1.3.0.7_0, 2016-11-14 16:21:24
Volkswagen velg riktig familiebil

Finn den beste familiebilen for deg.

Det finnes like mange biler som det finnes familiesituasjoner. Vi har en god løsning for deg og din familie, enten du har to barn eller fem barn. Når du skal velge familiebil bør du alltid fokusere på sikkerhet, god plass og komfort. I tillegg setter mange pris på at det er mulighet for firehjulstrekk og lavt drivstofforbruk.

Sikrere i bil med assistentsystemer
Med Volkswagens assistentsystemer får alle i bilen god sikkerhet, slik at både barn og voksne skal sitte trygt. I tillegg at det er god komfort for sjåfør og passasjerer, så hjelper bilen også til der du trenger det. Før du kjøper en familiebil bør du lese mer om sikring av barn i bil, kollisjonstester, stor bagasjeplass og pakking av bil. Hver år gjennomfører Euro Ncap kollisjonstester av ulike bilmodeller. Disse testresultatene bør du være oppmerksom på før du kjøper ny bil. På den måten kan du finne ut hva du bør forvente deg av din nye familiebil, som er en fordel både for din egen og barnas sikkerhet.

Sjekk at bilen har Isofix festesystem
I tillegg bør du sjekke om din nye familiebil har Isofix festesystem for å feste barneseter. På den måten sitter barna dine så sikkert som mulig i bilen. Isofix er standard i alle Volkswagens biler som produseres i dag. Det er ikke alle biler som kan skryte av å ha plass nok til tre bilstoler med Isofix-fester. Volkswagen har flere bilmodeller å velge mellom når det gjelder plass til flere seteplasser og bilsetefester, for eksempel kan en 7-seter være midt i blinken.

Ellers leveres biler fra Volkswagen med mye sikkerhetsutstyr som standard. Du kan også velge sikkerhetssystemer som ekstrautstyr. Dette vil gi deg en enda større trygghet, noe som vil være verdt investeringen dersom uhellet først er ute.

For barnefamilier er det også viktig med god bagasjeplass, både når dere er på farta i hverdagen eller skal ut på tur i helgene. Volkswagen har mange bilmodeller med stor bagasjeplass, og som har størst bagasjerom i sin klasse. Før du velger ny familiebil, er det smart å tenke nøye gjennom hva familien har behov for å fylle bagasjerommet med. 

Dette forteller kollisjonstestene deg.

Familiebilen du velger bør være sikker og ha toppresultater i kollisjonstestene til Euro Ncap.
Volkswagen toppresultat i kollisjonstester

Euro Ncap er den internasjonale testinstansen, som hvert år gjennomfører kollisjonstester av ulike bilmodeller. Du vil til en hver tid kunne finne alle testresultater på deres hjemmeside og det er visse ting du bør være oppmerksom på før kjøp av ny bil. Les mer om hvordan testene utføres og hva du bør forvente deg av din nye familiebil. For din egen og barnas sikkerhet. 

Familiebilene med plass til tre bilstoler

Dersom du ønsker at barna dine skal være så sikre som mulig i bil bør bilstolene festes med Isofix festesystem. Dette er standard i alle Volkswagens biler som produseres i dag.
Volkswagen familiebil med plass til tre bilstoler

Det er ikke alle biler som kan skryte av å ha plass nok til tre bilstoler med Isofix-fester, selv uten at bilen virker fullstappet. I Touran kan du til og med ha flere bilstoler fordi bilen har fem Isofix-fester. Sharan og Touran er Volkswagen ultimate familiebiler for deg som trenger plass til tre barn som fortsatt bruker bilstoler. 

Derfor er Volkswagens biler så sikre for barn.

Det er mye du selv kan gjøre for å sikre barna dine i bil. Dette kalles aktiv sikring av barn. Du kan imidlertid forvente deg mye av bilens teknikk også.
Volkswagens biler er sikre for barn

Biler fra Volkswagen leveres med mye sikkerhetssutstyr som standard, men du kan også velge sikkerhetssystemer som ekstrautstyr, som vil gi deg en høy følelse av trygghet og som i høyeste grad vil være verdt investeringen dersom uhellet er ute. Les om Volkswagens sikring gjennom kollisjonsputer og sikkerhetssystemer.

Neste steg på veien til ny bil.