We Connect-sikkerhetstjeneste – rask hjelp ved behov
1
We Connect-sikkerhetstjeneste – rask hjelp ved behov
1
We Connect-sikkerhetstjeneste – rask hjelp ved behov
1
We Connect-sikkerhetstjeneste – rask hjelp ved behov
1

Sikkerhet.
Rask hjelp ved behov

 

Sikkerhet.
Rask hjelp ved behov

 

Kjører du ute på landsbygda og får punktert dekk? Det går helt fint. I stedet for å irritere deg, aktiverer du rett og slett veitjenesten, så kommer hjelpen til deg. Også når bilen din påviser en ulykke, er du i gode hender. I nødsfall påkalles nemlig hjelpen automatisk. Du får best mulig hjelp og personlig rådgivning til redningsmannskapene er på stedet. Så føler du deg sikker.

Nødanropstjeneste

Med nødanropstjenesten får du hjelpen du trenger hvis ulykken skulle være ute. Ved alvorlige ulykker, for eksempel med utløsning av kollisjonspute, tilkalles hjelpen automatisk. Registrerer din Volkswagen en ulykke, oppretter tjenesten forbindelse med Volkswagens nødanropstjeneste og videresender viktig informasjon til redningsmannskapene. Du har også mulighet til å manuelt be om hjelp ved å trykke på en knapp.

We Connect – Personlig rådgivning i nødstilfeller
We Connect – Rask veihjelp med tastetrykk

Veitjeneste

Vi er raskt på pletten dersom du får problemer med bilen. Du aktiverer veitjenesten ved å trykke på en knapp i bilen, og opplysninger om bilens posisjon samt bilens data sendes til Volkswagens nødsentral. En medarbeider vil da hjelpe deg med å identifisere årsaken til problemet eller, om nødvendig, sende en servicebil til deg hvis problemet ikke løses umiddelbart.

Online-tyverialarm

Det er betryggende å vite at din Volkswagen kan passe på seg selv. Ved et innbruddsforsøk varsler We Connect-appen deg på din smarttelefon eller via e-post.*

* Kun sammen med den valgfrie tyverialarmen

We Connect – Tyverialarm rett på smarttelefonen din
We Connect – Hold øye med områdegrenser og hastigheter

Områdevarsel og hastighetsvarsel

Med tjenesten områdevarsel har du alltid blikket på din Volkswagen. Du varsles automatisk hvis bilen kjører inn i eller ut av definerte områder på bestemte tider av døgnet. Med tjenesten hastighetsvarsel kan du aktivere utvalgte fartsgrenser som føreren av bilen skal forholde seg til.

Vilkår Volkswagen

1.
For å bruke We Connect-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto. Deretter logger du deg på We Connect med brukernavn og passord. Du inngår deretter en separat We Connect- eller We Connect Plus-avtale med Volkswagen AG på nettet. For We Connect Plus har kunden, etter å ha fått overlevert bilen, 90 dager på seg til å registrere bilen på www.portal.volkswagen-we.com for å bruke tjenestene i den avtalte kostnadsfrie prøveperioden.
Du kan bruke de online-tjenestene fra We Connect med den integrerte Internettforbindelsen. Datakostnader som påløper for nettdekning innenfor Europa dekkes av Volkswagen AG, med unntak av «Streaming & Internett»-tjenesten samt enkelte In-Car-apper. For dette kan du bruke nett og medie-streaming via en mobilenhet (f.eks. en smarttelefon) med Wi-Fi-sonefunksjon. Avhengig av mobildataplanen din kan mottak av datapakker fra Internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. 
Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din.  
Tilgjengeligheten til de enkelte tjenestene i pakken fra We Connect og We Connect Plus kan bortfalle i visse land og er også bil- og utstyrsavhengig. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer, eventuelt fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner ytterligere informasjon på www.portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner.
  • Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
  • Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her