Dette trenger du for å
bruke Car-Net

Dette trenger du

Car-Net navigasjonssystemene «Discover Media», «Discover Pro» og «Composition Media».
1
1.
Bildet viser den nye generasjonen av infotainmentsystemer. Tjenestene er også tilgjengelig i den eldre generasjonen

For å bruke Guide & Inform Car-Net-tjenestene må du ha et navigasjonssystem i din Volkswagen. Navigasjon er inkludert i infotainmentsystemene «Discover Media» og «Discover Pro» samt Innovision Cockpit, som er tilgjengelig for Touareg.

For Car-Net-servicepakken «Security & service» trenger du derimot bare nødanropstjenesten, og i likhet med «App-Connect» kan du bruke den ubegrenset, selv med radioen «Composition Media».

Med navigasjonssystemet «Discover Pro», anbefaler vi også telefongrensesnittet «Business», som lar deg sette opp et WLAN-hotspot i din Volkswagen. På den måten drar du og dine passasjerer spesielt god nytte av de allsidige Car-Net-tilbudene.

Mange tjenester kan styres via smarttelefonen din med We Connect-appen. Sammen med infotainmentsystemet kan det også gi deg Internett-tilgangen du trenger for å bruke Car-Net. For enkelte funksjoner er det også nødvendig med tekniske komponenter i bilen, f.eks. en tyverialarm for tjenesten «online-tyverialarm».

Avhengig av bilen har du tilgang til forskjellige datapakker som du kan bestille i We Connect-appen eller på ditt personlige kundeområde myVolkswagenOpens an external link. Hvis de tekniske kravene er oppfylt, trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto som kan opprettes på få trinn.

  • Navigasjonssystem «Discover Media», «Discover Pro» eller «Discover Premium»
  • Radiosystemet «Composition Media» (begrenset)
  • Android ™-kompatibel smarttelefon eller iPhone® med internettilgang
  • Car-Net-servicepakke
  • Volkswagen ID-brukerkonto
Logg på We Connect-portalen

For å kunne bruke online-tjenestene praktisk og hvor som helst, logger du deg inn på myVolkswagenOpens an external link eller i We Connect-appen med din Volkswagen ID og registrerer deg. Hvis du ikke har en Volkswagen ID, kan du enkelt registrere en ny bruker.

We Connect-appen og myVolkswagen

We Connect-app

Etter vellykket registrering kan du ringe opp og kontrollere utvalgte funksjoner til Car-Net-tjenestene på en oversiktlig måte i myVolkswagen eller med We Connect-appen på smarttelefonen din. Her kan du laste ned appen:

Last ned i App StoreOpens an external link

Last ned fra Google PlayOpens an external link

Ta en prat med oss

Ta en prat med oss

Kontakt

Har du spørsmål, ideer eller tilbakemeldinger? Da må du gjerne ringe oss.

Du når oss på 800 12 651 (gratis fra Norge). Vi er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Ring +49 5361-3793801 dersom telefonleverandøren din ikke støtter dette nummeret. Hvis du ringer fra utlandet, kan det påløpe ekstra kostnader.

Du kan også sende en e-post til:
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link