2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen familiebil perfekt for få eller mange barn

Familiebil med god plass og 5 seter.

Vi har et bredt utvalg familiebil med 5 seter enten du skal ha firehjulstrekk, stor bagasjeromsplass, ISOFIX-fester til bilstoler med mer. 

Velg din familiebil.

En sikker familiebil med assistentsystemer.
Med Volkswagens assistentsystemer får alle i bilen god sikkerhet, slik at både barn og voksne skal sitte trygt. I tillegg at det er god komfort for sjåfør og passasjerer, så hjelper bilen også til der du trenger det. Før du kjøper en familiebil bør du lese mer om sikring av barn i bil, kollisjonstester, stor bagasjeplass og pakking av bil. Hver år gjennomfører Euro Ncap kollisjonstester av ulike bilmodeller. Disse testresultatene bør du være oppmerksom på før du kjøper ny bil. På den måten kan du finne ut hva du bør forvente deg av din nye familiebil, som er en fordel både for din egen og barnas sikkerhet.

Sjekk at bilen har Isofix festesystem.
I tillegg bør du sjekke om din nye familiebil har Isofix festesystem for å feste barneseter. På den måten sitter barna dine så sikkert som mulig i bilen. Isofix er standard i alle Volkswagens biler som produseres i dag. Det er ikke alle biler som kan skryte av å ha plass nok til tre bilstoler med Isofix-fester. Volkswagen har flere bilmodeller å velge mellom når det gjelder plass til flere seteplasser og bilsetefester, for eksempel kan en 7-seter være midt i blinken.

Ellers leveres biler fra Volkswagen med mye sikkerhetsutstyr som standard. Du kan også velge sikkerhetssystemer som ekstrautstyr. Dette vil gi deg en enda større trygghet, noe som vil være verdt investeringen dersom uhellet først er ute.

For barnefamilier er det også viktig med god bagasjeplass, både når dere er på farta i hverdagen eller skal ut på tur i helgene. Volkswagen har mange bilmodeller med stor bagasjeplass, og som har størst bagasjerom i sin klasse. Før du velger ny familiebil, er det smart å tenke nøye gjennom hva familien har behov for å fylle bagasjerommet med.

Snarveier.