2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

SUV er en bil med høy bakkeklaring og firehjulstrekk 

SUV står for Sport Utility Vehicle og er en høybygd bil med høy bakkeklaring. Slik gir den høye bakkeklaringen bedre oversikt når du er ute og kjører. En SUV er også litt kortere og mindre innvendig i forhold til en stasjonsvogn. Volkswagen tilbyr tre biler innen kategorien SUV:

Les om våre 4 SUV-er.

SUV er en perfekt familiebil og strålende i norske forhold med firehjulstrekk.

En SUV kombinerer stasjonsvogn med terrengegenskaper

SUV er en bil som kombinerer stasjonsvognens mulighet for å transportere passasjerer og bagasje, med gode terrengkjøringsegenskaper. Mange setter pris på SUV-en sin supre fremkommelighet på all slags underlag, noe som passer perfekt til norske forhold.

Kanskje ikke så rart at vi nordmenn har blitt så glad i SUV-modellene? De siste årene har SUV blitt et stadig mer populært bilvalg, og utvalget av bilmodeller har blitt mye større. SUV er den perfekte bilen, både for familier som trenger plass og aktive mennesker som vil komme seg frem overalt. Volkswagen har to ulike SUV-er blant utvalget av sine bilmodeller. Volkswagen Tiguan og Touareg er spreke og praktiske SUV-er med firehjulstrekk, enestående komfort og stor bagasjeplass.

4MOTION permanent firehjulstrekk og stor bagasjeplass

Uansett hvor kjøreturen går får du motorer med høyt dreiemoment og 4MOTION permanent firehjulstrekk, samt ulike kjøreprofiler som gir deg full kontroll over bilen og mye moro bak rattet. Tiguan er både en god familiebil samtidig som den er en praktisk SUV med stor bagasjeplass for å frakte last. For å gjøre kjøreturen så behagelig som mulig har Volkswagen Tiguan fleksible løsninger, som gjør at alle seteryggene kan slås ned, med unntak av førersetet.

Storfornøyd familie med nye Tiguan SUV som familiebil

Vi har møtte en familie på fire som forteller om sin opplevelse av den nye familiebilen sin.
Volkswagen familie på fire SUV ny familiebil

Det er ofte veldig fint å dele erfaringer når man skal gjøre en så viktig investering som en ny familiebil er for de aller fleste. Da leasingavtalen på Jan Braathen og Camilla Røberg-Larsen sin forrige Volkswagen Tiguan gikk ut, var de ikke i tvil om hva de skulle gjøre. Valget falt på den nye utgaven av den populære familiebilen.