2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen 7-seter Touran

Familiebil med 7 seter og stor plass

Norske familier vokser stadig, og i helgene samles gjerne både dine, mine og våre barn under samme tak for å gjøre felles aktiviteter. Kanskje et eller flere av barna også har venner på besøk? Da er det smart med noen ekstra sitteplasser i familiebilen. Volkswagen tilbyr tre 7-setere:

Touran | Sharan Tiguan Allspace SUV

Storfamilien ønsker en familiebil som har alt


Det blir stadig mer populært med familiebiler som rommer mer enn to barn, og det siste tiåret har antall biler med syv seter vokst betraktelig. Sitteplassene i en vanlig stasjonsvogn kan fort bli i minste laget. Mange nordmenn ønsker seg følgende i familiebilen:

  • Plass til minst tre barneseter
  • Mulighet for ekstra sitteplasser
  • God bagasjeplass
  • Firehjulstrekk (4wd, 4x4)

En 7-seter er en fleksibel og romslig familiebil som oppfyller alle disse ønskene, og er et perfekt valg for storfamilien som trenger mer plass. 7-seteren er den nye familiedrømmebilen når stasjonsvognen blir for liten. Med en 7-seter kan en familie på to voksne og to barn enkelt ta med ekstra passasjerer, som barnas venner eller bonusbarn.

Skyvedører og sammenleggbare seter i Sharan 7-seter


Sharan er en stilig og praktisk familiebil med et fleksibelt setesystem med plass til inntil syv seter, smart bagasjeplass og skyvedører. Sharan leveres i Norge kun med syv seter som inkluderer to individuelle sammenleggbare seter i tredje seterad, pluss tre seter i andre seterad. Ved hjelp av Isofix-festene i andre seterad, kan du feste inntil tre barneseter.

Les mer: Sharan er barnas favorittbil

Touran har ISOFIX-fester til bilstoler i fem av syv seter


Touran er familiebilen med plass til alt og alle. Dette er en romslig familiebil med syv seter, og et svært fleksibelt plasskonsept. Andre og tredje seterad kan felles ned i en håndvending. Touran en familiedrømmebil som rommer både venner og familie uten problemer. Du kan for eksempel flytte om på setene slik at du enten har plass til seks små og store passasjerer eller mye bagasje. Familiebilen har også Isofix barneseteinnfesting på alle plasser i andre og tredje rad, slik at du kan feste alle barnesetene på en sikker og trygg måte.

Velg din Volkswagen 7-seter

Derfor elsker barna familiebilen Sharan

Vi har spurt barna om å velge bil. Se hvordan de velger.
Volkswagen Sharan skyvedør

Les hvorfor barna elsker Volkswagen Sharan. Ikke nok med at den har et fleksibelt setesystem og stor bagasjeplass, men bilen har skyvedører og plass til 3 bilstoler med Isofix-fester.