We Connect-tjeneste gir oversikt over bilen – alt du trenger å vite
1
We Connect-tjeneste gir oversikt over bilen – alt du trenger å vite
1
We Connect-tjeneste gir oversikt over bilen – alt du trenger å vite
1
We Connect-tjeneste gir oversikt over bilen – alt du trenger å vite
1

Oversikt over bilen.
Alt du trenger å vite

Oversikt over bilen.
Alt du trenger å vite

Du ligger i sengen og tankene svirrer: Er lysene på bilen slått av? Er dørene låst? Dette trenger du heldigvis ikke å bekymre deg om lenger. Ta bare en titt på smarttelefonen din. Den gir deg også beskjed om hvor du parkerte. I tillegg til at den informerer deg om bilstatus eller kommende inspeksjoner før reisen. Det er bare kjøringen som du må gjøre selv.

Digital instruksjonsbok

Golf byr på en rekke tekniske funksjoner og muligheter. Derfor er instruksjonsboken for din Golf ikke bare tilgjengelig som en trykt bok eller instruksjonsbok på nett, men også som en forhåndsinstallert app direkte i infotainmentsystemet i bilen din. Bruk den digitale instruksjonsboken for å finne raskesvar på spørsmålene dine – interaktivt og enkelt via We Connect-portalen eller direkte i bilens infotainmentsystem.

We Connect – Interaktive veiledninger for din Volkswagen
We Connect – Sjekk dører og lys via smarttelefonen

Dører og lys

Med «Dører og lys» kan du lett kontrollere om bilens dører er låst og om lysene er slått i We Connect-appen. En rask sjekk for en avslappende følelse.

Kjøredata

«Kjøredata»-funksjonen analyserer kjøreforholdene dine og byr for eksempel på informasjon om gjennomsnittlig forbruk.

We Connect – Analysere og optimere kjøreforholdene
We Connect – Vit hvor din Volkswagen er parkert

Parkeringsposisjon

Med tjenesten «Parkeringsposisjon» vet du alltid hvor bilen din befinner seg. Ved behov kan den også vise deg hvordan du kommer deg dit raskest mulig.

Bilstatus

Alltid tilgjengelig: all relevant bilinformasjon. Eksempler er gjenværende kjørestrekning, aktuell kilometerstand eller en melding om at batteriet snart må lades.

We Connect – Ha alltid oversikten over viktig bilinformasjon

Vilkår Volkswagen

1.
For å bruke We Connect-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto. Deretter logger du deg på We Connect med brukernavn og passord. Du inngår deretter en separat We Connect- eller We Connect Plus-avtale med Volkswagen AG på nettet. For We Connect Plus har kunden, etter å ha fått overlevert bilen, 90 dager på seg til å registrere bilen på www.portal.volkswagen-we.com for å bruke tjenestene i den avtalte kostnadsfrie prøveperioden.
Du kan bruke de online-tjenestene fra We Connect med den integrerte Internettforbindelsen. Datakostnader som påløper for nettdekning innenfor Europa dekkes av Volkswagen AG, med unntak av «Streaming & Internett»-tjenesten samt enkelte In-Car-apper. For dette kan du bruke nett og medie-streaming via en mobilenhet (f.eks. en smarttelefon) med Wi-Fi-sonefunksjon. Avhengig av mobildataplanen din kan mottak av datapakker fra Internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. 
Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din.  
Tilgjengeligheten til de enkelte tjenestene i pakken fra We Connect og We Connect Plus kan bortfalle i visse land og er også bil- og utstyrsavhengig. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer, eventuelt fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner ytterligere informasjon på www.portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner.
  • Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
  • Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her