2.14.87.1, 2019-04-02 08:54:09
Volkswagen familiebil perfekt for få eller mange barn

Familiebil med god plass og 5 seter.

Vi har et bredt utvalg familiebil med 5 seter enten du skal ha firehjulstrekk, stor bagasjeromsplass, ISOFIX-fester til bilstoler med mer. 

Velg din familiebil.

Hvordan ser familiebilene ut fra barnas ståsted?

Vi gjorde noen interessante funn da våre tre baksetetestere gikk løs på familiebilene våre med kritisk blikk. Om baksetene er komfortable, de tekniske innovasjonene spenstige nok og om bagasjerommet svarer til forventningene?

Volkswagen barna tester baksetet i familiebilene

Hvordan har barna det egentlig i baksetet?

Vi voksne sitter sjelden i baksetet. Har barna det greit bak der? Se reaksjonene fra barna som tester baksetene i våre familiebiler.

Vi har nok alle som kjører med barn i bil tenkt en del på sikring av barna, men har vi tenkt nevneverdig på hvordan komforten er for de små på lange turer? Har baksetet god plass og sittestilling? Ser de små noe ut av vinduene eller sitter de for lavt i familiebilen? 

Volkswagen test av bagasjeromsplass i familiebil

Hvilken bil har størst plass i bagasjerommet?

Vi har fått hjelp av de profesjonelle stuerne på Oslo lufthavn Gardermoen til å pakke familiebilene våre med det samme utstyret. Her ser du resultatet.

Når både reiseseng, barnevogn, kofferter og hund skal med på tur er det viktig å ha gjort en grundig sjekk av bagasjerommet før du velger ny familiebil. Her kan du se hva barna og stuerne klarer å pakke de ulike familiebilene med. 

Volkswagen familiebiler har innovasjoner og teknikk du har  bruk for

Har Volkswagen innovasjoner familien har bruk for?

Vi sier at vi har det, men her kan du se hva barna mener om innovasjonene i familiebilene våre.

Volkswagens familiebiler er utstyrt med assistentsystemer for både komfort og sikkerhet, både som standardutstyr og som tilvalg. Vi er veldig stolte av sikkerheten i våre biler, som kommer svært godt ut i kollisjonstester. Det er imidlertid spennende å se om våre testere, barna, er enige med oss. 

Volkswagen barn og voksne velger familiebil

Ser barn og voksne etter de samme tingene ved valg av familiebil?

Vi lot barn og voksne vurdere våre familiebiler. Tror du de vektlegger de samme tingene?

En ting er sikkert - testingen av bilene gikk hardere for seg med barna som testpersjoner. Og stikkordet er nok at valgene var ganske ulike. Se hvordan testresultatet endte her. 

En sikker familiebil med assistentsystemer.
Med Volkswagens assistentsystemer får alle i bilen god sikkerhet, slik at både barn og voksne skal sitte trygt. I tillegg at det er god komfort for sjåfør og passasjerer, så hjelper bilen også til der du trenger det. Før du kjøper en familiebil bør du lese mer om sikring av barn i bilkollisjonstesterstor bagasjeplass og pakking av bil. Hver år gjennomfører Euro Ncap kollisjonstester av ulike bilmodeller. Disse testresultatene bør du være oppmerksom på før du kjøper ny bil. På den måten kan du finne ut hva du bør forvente deg av din nye familiebil, som er en fordel både for din egen og barnas sikkerhet.

Sjekk at bilen har Isofix festesystem.
I tillegg bør du sjekke om din nye familiebil har Isofix festesystem for å feste barneseter. På den måten sitter barna dine så sikkert som mulig i bilen. Isofix er standard i alle Volkswagens biler som produseres i dag. Det er ikke alle biler som kan skryte av å ha plass nok til tre bilstoler med Isofix-fester. Volkswagen har flere bilmodeller å velge mellom når det gjelder plass til flere seteplasser og bilsetefester, for eksempel kan en 7-seter være midt i blinken.

Ellers leveres biler fra Volkswagen med mye sikkerhetsutstyr som standard. Du kan også velge sikkerhetssystemer som ekstrautstyr. Dette vil gi deg en enda større trygghet, noe som vil være verdt investeringen dersom uhellet først er ute.

For barnefamilier er det også viktig med god bagasjeplass, både når dere er på farta i hverdagen eller skal ut på tur i helgene. Volkswagen har mange bilmodeller med stor bagasjeplass, og som har størst bagasjerom i sin klasse. Før du velger ny familiebil, er det smart å tenke nøye gjennom hva familien har behov for å fylle bagasjerommet med.

Snarveier.