2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen velg riktig kompaktbil

Kompaktbil - en romslig bybil.

En kompaktbil er en bil med mindre størrelse og lavere vekt, enn for eksempel store familiebiler og SUV-er. Kompaktbiler er veldig praktiske, enkle å manøvrere og parkere der det er liten plass. Kompaktbilen er en perfekt familiebil i urbane strøk, for deg som pendler eller skal kjøpe en bil for første gang. Det er ikke uten grunn kompaktbilene er den mest solgte biltypen i Norge.

Volkswagen har flere ulike bilmodeller i kompaktklassen: Golf, Golf Sportsvan, Beetle og Beetle cabriolet. Dagens kompaktbiler har både innovative løsninger og komfort på nivå med større bilmodeller.

Bilene i kompaktklassen har motorer med god ytelse, noe som er midt i blinken for deg som også vil kjøre litt mer sportslig. Det er først og fremst kombikupeer, som har vært de mest populære bilmodellene i klassen, men i den senere tid har også kompakte stasjonsvogner blitt mer og mer populære.

Kompaktklassen blir ofte også kalt Golf-klassen ettersom Volkswagen Golf har vært målestokken og den ledende modellen i denne klassen.

Det er mange praktiske og økonomiske fordeler med kompaktbilene. Du får mye bil for pengene slik det norske avgiftssystemet er lagt opp. Bilene har også et lavt forbruk og lavt verditap som gir gunstige totalkostnader.

Velg din Volkswagen kompaktbil

Hvorfor er kollisjonstester viktig?

Alle biler blir heldigvis kollisjonstestet for din og andres sikkerhet.
Volkswagen toppresultat i kollisjonstester

Euro Ncap er den internasjonale testinstansen, som hvert år gjennomfører kollisjonstester av ulike bilmodeller. Du vil til en hver tid kunne finne alle testresultater på deres hjemmeside og det er visse ting du bør være oppmerksom på før kjøp av ny bil. Les mer om hvordan testene utføres og hva du bør forvente deg av din nye familiebil. For din egen og barnas sikkerhet. 

Pakk bilen sikkert og smart.

Se stegene du bør gjennomgå for å pakke bilen din smartest mulig.
Pakk bilen sikkert og smart Volkswagen

Biler fra Volkswagen leveres med mye sikkerhetssutstyr som standard, men du kan også velge sikkerhetssystemer som ekstrautstyr, som vil gi deg en høy følelse av trygghet og som i høyeste grad vil være verdt investeringen dersom uhellet er ute. Les om Volkswagens sikring gjennom kollisjonsputer og sikkerhetssystemer.

Volkswagen i sosiale medier