2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
Volkswagen 7-seter Touran

7-seter bil med god plass til hele familien.

Norske familier vokser stadig, og i helgene samles gjerne både dine, mine og våre barn under samme tak for å gjøre felles aktiviteter. Kanskje et eller flere av barna også har venner på besøk? Da er det smart med noen ekstra sitteplasser i familiebilen. 

Storfamilien ønsker en 7-seter som har alt.


Det blir stadig mer populært med 7 seter bil som har god plass, og det siste tiåret har antall biler med 7 seter vokst betraktelig. Sitteplassene i en vanlig stasjonsvogn kan fort bli i minste laget. Mange nordmenn ønsker seg følgende i familiebilen:

  • Plass til minst tre barneseter
  • Mulighet for ekstra sitteplasser
  • God bagasjeplass
  • Firehjulstrekk (4wd, 4x4)

En 7-seter bil er en fleksibel og romslig bil til familien som oppfyller alle disse ønskene, og er et perfekt valg for storfamilien som trenger mer plass. En 7-seter er den nye familiedrømmebilen når stasjonsvognen blir for liten. Med en 7-seter kan en familie på to voksne og to barn enkelt ta med ekstra passasjerer, som barnas venner eller bonusbarn.

Touran har ISOFIX-fester til bilstoler i 5 av 7 seter i bilen.


Touran er familiebilen med plass til alt og alle. Dette er en romslig familiebil med 7 seter, og et svært fleksibelt plasskonsept. Andre og tredje seterad kan felles ned i en håndvending. Touran en familiedrømmebil som rommer både venner og familie uten problemer. Du kan for eksempel flytte om på setene slik at du enten har plass til seks små og store passasjerer eller mye bagasje. Familiebilen har også Isofix barneseteinnfesting på alle plasser i andre og tredje rad, slik at du kan feste alle barnesetene på en sikker og trygg måte.

Velg din Volkswagen 7-seter.

Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn

Trenger du mindre plass?

Les om våre 5-setere og testen av våre familiebiler.

Snarveier.