2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
Så mye er det plass til i bagasjerommet på familiebilen

Se hvilken familiebil fra Volkswagen som har størst bagasjeromsplass

Hvor mye er det egentlig plass til i bagasjerommene i de ulike familiebilene fra Volkswagen? For å få testet dette skikkelig, fikk vi hjelp av tre stuere fra Oslo lufthavn Gardermoen. Er det noen som er eksperter på å pakke mye bagasje på en smart måte, så er det dem. 

Her kan du bruke vår bilvelger som hjelper deg med å velge riktig bil. 

Se alle testene: Barna tester komforten i baksetet // Har familiebilene innovasjoner for familien? // Velger barn og voksne den samme familiebilen?

Mye skal få plass i bagasjerommet

Kofferter, handleposer, barnevogn, reiseseng, kosedyr og fritidsutstyr. Det er mye som skal få plass i bagasjerommet når en familie skal ut på biltur, og nettopp derfor har Volkswagen laget biler med god bagasjeromsplass.
Volkswagen tester bagasjeromsplass med barneutstyr og kofferter

For å beskrive hvor stort et bagasjerom snakkes det gjerne om antall liter bagasjerommet rommer. Golf stasjonsvogn har et bagasjerom på 605 liter, noe som er veldig stort for en kompaktbil å være. Passat stasjonsvogn har 45 liter mer, og Touran og Sharan har bagasjerom på henholdsvis 633 og 955 liter med fem seter i bruk. På nye Tiguan er bagasjerommet på 520 liter, men dette kan enkelt økes til 615 liter ved å flytte baksetet til fremre posisjon. Men hva betyr egentlig disse tallene i praksis? Det ønsket barna i vårt testteam å finne ut av.

Dette utstyret skulle de få plass til i bilens bagasjerom

Vi plasserte familiebilene Golf Alltrack, Passat stasjonsvogn, Touran, Sharan og Tiguan på rekke og rad. Bak hver bil plasserte vi de samme gjenstandene, og oppgaven til stuerne og barna var klar: Hvor mye får dere plass til i hvert bagasjerom?

3 kofferter
1 reiseseng
1 bamse
1 krokodille
1 ryggsekk
3 klesposer
1 fotball
3 bagger
1 kjølebag
1 par miniski
1 trille
1 veske
1 fiskestang
1 pumpe
1 kurv
1 bocciasett
1 sovepose
1 liggeunderlag

Barnas konklusjon og resultat

Tiguan SUV: Fikk plass til alt bortsett fra to bager, kjølebag og barnevogn
Golf Alltrack: Litt mer plass her. De fikk plass til alt bortsett fra to klesposer, to bager og krokodillen
Touran: Fikk plass til alt når de tok ut luften av krokodillen
Passat stasjonsvogn: Fikk plass til alt når de tok ut luften av krokodillen
Sharan: Fikk plass til alt, til og med krokodillen fullt oppblåst

Barna lot seg imponere over bagasjeromsplassen i alle bilene, og de ble spesielt imponert over at de fikk plass til absolutt alt i bagasjerommene på Touran, Passat stasjonsvogn og Sharan. 

Les mer om bilene fra Volkswagen med størst bagasjerom.

Test vår bilvelger som hjelper deg med å velge riktig bil. 

Pakk bagasjerommet smart og sikkert

«Jeg skulle gjerne hatt hjelp av et par stuere fra Oslo lufthavn neste gang vi skal pakke bilen for langtur», tenker du kanskje nå. Fortvil ikke. Å pakke bilen på en smart og sikker måte kan også du enkelt klare med noen gode tips og triks i bakhodet. Planlegging og sikring av løse gjenstander er to viktige stikkord. Les alt om hvordan du bør gå frem for å pakke smart i bagasjerommet her.

Test bagasjerommet på drømmebilen
Enten du ønsker deg en bil med et gedigent bagasjerom eller bare et som er passe stort, har Volkswagen en familiebil som vil passe perfekt for deg og dine. Gjør gjerne som vårt testteam, og ta med deg store gjenstander, som barnevogn og hundebur, til en Volkswagen-forhandler og test ut om du får plass til de store tingene. Det er med andre ord smart å prøveteste bagasjerommet samtidig som du prøvekjører bilen.

Se alle testene: 
Velger barn og voksne samme familiebil? 
Har familiebilene innovasjoner for familien? 
Test av baksetet i familiebilene

Bygg din neste familiebil.

Neste steg på veien til ny familiebil.