Touareg og Car-Net
1

Hele Car-Net-verdenen i din Touareg

Hele Car-Net-verdenen i din Touareg

Fullt tilkoblet. Touareg

Internett og digitalt nettverk har blitt en del av vår hverdag, så hvorfor skal du gi avkall på det i bilen? I Touareg er de mobile online-tjenestene fra Car-Net tatt til et helt nytt nivå og blir som standard tilgjengelige etter aktivering: maksimale tilkoblingsmuligheter.

Forutsetninger for Car-Net

Avslappet gjennom hverdagen

Med Car-Net blir du bedre og raskere informert. Kom avslappet og komfortabelt frem til reisemålet mens du følger ruten som er tilpasset den nåværende trafikksituasjonen. Hvis du vil ha lest opp nyheter mens du er på farten, kan du takket være nettradio også lytte til favorittstasjonen utenfor sendeområdet, og du kan også spare tid på å lete etter parkeringsplass ved å bli ledet direkte til en ledig parkeringsplass i et parkeringshus eller en offisiell parkeringsplass på reisemålet.

Guide & Inform Premium

Du kan motta aktuell trafikkinformasjon direkte fra Internett, søke etter spennende reisemål i nærheten og mye mer. I den eksklusive «Guide & Inform Premium»-pakken for Touareg gir de nye nettradio- og hybridradio-tjenestene ubegrenset underholdning til bilen.  Takket være online-ruteberegning, 3D-byvisning i utvalgte byer, satellittkart og trinnvise nettoppdateringer av kartene, blir navigasjonen enda smartere og mer oversiktlig. Ikke bare kan du lese de siste nyhetene, du kan også få dem lest opp høyt.

Ubegrenset underholdning

Uansett hvor du er – takket være nettradio trenger du ikke å gi avkall på dine favorittradiostasjoner og podcaster. Hvis du kjører ut av sendeområdet under konvensjonelt radiomottak, bytter hybridradiofunksjonen automatisk fra bakkebasert mottak til Internett-strømming. Og lar favorittstasjonen din fortsette sømløst.
For å kunne bruke tjenesten nett- og hybridradio, må du bruke en separat dataforbindelse.

Security & Service

Med «Security & Service» er du mer komfortabel på veien. Tjenestepakken fra Car-Net gir deg tilgang til viktige bilfunksjoner og kombinerer fleksibilitet og transparens for å gi enda mer komfort. Enten det er snakk om servicetimeplanlegging, veitjeneste, online-kupévarmer eller online-tyverialarm: Dine personlige tjenester hjelper deg i så å si alle situasjoner og gir deg viktig informasjon som angår bilen.

Vi er der for deg

Med nødanropstjenesten får du hjelpen du trenger hvis ulykken skulle være ute. Ved alvorlige ulykker, for eksempel med utløsning av kollisjonspute, tilkalles hjelpen automatisk. Registrerer din Volkswagen en ulykke, oppretter tjenesten forbindelse med Volkswagens nødanropstjeneste og videresender viktig informasjon til redningsmannskapene. Du har også mulighet til å manuelt be om hjelp ved å trykke på en knapp.

Ha Touareg i syne uansett hvor du er

We Connect App
2
2.
Passat GTE Variant: Drivstofforbruk, l/100 km: kombinert 1,7- 1,6; Strømforbruk, kWh/100 km: kombinert 11,4- 11,3; CO₂-utslipp, g/km: kombinert 38- 36; effektivitetsklasse: A+++

Last ned We Connect-app

Koble deg til med din Touareg: Opplev alle fordelene med Car-Net i en app.

Ta en prat med oss

Ta en prat med oss

Kontakt

Har du spørsmål, ideer eller tilbakemeldinger? Da må du gjerne ringe oss.

Du når oss på 800 12 651 (gratis fra Norge). Vi er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Ring +49 5361-3793801 dersom telefonleverandøren din ikke støtter dette nummeret. Hvis du ringer fra utlandet, kan det påløpe ekstra kostnader.

Du kan også sende en e-post til:
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Vilkår Volkswagen

1.
For å bruke Car-Net-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto og må logge på med brukernavn og passord. Videre må du fylle ut en egen kontrakt med Volkswagen AG på nettet. For å kunne bruke tjenestene i den avtalte kostnadsfrie prøveperioden, har du, etter å ha fått overlevert bilen, 90 dager på deg til å registrere bilen på www.myvolkswagen.net eller i "We Connect"-appen (tilgjengelig i App Store og Google Play Store). Ved senere registrering forkortes den kostnadsfrie prøveperioden tilsvarende. Bruk av Car-Nets online-tjenester er mulig takket være en integrert internettforbindelse. De medfølgende datakostnadene i Europa, med unntak av for tjenestene Webradio og Hybrid-Radio, dekkes av Volkswagen innenfor mobildekningens rammer. For bruk av tjenestene Webradio og Hybrid-Radio, så vel som WLAN-hotspot, kan datapakker kjøpes via den eksterne mobilnettpartneren «Cubic Telecom» og brukes i en rekke europeiske land på steder med mobildekning. Datavolumet til disse pakkene kan brukes av alle brukere og kjøretøyets passasjerer. Du finner informasjon, betingelser, priser og støttede land på vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke Webradio og Hybrid-Radio gjennom en mobil enhet (f.eks. smarttelefon) som er i stand til å fungere som mobil WLAN-hotspot. Tjenestene vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom mobilnettavtalen du har med mobilnettleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobildataplanen din kan datautveksling via Internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din. Tilgjengeligheten til Car-Net-enkelttjenestene som oppgis i pakken («Guide & Inform Premium» og «Security & Service») kan variere fra land til land og er avhengig av kjøretøy og utstyr. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endring eller ev. fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner mer informasjon på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-forhandler. Informasjon om priser på mobilnettbruk får du fra din mobilnettleverandør.
  • Avbildet modell kan avvike fra modellutvalg i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.