Oppdag We Connect
1
Oppdag We Connect
1
Oppdag We Connect
1

Forbli tilkoblet. Med tjenestene til We Connect

We Connect ID.-appen for ID.-familien1

Last ned We Connect ID.-appen for tilgang til alle online funksjonene i din ID.

We Connect Start – fullelektrisk og tilkoblet
2.
Strømforbruk i kWh/100 km: 15,4–-13,5 (kombinert); CO2-utslipp i g/km: 0; effektivitetsklasse: A+

Alltid tilkoblet på farten med We Connect ID.1

Finn ladestasjoner, få tilgang til informasjon i sanntid eller forvarm kupeen mens du spiser frokost: We Connect ID.3 kobler deg til ID.-modellen og en verden av informasjon. Hjemme, på veien og over hele Europa.

1. Fungerer kun til modeller i ID.-familien.

Last ned We Connect-app
4.
Drivstofforbruk, l/100 km: kombinert 1,4 - 1,3; strømforbruk, kWh/100 km: kombinert 12,6 - 12,2; CO₂-utslipp kombinert, g/km: 32 - 30; effektivitetsklasse: A+

Last ned We Connect-appen

Opplev alle fordelene med We Connect og Car-Net i en app. Last enkelt ned We Connect-appen for Apple telefonen din og koble den til din Volkswagen.

Oppdag We Connect

Klar for neste generasjons online-tjenester? Fra modellåret 2021 er de fleste nye Volkswagen-biler kompatible med We Connect. Takket være det installerte eSIM-kortet i Volkswagen er du på nett hele tiden. Samtidig kan du koble smarttelefonen din til bilen med «We Connect»-appen og få tilgang til visse bilfunksjoner og gjeldende bilstatus. Oppdag tilkoblingstilbudene fra We Connect.1

Kom avslappet frem

Hold deg informert om trafikken i sanntid og få den beste ruten. Med våre smarte assistenter kommer du avslappet frem til målet ditt.

Les mer

Slik aktiverer du og bruker We Connect

Her kan du se hvordan du aktiverer online-tjenestene med We Connect-appen.

Se aktiveringsinstruksjoner

Logg inn på We Connect

Driftsmeldinger

Driftsmeldinger We Connect og Car-Net

Opplever du ustabilitet med våre online-tjenester? Vi jobber kontinuerlig med å forbedre tjenestene våre, men av og til kan det oppstå problemer. Her finner du oppdaterte driftsmeldinger.

Vilkår Volkswagen

1.
For å bruke We Connect-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto. Deretter logger du deg på We Connect med brukernavn og passord. Du inngår deretter en separat We Connect- eller We Connect Plus-avtale med Volkswagen AG på nettet. For We Connect Plus har kunden, etter å ha fått overlevert bilen, 90 dager på seg til å registrere bilen på www.portal.volkswagen-we.com for å bruke tjenestene i den avtalte kostnadsfrie prøveperioden.
Du kan bruke de online-tjenestene fra We Connect med den integrerte Internettforbindelsen. Datakostnader som påløper for nettdekning innenfor Europa dekkes av Volkswagen AG, med unntak av «Streaming & Internett»-tjenesten samt enkelte In-Car-apper. For dette kan du bruke nett og medie-streaming via en mobilenhet (f.eks. en smarttelefon) med Wi-Fi-sonefunksjon. Avhengig av mobildataplanen din kan mottak av datapakker fra Internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. 
Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din.  
Tilgjengeligheten til de enkelte tjenestene i pakken fra We Connect og We Connect Plus kan bortfalle i visse land og er også bil- og utstyrsavhengig. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer, eventuelt fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner ytterligere informasjon på www.portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner.
3.
For å bruke We Connect-tjenestene trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto. Deretter logger du deg på We Connect Start med brukernavn og passord. Videre må du inngå en egen We Connect Start-avtale med Volkswagen AG på nettet. Kunden har 90 dager på seg til å registrere bilen med We Connect ID.-appen etter å ha fått overlevert bilen for å bruke We Connect Start-tjenestene i hele den avtalte kostnadsfrie prøveperioden.
Du kan bruke online-tjenestene fra We Connect Start med den integrerte internettforbindelsen. Datakostnader som tilkommer for nettdekning innenfor Europa dekkes av Volkswagen AG.
Den kostnadsfrie We Connect ID.-appen kan brukes på en smarttelefon med iOS-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din. 
Tilgjengeligheten til de enkelte tjenestene i pakken kan bortfalle i visse land. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer, eventuelt fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner mer informasjon på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Informasjon om priser på mobilnettbruk får du fra din mobilnettleverandør.
  • Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
  • Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her