2.11.78.2, 2018-12-05 18:30:44
Dette er Volkswagens biler med størst bagasjerom

Her er bilene med størst bagasjerom.

Har du behov for en bil med et stort bagasjerom både i hverdagen, i helgene og ikke minst i feriene? Her får du gode tips til hvilke biler som vil passe bra for deg og din familie

Mange av Volkswagens bilmodeller har et svært stort bagasjerom sammenlignet med andre tilsvarende biler i samme størrelse og segment.

Her ser du oversikt over bagasjeromsvolumer på våre største familiebiler:
Tiguan Allspace SUV
 bagasjeromsvolum (nedfelt bakseterygg): 700 liter (1775 liter)
Passat stasjonsvogn bagasjeromsvolum (nedfelt bakseterygg): 650 liter (1780 liter)
Tiguan SUV bagasjeromsvolum (nedfelt bakseterygg): 615 liter (1655 liter)
Golf stasjonsvogn bagasjeromsvolum (nedfelt bakseterygg): 605 liter (1620 liter)
Arteon bagasjeromsvolum (nedfelt bakseterygg): 563 liter (1557 liter)
Passat GTE ladar hybridbil bagasjeromsvolum (nedfelt bakseterygg): 483 liter (1613 liter)
Sharan bagasjeromsvolum (to seterader nedfelt): 300 liter (2297 liter)
Touran bagasjeromsvolum (to seterader nedfelt): 137 liter  (1857 liter)
Touareg bagasjeromsvolum (nedfeldt bagseterygg): 810 (1800 liter)

Utformingen av bagasjerommet i en familiebil.

Utformingen av bagasjerommet er viktig for å kunne utnytte plassen maksimalt. Et bagasjerom med rette kanter og vinkler er lettere å utnytte og pakke. Dette har Volkswagen tatt hensyn til ved konstruksjonen av bagasjerommet, og plassen i våre biler er derfor lett å utnytte for maksimal plass.

Dersom du skal ha ny bil og et stort bagasjerom er vitkig bør du først og fremst  sammenligne de oppgitte størrelsene på bagasjerommet, men det er også viktig å ta bilene nærmere i øyesyn ettersom det er store forskjeller på bagasjerommenes dybde, lengde og bredde. 

Volkswagen tester bagasjerommet

Test bagasjerommet før du kjøper bil.

Er du usikker på hvor stort bagasjerom du tenger når du skal kjøpe ny bil, er det et godt tips å teste bilen med utstyret du gjerne vil ha med deg i hverdagen og på ferie.

– Det er alltid smart å måle barnevogner og andre ting man ønsker å frakte med seg ofte. Det aller sikreste er å låne med seg en bil hjem og se hvordan den fungerer med for eksempel egne bilstoler og barnevogner før man bestemmer seg.

Stasjonsvogn eller sedan som familiebil?

Den nye Arteon som er en premium sedan har et større bagasjerom enn for eksempel stasjonsvognen Passat GTE plug in hybridbil. Arteon har også fantastisk plass i baksetet og forsetet. Det skiller 80 liter mellom de to bilmodellene. Arteon er en bil som skiller seg ut som en sedan som er svært praktisk for en familie, og til en svært gunstig pris. Vi anbefaler å teste bilene du vurderer for selv å oppleve forskjellen mellom de ulike bilene. 

 

Bilene fra Volkswagen er designet for å utnytte bagasjerommet best mulig. Store bagasjerom er gjerne litt mer høyreiste og har større overheng bak bakhjulene. I tillegg har de gjerne en mer kantete form på bakenden med liten vinkel på bakruten for best mulig plassutnyttelse av bagasjerommet.

Les også: Slik pakker du bilen smart og sikkert 

Volkswagen stort bagasjerom Arteon og Passat stasjonsvogn

Snarveier.