2.1.0.6_0, 2017-03-31 11:32:53
Volkswagen sedan

Sedan er en trygg og praktisk personbil.

Sedan er en trygg personbil, som de fleste kjenner til. Denne bilmodellen passer godt for alle som ønsker seg en mellomting mellom en liten bil og en stasjonsvogn. Sedanen kan både brukes som en praktisk familiebil, eller enkel privatbil. Hvis du velger en sedan får du både fordelene til de mindre bilmodellene, samtidig som du får romslige løsninger slik stasjonsvognene har.

Overraskende god bagasjeplass
En sedan er en super personbil, som har et karakteristisk design og utseende. Sedanen har et lukket karosseri og to eller fire sidedører. Denne velkjente utformingen gir praktiske løsninger og god plassutnyttelse, som mange setter pris på. Du får overraskende god bagasjeplass i bagasjerommet, samtidig som det er romlig for passasjerer å sitte i baksetet.

God kjørekomfort
En sedan har ofte svært gode kjøreegenskaper ettersom tyngdepunktet ligger lavere på bilen. Med en sedan får du også ofte lavere drivstofforbruk på grunn av lavere vekt. På grunn av utforming og design så har sedanen et mindre kupérom, noe som gir mindre støy og raskere oppvarming innvendig enn med andre personbiler. Passat sedan GTE er den ladbare versjonen, en lønnsom hybridbil.

Volkswagen Passat er en sedan, som overbeviser både når det gjelder design og teknologi. Denne familiebilen byr på en enestående kombinasjon av komfort, eleganse og dynamikk. Elegant design og en behagelig romfølelse venter deg når du setter deg bak rattet. Også passasjerene i baksetet kan nyte den gode plassen. Enten du skal på tur med barna, på helgeutflukt eller på reise inn i det ukjente så har Passat god plass både til familie, venner og bagasje.

Passat sedan er både sporty og sofistikert, med førsteklasses komfort og innovativ teknologi, som tilfredsstiller selv den mest kresne. Til nye Passat får du et bredt utvalg av effektive bensin og dieselmotorer. Sportsunderstell er selvfølgelig også tilgjengelig hvis du ønsker det. I tillegg til velkjente førerassistentsystemer har Passat en rekke nye og videreutviklede innovasjoner, som bidrar til en mer komfortabel og sikker kjøretur.

 

Utforsk Volkswagen Passat sedan

Volkswagen i sosiale medier