Dette trenger du for å
bruke Car-Net

Dette trenger du

Car-Net navigasjonssystemene «Discover Media», «Discover Pro» og «Composition Media».
1.
Bildet viser den nye generasjonen av infotainmentsystemer. Tjenestene er også tilgjengelig i den eldre generasjonen

For å bruke Guide & Inform Car-Net-tjenestene må du ha et navigasjonssystem i din Volkswagen. Det inkluderer «Discover Media» og «Discover Pro» samt «Innovision Cockpit», som er tilgjengelig for Touareg.

For Car-Net-servicepakken «Security & Service» trenger du derimot bare nødanropstjenesten, og i likhet med «App-Connect» kan du bruke den ubegrenset, selv med radioen «Composition Media».

I forbindelse med navigasjonssystemet «Discover Pro», anbefaler vi også telefongrensesnittet «Business», som lar deg sette opp et WLAN-hotspot i din Volkswagen. På den måten drar du og dine passasjerer spesielt god nytte av de allsidige Car-Net-tilbudene. For navigasjonssystemet «Discover Media» oppretter CarStick LTE raskt og enkelt en Internett-tilkobling og et WLAN-hotspot i din Volkswagen.

Mange tjenester kan styres via smarttelefonen din med We Connect-appen. Sammen med infotainmentsystemet kan det også gi deg Internett-tilgangen du trenger for å bruke Car-Net. For enkelte funksjoner er det også nødvendig med tekniske komponenter i bilen, f.eks. en tyverialarm for tjenesten «online-tyverialarm». 

Hvis de tekniske kravene er oppfylt, trenger du en brukerkonto som kan opprettes på få trinn.

  • Navigasjonssystem «Discover Media», «Discover Pro» eller «Discover Premium»
  • Radiosystemet «Composition Media» (begrenset)
  • Android ™-kompatibel smarttelefon eller iPhone™ med internettilgang
  • Car-Net-servicepakke
  • Volkswagen-brukerkonto
Logg på We Connect-portalen

For å kunne bruke de mobile online-tjenestene praktisk og hvor som helst, logger du deg på We Connect-portalen med din Volkswagen ID og registrerer deg deretter med bilen din. Hvis du ennå ikke har opprettet en Volkswagen ID, vil portalen guide deg trinn for trinn gjennom registreringen.

Last ned We Connect-appen

We Connect-app
2.
Drivstofforbruk, l/100 km: kombinert 1,4 - 1,3; strømforbruk, kWh/100 km: kombinert 12,6 - 12,2; CO₂-utslipp kombinert, g/km: 32 - 30; effektivitetsklasse: A+

Her kan du laste ned appen til din mobiltelefon:

Last ned i App Store

Last ned fra Google Play

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her