Touareg og Car-Net
1
Touareg og Car-Net
1
Touareg og Car-Net
1
Touareg og Car-Net
1

Hele Car-Net-verdenen i din Touareg

Hele Car-Net-verdenen i din Touareg

Fullt tilkoblet. Touareg

Internett og digitalt nettverk har blitt en del av vår hverdag, så hvorfor skal du gi avkall på det i bilen? I Touareg er de mobile online-tjenestene fra Car-Net tatt til et helt nytt nivå og blir som standard tilgjengelige etter aktivering: maksimale tilkoblingsmuligheter.

Forutsetninger for Car-Net

 • Kjør avslappet med VW Touareg gjennom hverdagen.
  Kjør avslappet med VW Touareg gjennom hverdagen.
 • I VW Touareg ligger du ett skritt foran med intelligent navigasjon.
  I VW Touareg ligger du ett skritt foran med intelligent navigasjon.
 • VW Touareg kobler deg også til i en nødsituasjon.
  VW Touareg kobler deg også til i en nødsituasjon.
 • Koble smarttelefonen til VW Touareg.
  Koble smarttelefonen til VW Touareg.

Avslappet gjennom hverdagen

 • Kjør avslappet med VW Touareg gjennom hverdagen.
  Kjør avslappet med VW Touareg gjennom hverdagen.

Med Car-Net blir du bedre og raskere informert. Kom avslappet og komfortabelt frem til reisemålet mens du følger ruten som er tilpasset den nåværende trafikksituasjonen. Hvis du vil ha lest opp nyheter mens du er på farten, kan du takket være nettradio også lytte til favorittstasjonen utenfor sendeområdet, og du kan også spare tid på å lete etter parkeringsplass ved å bli ledet direkte til en ledig parkeringsplass i et parkeringshus eller en offisiell parkeringsplass på reisemålet.

Guide & Inform Premium

Du kan motta aktuell trafikkinformasjon direkte fra Internett, søke etter spennende reisemål i nærheten og mye mer. I den eksklusive «Guide & Inform Premium»-pakken for Touareg gir de nye nettradio- og hybridradio-tjenestene ubegrenset underholdning til bilen.  Takket være online-ruteberegning, 3D-byvisning i utvalgte byer, satellittkart og trinnvise nettoppdateringer av kartene, blir navigasjonen enda smartere og mer oversiktlig. Ikke bare kan du lese de siste nyhetene, du kan også få dem lest opp høyt.

 • VW Touareg Discover Pro-radio
  VW Touareg Discover Pro-radio
 • VW Touareg Discover Pro Car-Net
  VW Touareg Discover Pro Car-Net
 • VW Touareg WLAN i bilen
  VW Touareg WLAN i bilen

Grenseløs underholdning

 • VW Touareg Discover Pro-radio
  VW Touareg Discover Pro-radio

Uansett hvor du er – takket være nettradio trenger du ikke å gi avkall på dine favorittradiostasjoner og podcaster. Hvis du kjører ut av sendeområdet under konvensjonelt radiomottak, bytter hybridradiofunksjonen automatisk fra bakkebasert mottak til Internett-strømming. Og lar favorittstasjonen din fortsette sømløst.
For å kunne bruke tjenesten nett- og hybridradio, må du kjøpe datapakker for eSim eller bruke en separat dataforbindelse.

Security & Service

Med «Security & Service» er du mer komfortabel på veien. Tjenestepakken fra Car-Net gir deg mobil tilgang til viktige bilfunksjoner og kombinerer fleksibilitet og transparens for å gi enda mer komfort. Enten det er snakk om servicetimeplanlegging, automatisk ulykkesmelding, veitjeneste, online-kupévarmer eller online-tyverialarm: Dine personlige tjenester hjelper deg i så å si alle situasjoner og gir deg viktig informasjon som angår bilen.

 • VW Touareg kjøreregistrering
  VW Touareg kjøreregistrering
 • Avtal service enklere: Med servicetimeplanlegging.
  Avtal service enklere: Med servicetimeplanlegging.
 • Ta vare på deg selv: Ved innbruddsforsøk varsler VW Touareg deg med en melding.
  Ta vare på deg selv: Ved innbruddsforsøk varsler VW Touareg deg med en melding.
 • Med tjenesten «online-kupévarmer» er det alltid behagelig klima i bilen – til og med før turen.
  Med tjenesten «online-kupévarmer» er det alltid behagelig klima i bilen – til og med før turen.

Vi er der for deg

 • VW Touareg kjøreregistrering
  VW Touareg kjøreregistrering

Med nødanropstjenesten får du hjelpen du trenger hvis ulykken skulle være ute. Ved alvorlige ulykker, for eksempel med utløsning av kollisjonspute, tilkalles hjelpen automatisk. Registrerer din Volkswagen en ulykke, oppretter tjenesten forbindelse med Volkswagens nødanropstjeneste og videresender viktig informasjon til redningsmannskapene. Du har også mulighet til å manuelt be om hjelp ved å trykke på en knapp.

Ha Touareg i syne uansett hvor du er

We Connect App

Last ned We Connect-app

Koble deg til med din Touareg: Opplev alle fordelene med Car-Net i en app.

Våre vilkår Volkswagen
1.
For å bruke Car-Net-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto og må logge på med brukernavn og passord. Videre må du fylle ut en egen kontrakt med Volkswagen AG på nettet. For å bruke tjenestene under hele perioden kan du registrere bilen på portal.volkswagen-we.com innen 90 dager fra overlevering. Ved senere registrering forkortes den kostnadsfrie prøveperioden tilsvarende. Bruk av Car-Nets mobile online-tjenester er mulig takket være en integrert internettforbindelse. De medfølgende datakostnadene i Europa, med unntak av for tjenestene Webradio og Hybrid-Radio, dekkes av Volkswagen innenfor mobildekningens rammer. For bruk av tjenestene Webradio og Hybrid-Radio, så vel som WLAN-hotspot, kan datapakker kjøpes via den eksterne mobilnettpartneren «Cubic Telecom» og brukes i en rekke europeiske land på steder med mobildekning. Informasjon om priser og støttede land finner du på vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke Webradio og Hybrid-Radio gjennom en mobil enhet (f.eks. smarttelefon) som er i stand til å fungere som mobil WLAN-hotspot. Tjenestene vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom mobilnettavtalen du har med mobilnettleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobildataplanen din kan mottak av datapakker fra internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din. Tilgjengeligheten til Car-Net-enkelttjenestene som oppgis i pakken («Guide & Inform Premium» og «Security & Service») kan variere fra land til land. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer, eventuelt fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner ytterligere informasjon på portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Informasjon om priser på mobilnettbruk får du fra din mobilnettleverandør.
Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her