2.14.87.1, 2019-04-02 08:54:09
Kjøpe ny bil fra Volkswagen t-roc suv

Tips og råd som kan hjelpe deg med å velge ny bil.

Er du på jakt etter en ny bil for familien, eller skal du kanskje ha en liten og praktisk bil for bykjøring? Vi håper en av kategoriene våre kan hjelpe deg med valget. 

Vi har et bredt utvalg av bilmodeller i Volkswagen og liker å tro at vi har en bil for alle i en av våre mange bilkategorier. Vi har biler innenfor kategoriene ladbar hybrid, elbil, SUV, liten bil, kompaktbil, stasjonsvogn, 5 og 7-seter familiebil.

Si fra til oss da vel, hvis du savner noe eller du ikke finner det du leter av informasjon her. 

Volkswagen Tiguan SUV

Volkswagens SUV familie.

Bli bedre kjent og sammenlign SUVene fra Volkswagen.

Trenger du en sporty og praktisk bil med høy bakkeklaring, firehjulstrekk og stor bagasjeplass? Da er en SUV det riktige valget for deg. 

Volkswagen velg riktig familiebil

Bil for familien.

Det finnes like mange biler som det finnes familiesituasjoner og enten du har 2 barn eller 5 barn skal vi ha en god løsning for deg og din familie.

Fokuser alltid på sikkerhet sammen med komfort. Både barn og voksne skal sitte trygt og med Volkswagens assistentsystemer for økt sikkerhet og komfort hjelper bilen også til der du trenger det. 

Les familiebiltesten og få få tips om sikring av barn, pakking av bil, kollisjonstester med mer her. 

Volkswagen e-Golf beste elbil test familiebil god bagasjeplass

Derfor er e-Golf testvinneren blant elbiler.

I e-Golf får du både den beste garantien på bilbatteriet, mye sikkerhetsutstyr og en fantastisk kjørekomfort tilsvarende som i en helt vanlig Golf.

Det er ikke bare rekkevidden du bør fokusere på når du skal velge elbil. I den nye e-Golf er det ikke spart på standardutstyret og bilen er full av innovasjoner og utstyr man kan måtte betale ekstra for i andre elbiler.  

Volkswagen ladbar hybridbil

Ladbar hybridbil.

Hva er en ladbar hybrid, og hva er forskjeller på en god og en dårlig ladbar hybridbil?

Les alt om Volkswagens ladbare hybridbiler og gjør valget av ny bil enklere.

Hvilken bil skal jeg velge? Volkswagen bilvelger

Hvilken bil skal du velge?

Vår nye bilvelger kan hjelpe deg!

Test bilvelgeren som tar deg gjennom steg som kartlegger dine behov og ditt bilbudsjett. Kanskje har vi andre anbefalinger til deg enn du har tenkt på selv? Mulighetene er mange og vi hjelper deg med å velge riktig bil. 

Snarveier.