Volkswagen We. Vi tenker nytt om mobilitet.
Volkswagen We. Vi tenker nytt om mobilitet.
Volkswagen We. Vi tenker nytt om mobilitet.

Volkswagen We.
Vi tenker nytt om mobilitet.

For oss er mobilitet mer enn bare kjøretøyet – derfor vil vi utvikle fremtidens mobilitetsløsninger sammen med deg.
 
Med Volkswagen We tilbyr vi en plattform med tilgang til digitale tjenester for alle mennesker og skaper helt individuelle mobilitetsbehov som passer for alle.

Resultatet er et digitalt økosystem som setter mennesker i sentrum – med en hel verden av digitale tjenester. Åpent for alle og tilgjengelig nesten overalt.

Bli en del av Volkswagen We. Alt du trenger er en Volkswagen ID.                                              

--:--

Volkswagen We. Digitale tjenester og mobilitetstilbud

Volkswagen We tilbyr tjenester for din bil, så vel som tilgang til nye og innovative mobilitetstilbud 1.

For eksempel:

  • Kontantløs parkering og lading for elbiler (We Charge)
  • Neste generasjon online-tjenester (We Connect2)

Nye måter. Nye muligheter. Ny tjeneste

Volkswagen We’s verden blir stadig større. Vi jobber tett sammen med dyktige partnere, svært innovative start-up-selskaper og dere, våre brukere, for å utforske og teste nye måter, muligheter og mobilitetsbehov. Vi utvikler alle de digitale tjenestene og mobilitetsløsningene våre på dette grunnlaget for å gjøre dem så relevante, nyttige og bærekraftige som mulig.

Vilkår Volkswagen

1.
Tilgjengeligheten til de beskrevne tjenestene og tilbudene kan variere avhengig av land og er delvis avhengig av kjøretøyets modell, modellår og utstyr.
2.
For å bruke We Connect-tjenester trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto. Deretter logger du deg på We Connect med brukernavn og passord. Du inngår deretter en separat We Connect- eller We Connect Plus-avtale med Volkswagen AG på nettet. For We Connect Plus har kunden, etter å ha fått overlevert bilen, 90 dager på seg til å registrere bilen på www.portal.volkswagen-we.com for å bruke tjenestene i den avtalte kostnadsfrie prøveperioden.
Du kan bruke de online-tjenestene fra We Connect med den integrerte Internettforbindelsen. Datakostnader som påløper for nettdekning innenfor Europa dekkes av Volkswagen AG, med unntak av «Streaming & Internett»-tjenesten samt enkelte In-Car-apper. For dette kan du bruke nett og medie-streaming via en mobilenhet (f.eks. en smarttelefon) med Wi-Fi-sonefunksjon. Avhengig av mobildataplanen din kan mottak av datapakker fra Internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. 
Den kostnadsfrie We Connect-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort, med en eksisterende eller separat mobilnettavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din.  
Tilgjengeligheten til de enkelte tjenestene i pakken fra We Connect og We Connect Plus kan bortfalle i visse land og er også bil- og utstyrsavhengig. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer, eventuelt fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner ytterligere informasjon på www.portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner.
  • Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
  • Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her