We Connect-komforttjeneste – som laget for deg

Komfort
Telefonen er den nye nøkkelen

Komfort
Telefonen er den nye nøkkelen

Du trenger bilen, men partneren din har nøkkelen? Få den ganske enkelt tilsendt via smarttelefonen. 

Du trenger bilen, men partneren din har nøkkelen? Få den ganske enkelt tilsendt via smarttelefonen. 

Online-kupévarmer

På kalde dager kan du varme opp bilen før du skal avgårde. Med tjenesten online-kupévarmer* kan du dessuten bruke «We Connect»-appen til å fastsette avreisetidene, slik at du alltid får en oppvarmet bil ved avreise.

*Kun sammen med den valgfrie kupévarmeren.

We Connect – Forvarm bilen via smarttelefon før turen starter
We Connect – Smarttelefonen din blir en bilnøkkel

Mobilnøkkel

Si ha det til leting etter nøkkel – smarttelefonen din som mobilnøkkel* åpner og starter din Volkswagen på et øyeblikk. Send flere digitale nøkler til venner og familiemedlemmer, og muliggjør ukomplisert bruk av bilen din.

*Kun tilgjengelig med det valgfrie navigasjonssystemet «Discover Pro», den valgfrie «Klargjøring for mobilnøkkel» og sammen med We Connect-appen. Innledningsvis er to gratis mobilnøkler tilgjengelige, disse kan løses inn innenfor de første 4 årene etter oppstart av We Connect-avtalen. Overføring av en mobilnøkkel forutsetter en identitetskontroll av nøkkelsenderen via Volkswagen Ident-prosedyren. Etter installasjon på en kompatibel Samsung smarttelefon har mobilnøkkelen en gyldighetstid på ett år.

Personlig tilpasning

Din Volkswagen kjenner deg igjen – og aktiverer dine personlige innstillinger fra sete til lys, klimaanlegg, infotainment og navigasjon automatisk. Maksimal komfort i ulike biler og for ulike brukere.

We Connect – Ta de personlige innstillingene med deg
We Connect – Online-stemmestyring

Online-stemmestyring

Med den valgfrie stemmestyringen* får du en enda bedre språklig styring. Velg yndlingsmusikken din, søk etter favorittstasjonen din på nettradio via stemmestyring og dra fordel av den intuitive målangivelsen ved navigasjon.

*Kun tilgjengelig på norsk. 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there