2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen Passat GTE ladbar hybridbil

Passat GTE er en trygg og stor plug in hybrid for familien med sportsbilegenskaper.

En sprek sportsbil, eller en trygg, komfortabel og stor familiebil som også er mer miljøvennlig? Du trenger ikke velge lenger. Passat GTE er en plug in hybrid med det du trenger: 

  • Perfekt kombinasjon av plass, komfort, sportslighet, økonomi og miljø
  • Ren elektrisk kjøring på korte daglige transportetapper
  • Hybridteknologi med full rekkevidde på langturer
  • Passer for bilkjøpere i hele landet
  • Lavt forbruk og lave driftskostnader
  • Like romslig som en vanlig Passat foran, bak og i bagasjerommet og er en praktisk familiebil

En sprek og mer miljøvennlig bil.

Passat GTE er utstyrt med en 1,4-liters TSI-motor med 156 hestekrefter og en elektrisk motor som yter hele 85 kW eller 115 hk. Når motorene drar sammen får man en samlet effekt på 218 hestekrefter og et dreiemoment på 400 Newtonmeter.

I likhet med Golf GTE plug in hybrid inngår Passat GTE plug in hybrid i Volkswagens GTE-konsept. Det innebærer at den nye Passat GTE er en sportslig variant i Passat-sortimentet. Girkassen er, som i Golf GTE, en 6-trinns DSG automatkasse med trippel clutch som er utviklet spesielt for hybridbiler. Den elektriske motoren er plassert sammen med girkassen.

Toppfart og eldrift

Passat GTE har en potensiell toppfart på 216 km/t (opp til 222 km/t i boost modus) og gjør null til hundre på 7,6 sekunder. På ren eldrift er toppfarten 130 km/t. Med fulladede batterier har Passat GTE en oppgitt rekkevidde på inntil 50 kilometer. Oppgitt snittforbruk ifølge den europeiske NEDC kjøresyklusen er 0,17 liter på mila, tilsvarende et CO2-utslipp på 39 g/km.

Plug in hybrid som er bra for lommeboka og miljøet.

Som eier av en Passat GTE vil man også merke at bilen bidrar til et mye lavere drivstoffbudsjett, både fordi kjøringen for en stor del kan gjøres elektrisk, og fordi den også har lave forbrukstall i kombinert kjøring. Er man flink til å lade bilen, kan man kjøre billig, for da går bilen på strøm og du sparer bensin.

Bilen starter automatisk i elektrisk modus slik at man skal bruke minst mulig drivstoff. Det er en forutsetning for lavest mulig forbruk at batteriet lades ved anledning. For øvrig styrer bilen selv fordelingen mellom elektrisk fremdrift og fremdrift hjulpet med bensinmotoren.

Utstyrslisten for standardutstyr for Passat GTE er svært omfattende med innovative løsninger og et høyt nivå av sikkerhetsutstyr. 

Endelig er familiebilfavoritten Passat tilgjengelig også som ladbar plug in hybrid. 

Neste steg på veien til ny bil.