We Connect-tjeneste – Underholdning
1
We Connect-tjeneste – Underholdning
1
We Connect-tjeneste – Underholdning
1
We Connect-tjeneste – Underholdning
1

Underholdning

 

Underholdning

 

Blir det kjedelig under kjøringen på bilturen? Bruk tilgangen til alle de populære streaming-, nettradio og infotainmenttjenestene. Barna kan surfe med opptil åtte enheter samtidig, takket være WLAN-hotspoten, slik at alle kan se det de har lyst til. 

Blir det kjedelig under kjøringen på bilturen? Bruk tilgangen til alle de populære streaming-, nettradio og infotainmenttjenestene. Barna kan surfe med opptil åtte enheter samtidig, takket være WLAN-hotspoten, slik at alle kan se det de har lyst til. 

Medie-streaming

Streaming-tjenesten Tidal er nå også tilgjengelig raskt og enkelt via infotainmentsystemet i din Volkswagen*. Logg deg ganske enkelt inn med din eksisterende brukerinformasjon og nyt den beste underholdningen under kjøringen.

* Det kreves ekstra datavolum for bruk av tjenesten. Dette kan kjøpes hos vår eksterne mobilnettpartner Cubic Telecomrett i bilen eller via kundens egen dataforbindelse (Internettdeling med smarttelefonen).

We Connect – Musikk-streaming rett på infotainmentsystemet
We Connect – Grenseløs radiounderholdning ombord

Nettradio

Med hit-potensial – bruk alle fordelene ved nettradio også i din Volkswagen. Med tjenesten nettradio* er det en lek å søke etter og spille av livestasjoner og podcast-episoder. Og hvis du lytter med analogt radiomottak og forlater kringkastingsområdet, kan hybridradiofunksjonen bytte til online-mottak helt automatisk og sømløst.

* Krever private datapakker (Cubic Telecom eller Internettdeling med egen smarttelefon).

WLAN-hotspot

Den integrerte Wi-Fi-sonen* gir deg og passasjerene dine med en stabil nettforbindelse, og muliggjør surfing for opptil åtte enheter. Det praktiske innkjøpet av datapakker via infotainmentsystemet lar deg beholde kontrollen over dataforbruket ditt.

* Krever private datapakker (Cubic Telecom eller Internettdeling med egen smarttelefon).

We Connect – WLAN for deg og alle passasjerer
Våre vilkår Volkswagen
1.
For å bruke We Connect-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto. Deretter logger du deg på We Connect med brukernavn og passord. Du inngår deretter en separat We Connect- eller We Connect Plus-avtale med Volkswagen AG på nettet. For We Connect Plus har kunden, etter å ha fått overlevert bilen, 90 dager på seg til å registrere bilen på www.portal.volkswagen-we.com for å bruke tjenestene i den avtalte kostnadsfrie prøveperioden.
Du kan bruke de mobile online-tjenestene fra We Connect med den integrerte Internettforbindelsen. Datakostnader som påløper for nettdekning innenfor Europa dekkes av Volkswagen AG, med unntak av «Streaming & Internett»-tjenesten samt enkelte In-Car-apper. Hvis du vil bruke «Streaming & Internett»-tjenesten, enkelte In-Car-apper samt WiFi-sone, kan du kjøpe datapakker via den eksterne mobilleverandøren «Cubic Telecom». Du får da tilgang til disse tjenestene i flere europeiske land. Du finner informasjon om priser og støttede land på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke nett- og samt medie-streaming via en mobilenhet (f.eks. en smarttelefon) med Wi-Fi-sonefunksjon. Tjenestene vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom mobilnettavtalen du har med mobilnettleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobildataplanen din kan mottak av datapakker fra Internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. 
Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din.  
Tilgjengeligheten til de enkelte tjenestene i pakken fra We Connect og We Connect Plus kan bortfalle i visse land og er også bil- og utstyrsavhengig. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer, eventuelt fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner ytterligere informasjon på www.portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Informasjon om priser på mobilnettbruk får du fra din mobilnettleverandør.
Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her