2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Bil med plass til 3 barneseter med isofix-fester

Bil med plass til 3 barneseter med ISOFIX-fester.

Har du en stor familie og trenger en bil med plass til 3 barneseter i baksetene har Volkswagen to svært gode alternativer:

Volkswagen Touran er en bil med 7 seter konstruert for å ha plass til 3 barneseter i bredden på andre seterad hvor alle er utstyrt med ISOFIX-fester som standard. 

Isofix er enkelt forklart et system for å hurtigkoble barnesetet eller dens base til bilen. Barneseter med Isofix-fester vil i stor grad redusere risiko for feilmontering.

Les mer om våre 7-seter biler her.

Volkswagen Sharan og Touran plass til tre bilstoler

Touran – smarte løsninger i kupeen.

Den fleksible familiebilen Volkswagen Touran kommer også standard med 7 seter, og flerbruksbilen har kvalitetene og størrelsen til å gjøre både store og små passasjerer fornøyde. Også her kan tre små sitte side om side i andre seterad i store bilstoler med ISOFIX-fester. Dersom du ikke trenger de to bakerste setene på tredje rad, som for øvrig ikke har ISOFIX-fester, kan disse enkelt legges ned slik at du får et virkelig romslig bagasjerom.

Et stort pluss er det også at man i forsetene vil kunne sitte komfortabelt med god plass til beina, uten å føle seg klemt inn mot dashbordet. Her vil med andre ord alle få det komfortabelt på lange kjøreturer. 

Volkswagen Touran med fleksibel kupe

Snarveier.