Koble til ID. med We Connect Start
1
Koble til ID. med We Connect Start
1
Koble til ID. med We Connect Start
1

We Connect ID.

Alltid tilkoblet din ID.-modell

Forbli tilkoblet din modell i ID.-familien med appen We Connect ID. uansett hvor du er. Finn lade- og trafikkinformasjon eller fjernstyr utvalgte funksjoner fra smarttelefonen din. 

Last ned We Connect ID. til iOS

Last ned We Connect ID. til Android

Et steg foran i trafikken

Online-trafikkinformasjon fra Volkswagen hjelper deg slik at du ikke trenger å uroe deg for trafikken. Navigasjonssystemet gir deg online-trafikkinformasjon i sanntid, oppdager ulykker, veiarbeid eller andre trafikksituasjoner og foreslår en optimal rute. Det sparer deg for tid og bekymringer.

Last ned We Connect ID.-appen

Med We Connect ID.-appen har du alltid full kontroll over ID.-modellen din. Den forvandler smarttelefonen til en fjernkontroll som kan styre flere nyttige bilfunksjoner. Så har du alltid oversikt over ID.-modellen – selv om du ikke sitter i den.

Last ned We Connect ID. til iOS

Last ned We Connect ID. til Android

Appen for din ID.: We Connect ID.

Spørsmål og svar

Vilkår Volkswagen

1.
For å bruke We Connect-tjenestene trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto. Deretter logger du deg på We Connect Start med brukernavn og passord. Videre må du inngå en egen We Connect Start-avtale med Volkswagen AG på nettet. Kunden har 90 dager på seg til å registrere bilen med We Connect ID.-appen etter å ha fått overlevert bilen for å bruke We Connect Start-tjenestene i hele den avtalte kostnadsfrie prøveperioden.
Du kan bruke online-tjenestene fra We Connect Start med den integrerte internettforbindelsen. Datakostnader som tilkommer for nettdekning innenfor Europa dekkes av Volkswagen AG.
Den kostnadsfrie We Connect ID.-appen kan brukes på en smarttelefon med iOS-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din. 
Tilgjengeligheten til de enkelte tjenestene i pakken kan bortfalle i visse land. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer, eventuelt fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner mer informasjon på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Informasjon om priser på mobilnettbruk får du fra din mobilnettleverandør.
  • Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
  • Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her