App-Connect. So bringen Sie Ihre Apps ins Auto.
App-Connect. So bringen Sie Ihre Apps ins Auto.
App-Connect. So bringen Sie Ihre Apps ins Auto.

App-Connect. Slik får du appene dine med inn i bilen


Vil du bruke smarttelefon-apper på en sikker og komfortabel måte i bilen? Takket være App-Connect er det lettere enn noen gang. Funksjonen gjør det mulig å betjene utvalgte apper og innhold direkte i din Volkswagen på en enkel måte. Alt overføres til infotainmentsystemets display, og kan betjenes enkelt og oversiktlig i synsfeltet ditt. Så blir det veldig enkelt å få tilgang til f.eks. musikk, nyheter, kart eller lydbøker. Volkswagen har to grensesnitt for tilkobling av smarttelefoner med mange muligheter: Apple CarPlay™, og MirrorLink®. Bruk av Apple CarPlay™ er nå særlig enkelt for We Connect-kompatible biler via en trådløs forbindelse med navigasjonssystemene «Discover Media» og «Discover Pro». For å unngå distraksjoner kan du bare starte sertifiserte apper mens du kjører. 1

Tilkoblingsmuligheter med App-Connect

Apple CarPlay™

Apple CarPlay™

Apples CarPlay™ lar deg styre utvalgte apper fra iPhone mens du kjører.  Kan nå brukes trådløst med We Connect-kompatible biler.

Mer om Apple CarPlay™

MirrorLink

MirrorLink®

Med MirrorLink® trenger du ikke gi avkall på praktiske apper du sitter bak rattet.

Mer om MirrorLink

Våre vilkår Volkswagen
1.

Kun tilgjengelig i forbindelse med radioene «Composition», «Composition Colour» og «Composition Media» eller navigasjonssystemene «Discover Media» og «Discover Pro». App-Connect inkluderer teknologiene MirrorLink®, Apple CarPlay™ og Android Auto™. Vær også oppmerksom på at noen apper ikke er tilgjengelige for alle de tre teknologiene, og tilgjengeligheten av disse teknologiene kan variere fra land til land. Informasjon om smarttelefonkompatibilitet for Apple CarPlay™ finner du under https://www.apple.com/no/ios/, for Android Auto™ under https://www.android.com/intl/de_de/auto/ og for MirrorLink® under https://mirrorlink.com/.


Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her