MirrorLink med Car-Net-navigasjonssystemet «Discover Pro».
MirrorLink med Car-Net-navigasjonssystemet «Discover Pro».
MirrorLink med Car-Net-navigasjonssystemet «Discover Pro».
MirrorLink med Car-Net-navigasjonssystemet «Discover Pro».

MirrorLink®

MirrorLink®

Smarttelefoner er praktiske, du har dem alltid med deg, og det finnes en passende app for alle situasjoner. Med MirrorLink® trenger du ikke gi avkall på denne praktiske hjelpen når du sitter bak rattet.1 Koble ganske enkelt din MirrorLink®-aktiverte smarttelefon til bilen og bruk appene dine bekvemt fra skjermen på infotainmentsystemet.

Mer om MirrorLink®

Slik fungerer

--:--

Disse og andre apper støttes:

Spotify – drevet av RockScout, Glympse, Audioteka, AUPEO!, Parkopedia, RockScout, DoorBird, Stitcher

Spotify, Glympse, Audioteka, AUPEO!, Parkopedia, RockScout, DoorBird, Stitcher med flere

 

Car-Net Navigationssysteme „Discover Media“, „Discover Pro“ und  „Composition Media“.

Forutsetninger

MirrorLink® er tilgjengelig i forbindelse med radiosystemet «Composition (Media)» eller navigasjonssystemene «Discover Media», «Discover Pro» og «Ready 2 Discover». Appene på mobilenheten din kan betjenes på skjermen i infotainmentsystemet – må støtte Android™ versjon 1.1 eller høyere2 Volkswagen jobber tett med store smarttelefonprodusenter for å drive frem omfattende støtte for App-Connect-teknologien.

Vilkår Volkswagen

1.

Kun tilgjengelig med radiosystemene «Composition», «Composition Colour», «Composition Media» og «Ready 2 Discover» eller navigasjonssystemene «Discover Media» og «Discover Pro». App-Connect inkluderer teknologiene MirrorLink® og Apple CarPlay™. Vær også oppmerksom på at noen apper ikke er tilgjengelige for alle de tre teknologiene, og tilgjengeligheten av disse teknologiene kan variere fra land til land. Informasjon om smarttelefonkompatibilitet for Apple CarPlay™ finner du på https://www.apple.com/no/ios/ og for MirrorLink® på https://mirrorlink.com/.

 

2.
MirrorLink® støttes ikke lenger av Samsung-enheter fra og med 01.06.2020.
  • Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
  • Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her