Aktivering av Car-Net1

Her kan du se hvordan du aktiverer online-tjenestene med We Connect-appen. Du kan også aktivere dem via infotainmentsystemet i bilen din.

Slik aktiverer du Car-Net

Med Car-Net kommer du deg avslappet gjennom dagen. Her finner du instruksjoner for å aktivere online-tjenestene fra Car-Net i din Volkswagen og for å aktivere Car-Net e-Remote i din e-up! Range!.

Vil du finne ut om bilen din er utstyrt med Car-Net eller We Connect? Du kan sjekke kompatibiliteten til bilen din her

Nå kan du Aktiver Car-Net med We Connect-appen

Aktivering med We Connect-appen

Aktiver online-tjenestene fra Volkswagen enkelt og raskt ved hjelp av en smarttelefon: Med We Connect-appen kan du opprette en brukerkonto og ta med deg online-tjenestene inn i bilen.

 

Aktiver Car-Net via infotainementsystemet i din Volkswagen.

Aktivering i bilen

Følg trinnene under for aktivering av online-tjeneste i bilen.

En dame sitter på en vegg over en parkert e-up! og ser inn i kamera

Aktivering av e-Remote i din e-up! Range

Online-tjenesten e-Remote gir deg enkelt tilgang til de viktigste funksjonene til e-up! Range. I bruksanvisningen under finner du informasjon om hvordan du kan aktivere online-tjenestene fra e-Remote i din e-up! Range.

--:--

Opprett Internettforbindelse

For å kunne dra full nytte av online-tjenestene til Car-Net, trenger du en Internett-forbindelse i bilen din samt en aktiv Car-Net-lisens. Avhengig av utstyr, finnes det ulike alternativer for å oppnå dette. 

Vilkår Volkswagen

1.
For å bruke Car-Net-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto og må logge på med brukernavn og passord. Videre må du fylle ut en egen kontrakt med Volkswagen AG på nettet. For å bruke tjenestene under hele perioden kan du registrere bilen på portal.volkswagen-we.com innen 90 dager fra overlevering. Ved senere registrering forkortes den kostnadsfrie prøveperioden tilsvarende. Bruken av mobile online-tjenester fra Car-Net «Guide & Inform» er kun mulig med det valgfrie tilleggsutstyret Discover Media og Discover Pro. I tillegg trenger du en mobil, en nettaktivert sluttenhet (f.eks. en smarttelefon), som kan fungere som en mobil WLAN-hotspot. Du kan eventuelt, ved bruk av «Business»-alternativet for telefongrensesnitt i forbindelse med navigasjonssystemet Discover Pro, bruke en mobiltelefon med rSAP-funksjon (remote SIM Access Profile) eller et telefon- og datakompatibelt SIM-kort. Med valgfrie Car-Stick LTE kan du, i kombinasjon med navigasjonssystemet Discover Media, til og med opprette en internettforbindelse for navigasjonsenheten din, samt en WLAN-hotspot i bilen. Car-Net-tjenestene er bare tilgjengelige gjennom mobilavtalen du har med mobilleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobildataplanen din kan mottak av datapakker fra internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. På grunn av datavolumet som er inkludert i bruken av Car-Net-tjenestene anbefaler vi på det sterkeste at du avtaler en pris for databruk med mobilnettleverandøren din. Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din. Car-Net-tjenestenes tilgjengelighet kan variere, avhengig av det aktuelle landet. Denne tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer i løpet av perioden. Du finner ytterligere informasjon om Car-Net på portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner.
  • Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
  • Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her