2.1.0.6_0, 2017-03-31 11:32:53
Kjøpe ny bil fra Volkswagen

Vi hjelper deg med å velge riktig bil.

Her kan du utforske bilkategoriene våre og forhåpentligvis lettere finne en bil som passer din smak og dine bruksbehov. Enten du skal kjøpe Volkswagen for første gang, eller du skal bytte til en annen bilmodell enn den du har i dag. Du kan også gå rett til vår bilvelger som hjelper deg med å velge riktig bil.

Finn ut hva som er viktig for både sjåføren og passasjerene som skal sitte på i bilen. Trenger dere mer bagasjeplass? Kanskje plass til flere barneseter? Eller vil du ha en mer sportslig og lettkjørt bil? Uansett hva du ønsker deg så finner du garantert en Volkswagen, som gir deg individuelt design og dekker dine behov og ønsker. Når du skal kjøpe bil bør du bruke tid på å finne ut hva du skal bruke bilen til. Hvilke krav har du for eksempel til antall dører, bilens utforming, innvendig plass, bagasjerom, firehjulstrekk, sikkerhetssystemer, komfort, drivstofforbruk, motorkraft, styling av interiør/eksteriør og annet ekstrautstyr?

Bruk gjerne tid på å prøvekjøre bilmodeller du ønsker å kjøpe for å sette deg nærmere inn i bilens kvaliteter. I tillegg må du bestemme deg for om du skal kjøpe en helt ny bil, bruktbil eller lease din neste bil fra Volkswagen. Gå innom din nærmeste Volkswagen-forhandler for å få hjelp til ditt bilkjøp slik at du finner den beste løsningen for deg.

Volkswagen har et bredt utvalg med ulike bilmodeller, alt fra praktiske elbiler og ladbare hybridbiler til røffe SUV-er, romslige stasjonsvogner og smarte familiebiler. Det som er felles for alle biler fra Volkswagen er høy sikkerhet og komfort, innovative assistentsystemer, spreke motorer og praktiske løsninger. Her kan du lese mer om de ulike bilkategoriene.

Hvilken bil skal du velge?

Vår nye bilvelger kan hjelpe deg!
Hvilken bil skal jeg velge? Volkswagen bilvelger

Test bilvelgeren som tar deg gjennom steg som kartlegger dine behov og ditt bilbudsjett. Kanskje har vi andre anbefalinger til deg enn du har tenkt på selv? Mulighetene er mange og vi hjelper deg med å velge riktig bil. 

SUV

Er SUV den perfekte familiebil? Se selv.
Volkswagen Tiguan SUV

Trenger du en sporty og praktisk bil med høy bakkeklaring, firehjulstrekk og stor bagasjeplass? Da er en SUV det riktige valget for deg. 

Familiebil.

Det finnes like mange biler som det finnes familiesituasjoner og enten du har 2 barn eller 5 barn skal vi ha en god løsning for deg og din familie.
Volkswagen velg riktig familiebil

 

Fokuser alltid på sikkerhet sammen med komfort. Både barn og voksne skal sitte trygt og med Volkswagens assistentsystemer for økt sikkerhet og komfort hjelper bilen også til der du trenger det. 

Les om sikring av barn, pakking av bil, kollisjonstester med mer her. 

Hvordan lader jeg elbilen smart?

Lade hjemme, på veien eller på jobb?
Volkswagen elbiler - e-up!

Vi gir deg gode råd til lading av bil hjemme. Se også oversikt over hvor du kan hurtiglade elbilen når du er på farten. 

Ladbar hybridbil.

Hva er en ladbar hybridbil, og hva er forskjeller på en god og en dårlig ladbar hybridbil?
Volkswagen ladbar hybridbil

Les alt om Volkswagens ladbare hybridbiler og gjør valget av ny bil enklere.

Lease bil privat.

1 av 5 leaser bil privat. Les om hvorfor her.
Volkswagen lease bil privat

Privatleasing blir stadig mer populært. Å lease bil er både bekymringsfritt og forutsigbart økonomisk. Finn ut hvordan du kan lease din nye Volkswagen.

Assistentsystemer i bilene.

Det er mange krav i dag, til hva en bil skal by på av funksjonalitet for økt sikkerhet, men også for komfort.
Volkswagen assistentsystemer til bil

Med Volkswagens assistentsystemer innen komfort og sikkerhet blir bilturen både med behagelig og trygg.   

Volkswagen i sosiale medier