Connect Start med den integrerte internettforbindelsen. Datakostnader som tilkommer for nettdekning innenfor Europa dekkes av Volkswagen AG.
Den kostnadsfrie We Connect ID.-appen kan brukes på en smarttelefon med iOS-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din. 
Tilgjengeligheten til de enkelte tjenestene i pakken kan bortfalle i visse land. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer, eventuelt fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner mer informasjon på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Informasjon om priser på mobilnettbruk får du fra din mobilnettleverandør.
3.
For å bruke Car-Net-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto og må logge på med brukernavn og passord. Videre må du fylle ut en egen kontrakt med Volkswagen AG på nettet. For å bruke tjenestene under hele perioden kan du registrere bilen på portal.volkswagen-we.com innen 90 dager fra overlevering. Ved senere registrering forkortes den kostnadsfrie prøveperioden tilsvarende. Bruken av mobile online-tjenester fra Car-Net «Guide & Inform» er kun mulig med det valgfrie tilleggsutstyret Discover Media og Discover Pro. I tillegg trenger du en mobil, en nettaktivert sluttenhet (f.eks. en smarttelefon), som kan fungere som en mobil WLAN-hotspot. Du kan eventuelt, ved bruk av «Business»-alternativet for telefongrensesnitt i forbindelse med navigasjonssystemet Discover Pro, bruke en mobiltelefon med rSAP-funksjon (remote SIM Access Profile) eller et telefon- og datakompatibelt SIM-kort. Med valgfrie Car-Stick LTE kan du, i kombinasjon med navigasjonssystemet Discover Media, til og med opprette en internettforbindelse for navigasjonsenheten din, samt en WLAN-hotspot i bilen. Car-Net-tjenestene er bare tilgjengelige gjennom mobilavtalen du har med mobilleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobildataplanen din kan mottak av datapakker fra internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. På grunn av datavolumet som er inkludert i bruken av Car-Net-tjenestene anbefaler vi på det sterkeste at du avtaler en pris for databruk med mobilnettleverandøren din. Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din. Car-Net-tjenestenes tilgjengelighet kan variere, avhengig av det aktuelle landet. Denne tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer i løpet av perioden. Du finner ytterligere informasjon om Car-Net på portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner.
4.

Kun tilgjengelig med radiosystemene «Composition», «Composition Colour», «Composition Media» og «Ready 2 Discover» eller navigasjonssystemene «Discover Media» og «Discover Pro». App-Connect inkluderer teknologiene MirrorLink® og Apple CarPlay™. Vær også oppmerksom på at noen apper ikke er tilgjengelige for alle de tre teknologiene, og tilgjengeligheten av disse teknologiene kan variere fra land til land. Informasjon om smarttelefonkompatibilitet for Apple CarPlay™ finner du på https://www.apple.com/no/ios/ og for MirrorLink® på https://mirrorlink.com/.

 

  • Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
  • Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her