2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
Volkswagen Golf stasjonsvogn gir deg plassen du trenger

En stasjonsvogn gir deg plassen du trenger.

Stasjonsvogn har alltid vært en stor favoritt hos de fleste nordmenn. En stasjonsvogn fra Volkswagen har god plass, både til passasjerer og mye bagasje. Mange av oss setter stor pris på fleksibiliteten et stort bagasjerom gir, både i hverdagen og når familien pakker til langturer. I en stasjonsvogn kan du også få firehjulstrekk, spreke motorer, DSG automatgir og en rekke førerassistentsystemer. Hvis du velger en stasjonsvogn fra Volkswagen har du alltid en trygg bil til familien som du kan stole på med høy sikkerhet, innovativ teknologi og praktiske løsninger.

Det finnes mange ulike stasjonsvogner å velge mellom. Volkswagen har både Golf og Passat som stasjonsvogn. Samtidig tilbyr Volkswagen også Passat i egen Alltrack-versjon. 

Stor bagasjeplass
I en stasjonsvogn fra Volkswagen får du bakseter som kan felles ned, slik at bagasjerommet blir enda større. Det gjør det enklere å transportere store og lange gjenstander. Bagasjerommet i Golf stasjonsvogn er også praktisk utformet og veldig stort (605 liter). Du får god plass til bagasje og har mange tilpasningsmuligheter. Passasjersete foran med seterygg som kan slås helt ned, slik at du får enda mer oppbevaringsplass og flere muligheter for transport av lange gjenstander er også tilgjengelig på flere varianter. 

Firehjulstrekk for bedre veigrep
4MOTION firehjulstrekk sørger for stabilt veigrep på nesten alle typer underlag. Med høyere bakkeklaring, understell for kjøring på dårlige veier, takreling og stort bagasjerom er du rustet for alle situasjoner, også når du tar deg en tur utenfor allfarvei. Volkswagen Alltrack-modellene er perfekte for norske kjøreforhold!

Velg din Volkswagen stasjonsvogn.

Finn din familiebil fra volkswagen

Leter du etter ny familiebil?

Les alt om våre familiebiler og hvordan du bør velge her.

Snarveier.