We Connect-tjeneste gir oversikt over bilen – alt du trenger å vite
1

Oversikt over bilen.
Alt du trenger å vite

Oversikt over bilen.
Alt du trenger å vite

Du ligger i sengen og tankene svirrer: Er lysene på bilen slått av? Er dørene låst? Dette trenger du heldigvis ikke å bekymre deg om lenger. Ta bare en titt på smarttelefonen din. Den gir deg også beskjed om hvor du parkerte. I tillegg til at den informerer deg om bilstatus eller kommende inspeksjoner før reisen. Det er bare kjøringen som du må gjøre selv.

Digital instruksjonsbok

Golf, ID.3 og ID.4 byr på en rekke tekniske funksjoner og muligheter. Derfor er instruksjonsboken for disse modellene tilgjengelig som en forhåndsinstallert app direkte i infotainmentsystemet i bilen din. Bruk den digitale instruksjonsboken for å finne raske, tydelige og forståelige svar på spørsmålene dine – interaktivt og enkelt direkte i bilens infotainmentsystem.

We Connect – Interaktive veiledninger for din Volkswagen
We Connect – Sjekk dører og lys via smarttelefonen

Dører og lys

Med «Dører og lys» kan du lett kontrollere om bilens dører er låst og om lysene er slått i We Connect-appen. En rask sjekk for en avslappende følelse.

Kjøredata

«Kjøredata»-funksjonen analyserer kjøreforholdene dine og byr for eksempel på informasjon om gjennomsnittlig forbruk.

We Connect – Analysere og optimere kjøreforholdene
We Connect – Vit hvor din Volkswagen er parkert

Parkeringsposisjon

Med tjenesten «Parkeringsposisjon» vet du alltid hvor bilen din befinner seg. Ved behov kan den også vise deg hvordan du kommer deg dit raskest mulig.

Bilstatus

Alltid tilgjengelig: all relevant bilinformasjon. Eksempler er gjenværende kjørestrekning, aktuell kilometerstand eller en melding om at batteriet snart må lades.

We Connect – Ha alltid oversikten over viktig bilinformasjon

Ta en prat med oss

Ta en prat med oss

Kontakt

Har du spørsmål, ideer eller tilbakemeldinger? Da må du gjerne ringe oss.

Du når oss på 800 12 651 (gratis fra Norge). Vi er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Ring +49 5361-3793801 dersom telefonleverandøren din ikke støtter dette nummeret. Hvis du ringer fra utlandet, kan det påløpe ekstra kostnader.

Du kan også sende en e-post til:
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Vilkår Volkswagen

1.
For å bruke We Connect-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto, du må deretter logge deg på We Connect med brukernavn og passord. Du inngår så en separat We Connect- eller We Connect Plus-avtale med Volkswagen AG på nett. For We Connect Plus har kunden, etter å ha fått overlevert bilen, 90 dager på seg til å registrere bilen på www.myvolkswagen.net eller i "Volkswagen We Connect"-appen (tilgjengelig i App Store og Google Play Store) og bruke tjenestene i den avtalte kostnadsfrie prøveperioden.
Du kan bruke online-tjenestene fra We Connect med den integrerte Internettforbindelsen. Datakostnader som påløper for nettdekning innenfor Europa dekkes av Volkswagen AG, med unntak av «Streaming & Internett»-tjenesten. Hvis du vil bruke «Streaming & Internett»-tjenesten samt Wi-Fi-hotspot, kan du kjøpe datapakker via den eksterne mobilleverandøren «Cubic Telecom». Du får da tilgang til disse tjenestene i flere europeiske land. Datavolumet til disse pakkene kan brukes av alle brukere og kjøretøyets passasjerer. Du finner informasjon, betingelser, priser og støttede land på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke nett- og samt medie-streaming via en mobilenhet (f.eks. en smarttelefon) med deling av internett. Tjenestene vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom mobilnettavtalen du har med mobilnettleverandøren din. Avhengig av mobildataplanen din kan datautveksling via Internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din. 
Tilgjengeligheten til de enkelte tjenestene i pakken fra We Connect og We Connect Plus kan bortfalle i visse land og er også bil- og utstyrsavhengig. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endring eller evt. fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner mer informasjon på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-forhandler. 
  • Avbildet modell kan avvike fra modellutvalg i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.