2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Familiebil med plass til tre bilstoler tre isofix-fester

Bilene med plass til tre bilstoler med ISOFIX-fester

Er du på jakt etter en 5-seter eller 7-seter med plass til 3 store bilstoler festet med ISOFIX-fester? Her er bilene for deg.

Trenger du en familiebil med plass til hele tre store bilstoler i baksetene har Volkswagen tre svært gode alternativer:

Volkswagen Touran er en bil med 7 seter konstruert for å ha plass til tre bilstoler i bredden på andre seterad hvor alle er utstyrt med ISOFIX-fester som standard. 

Volkswagen Sharan er en bil med 7 seter som også har plass til 3 bilstoler. I tillegg til at den også har ISOFIX-fester på de to bakerste setene. Dette gjør at man med letthet kan ha med seg fem barn som bruker bilstol, på en trygg og god måte.

Isofix er enkelt forklart et system for å hurtigkoble bilstolen eller dens base til bilen. Bilstoler med Isofix-fester vil i stor grad reduserer risiko for feilmontering. 

Fleksibelt setesystem i Sharan

Flerbruks- og familiebilen Sharan leveres i Norge kun som 7-seter, der alle setene er fullverdige seter. 

Både i hele andre seterad og i tredje seterad finnes det ISOFIX-fester. De to bakerste setene kan klappes ned under gulvet når de ikke er i bruk og gjør plass til et stort lasterom. De tre midterste setene kan reguleres frem og tilbake samt justeres i ryggvinkel. Det gir mange valgmuligheter. Og dersom du fyller bilen med hele syv personer, kan du legge ut på tur vel vitende om at alle sitter trygt og komfortabelt.

I og med at alle setene er fullverdige seter, og ikke to nødseter bak slik som på de mindre konkurrentene, er det komfortabelt selv for voksne å sitte i alle setene.

Touran – smarte løsninger i kupeen

Den fleksible familiebilen Volkswagen Touran kommer også standard med 7 seter, og flerbruksbilen har kvalitetene og størrelsen til å gjøre både store og små passasjerer fornøyde. Også her kan tre små sitte side om side i andre seterad i store bilstoler med ISOFIX-fester. Dersom du ikke trenger de to bakerste setene på tredje rad, som for øvrig ikke har ISOFIX-fester slik som Sharan, kan disse enkelt legges ned slik at du får et virkelig romslig bagasjerom.

Et stort pluss er det også at man i forsetene vil kunne sitte komfortabelt med god plass til beina, uten å føle seg klemt inn mot dashbordet. Her vil med andre ord alle få det komfortabelt på lange kjøreturer.