Car-Net-online-tjenester for din mobile hverdag
1
Car-Net-online-tjenester for din mobile hverdag
1
Car-Net-online-tjenester for din mobile hverdag
1

Car-Net-online-tjenester for din mobile hverdag

 Oppdag Car-Net

 • Guide & Inform. Vær bedre informert underveis med Car-Net.
  Guide & Inform. Vær bedre informert underveis med Car-Net.
 • Security & Service. Komfortabelt og trygt med Car-Net.
  Security & Service. Komfortabelt og trygt med Car-Net.
 • e-Remote. Car-Net-funksjonene for din elbil.
  e-Remote. Car-Net-funksjonene for din elbil.
 • Touareg. Opplev tilkoblingsmulighetene.
  Touareg. Opplev tilkoblingsmulighetene.

Ha målet for øynene i sanntid

 • Guide & Inform. Vær bedre informert underveis med Car-Net.
  Guide & Inform. Vær bedre informert underveis med Car-Net.

Med «Guide & Inform»-tjenestene fra Car-Net er du alltid oppdatert når du er på farten. Du kan motta aktuell trafikkinformasjon direkte fra Internett, søke etter spennende reisemål i nærheten og mye mer.

Slik aktiverer du og bruker Car-Net

Her kan du se hvordan du aktiverer mobile online-tjenester med We Connect-appen – og hva du trenger for å gjøre det.

Se aktiveringsinstruksjoner

Se forutsetninger

Logg inn på Car-Net

Hvilke tjenester er tilgjengelige?

Er din Volkswagen utstyrt med We Connect eller Car-Net? Eller kan utstyres med We Connect Go? Her får du en første, uforpliktende oversikt over de mobile online-tjenestene som er tilgjengelige i bilen din.  

Sjekke kompatibilitet

Praktiske tjenester for din hverdag

 • Dette er Car-Net. Rask hjelp ved behov.
  Dette er Car-Net. Rask hjelp ved behov.
 • Dette er Car-Net. Det er beroligende når bilen sjekker seg selv.
  Dette er Car-Net. Det er beroligende når bilen sjekker seg selv.
 • Dette er Car-Net. Kjør enda mer prediktivt.
  Dette er Car-Net. Kjør enda mer prediktivt.
 • Dette er Car-Net. Internett i bilen for mer komfort i hverdagen.
  Dette er Car-Net. Internett i bilen for mer komfort i hverdagen.

Du er i gode hender

 • Dette er Car-Net. Rask hjelp ved behov.
  Dette er Car-Net. Rask hjelp ved behov.

Bra at det alltid er noen der: Med valgfri nødtjeneste kan du få kontakt med Volkswagens nødanropstjeneste døgnet rundt ved å trykke på den røde SOS-knappen. I tilfelle det er skjedd en ulykke med utløsing av kollisjonspute, tilkalles hjelp automatisk.

Pakker, avtaleperioder, priser og forutsetninger

Guide & Inform Basic,
1 år 2), 3)

Guide & Inform Plus,
1 år 2), 3)

Security & Service
Basic

Security & Service Plus,
1 år 2), 3) inkl. e-Manager 1)

e-Remote, 1 år 2),3)

App-Connect

Forlengelse med 1 år
(Priser inkl. mva)

750,-

-

570,-

940,- (570,-)4)

Forlengelse med 2 år
(Priser inkl. mva)

1 300,-

-

900,-

1 600,- (900,-) 4)

Mobilbrukkostnader/
SIM 5) 

Kunde

Kunde

Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen

Kunde

Tekniske
forutsetninger

Discover Media

Discover Pro

Nødanropstjeneste

Nødanropstjeneste

Composition Media, Discover Media eller Discover Pro

Aktiv

Etter registrering

Etter registrering

Etter registrering

Etter registrering

Etter registrering

 

Fra fabrikk

Ytterligere
informasjon

Forlengelse med 1 år
(Priser inkl. mva)

750,-

Forlengelse med 2 år
(Priser inkl. mva)

1 300,-

Mobilbrukkostnader/
SIM 5) 

Kunde

Tekniske
forutsetninger

Discover Media

Aktiv

Etter registrering

Ytterligere
informasjon

Presentasjonen viser det gjeldende salgsprogrammet.
1) e-Manager er kun tilgjengelig for elbiler og hybridbiler
2) For nye biler gjelder: Hvis kunden ikke foretar bestilling i løpet av de første 90 dagene etter kundens overtakelse av bilen («første bestillingsfrist»), forkortes den kostnadsfrie tjenestetiden med like mange dager som det har gått mellom første bestillingsfrist og faktisk bestilling.
3) Unntak: Varighet 3 år i forbindelse med pakken «Business Premium»
4) Verdien i parentes gjelder for Plug-in-hybridbiler.
5) Gjelder dataforbindelse mellom bilen og Volkswagen AGs dataserver. Datatilkoblingen mellom kundens enhet og dataserveren når du bruker de mobile online-tjenestene via We Connect-portalen eller We Connect-appen er ikke en del av tjenestene som tilbys gjennom Volkswagen AG.

We Connect-app

Nå kan du bruke Car-Net med Connect App 

Med We Connect-appen får du mobile online-tjenester fra Car-Net på smarttelefonen. Og alle fordelene i én app. Last enkelt ned We Connect-appen for smarttelefonens operativsystem og koble den til Volkswagen.

Våre vilkår Volkswagen
1.
For å bruke Car-Net-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto og må logge på med brukernavn og passord. Videre må du fylle ut en egen kontrakt med Volkswagen AG på nettet. For å bruke tjenestene under hele perioden kan du registrere bilen på portal.volkswagen-we.com innen 90 dager fra overlevering. Ved senere registrering forkortes den kostnadsfrie prøveperioden tilsvarende. Bruken av mobile online-tjenester fra Car-Net «Guide & Inform» er kun mulig med det valgfrie tilleggsutstyret Discover Media og Discover Pro. I tillegg trenger du en mobil, en nettaktivert sluttenhet (f.eks. en smarttelefon), som kan fungere som en mobil WLAN-hotspot. Du kan eventuelt, ved bruk av «Business»-alternativet for telefongrensesnitt i forbindelse med navigasjonssystemet Discover Pro, bruke en mobiltelefon med rSAP-funksjon (remote SIM Access Profile) eller et telefon- og datakompatibelt SIM-kort. Med valgfrie Car-Stick LTE kan du, i kombinasjon med navigasjonssystemet Discover Media, til og med opprette en internettforbindelse for navigasjonsenheten din, samt en WLAN-hotspot i bilen. Car-Net-tjenestene er bare tilgjengelige gjennom mobilavtalen du har med mobilleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobildataplanen din kan mottak av datapakker fra internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. På grunn av datavolumet som er inkludert i bruken av Car-Net-tjenestene anbefaler vi på det sterkeste at du avtaler en pris for databruk med mobilnettleverandøren din. Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din. Car-Net-tjenestenes tilgjengelighet kan variere, avhengig av det aktuelle landet. Denne tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer i løpet av perioden. Du finner ytterligere informasjon om Car-Net på portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Informasjon om nettverkets prisbetingelser får du hos din nettverkstilbyder.
2.
For å bruke Car-Net-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto og må logge på med brukernavn og passord. Videre må du fylle ut en egen kontrakt med Volkswagen AG på nettet. For å bruke tjenestene under hele perioden kan du registrere bilen på portal.volkswagen-we.com innen 90 dager fra overlevering. Ved senere registrering forkortes den kostnadsfrie prøveperioden tilsvarende. Bruk av Car-Nets mobile online-tjenester er mulig takket være en integrert internettforbindelse. De medfølgende datakostnadene i Europa, med unntak av for tjenestene Webradio og Hybrid-Radio, dekkes av Volkswagen innenfor mobildekningens rammer. For bruk av tjenestene Webradio og Hybrid-Radio, så vel som WLAN-hotspot, kan datapakker kjøpes via den eksterne mobilnettpartneren «Cubic Telecom» og brukes i en rekke europeiske land på steder med mobildekning. Informasjon om priser og støttede land finner du på vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke Webradio og Hybrid-Radio gjennom en mobil enhet (f.eks. smarttelefon) som er i stand til å fungere som mobil WLAN-hotspot. Tjenestene vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom mobilnettavtalen du har med mobilnettleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobildataplanen din kan mottak av datapakker fra internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din. Tilgjengeligheten til Car-Net-enkelttjenestene som oppgis i pakken («Guide & Inform Premium» og «Security & Service») kan variere fra land til land. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer, eventuelt fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner ytterligere informasjon på portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Informasjon om priser på mobilnettbruk får du fra din mobilnettleverandør.
Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her