2.1.0.6_0, 2017-03-31 11:32:53

SUV - En bil med høy bakkeklaring og firehjulstrekk som er klar for nye eventyr

SUV er en høybygd bil med høy bakkeklaring. Slik gir den høye bakkeklaringen bedre oversikt når du er ute og kjører. En SUV er også litt kortere og mindre innvendig i forhold til en stasjonsvogn. SUV står for Sport Utility Vehicle, eller sport- og nyttekjøretøy på norsk.
 

Kombinerer stasjonsvogn med terrengegenskaper

SUV er en bil som kombinerer stasjonsvognens mulighet for å transportere passasjerer og bagasje, med gode terrengkjøringsegenskaper. Mange setter pris på SUV-en sin supre fremkommelighet på all slags underlag, noe som passer perfekt til norske forhold.

Kanskje ikke så rart at vi nordmenn har blitt så glad i SUV-modellene? De siste årene har SUV blitt et stadig mer populært bilvalg, og utvalget av bilmodeller har blitt mye større. SUV er den perfekte bilen, både for familier som trenger plass og aktive mennesker som vil komme seg frem overalt. Volkswagen har to ulike SUV-er blant utvalget av sine bilmodeller. Volkswagen Tiguan og Touareg er spreke og praktiske SUV-er med firehjulstrekk, enestående komfort og stor bagasjeplass.
 

4MOTION permanent firehjulstrekk og stor bagasjeplass

Uansett hvor kjøreturen går får du motorer med høyt dreiemoment og 4MOTION permanent firehjulstrekk, samt ulike kjøreprofiler som gir deg full kontroll over bilen og mye moro bak rattet. Tiguan er både en god familiebil samtidig som den er en praktisk SUV med stor bagasjeplass for å frakte last. For å gjøre kjøreturen så behagelig som mulig har Volkswagen Tiguan fleksible løsninger, som gjør at alle seteryggene kan slås ned, med unntak av førersetet
 

Volkswagen tilbyr følgende SUV-er

Volkswagen Touareg er en SUV som fortsetter der andre biler må gi tapt. Touareg er forberedt på ekstremt terreng, og har overlegen trekkraft, firehjulstrekk, enestående komfort og sofistikert design. Touaregs off-road egenskaper betyr mer sikkerhet og kjøreglede, både på asfalt og i terreng. Dette er en SUV som du gjerne kan ta med på nye eventyr, eller bruke i hverdagen.
 
4MOTION firehjulstrekk fordeler kraften helt optimalt mellom for- og bakaksel og mellom hvert hjul. Systemet registrerer og utfører kraftfordelingen i løpet av brøkdeler av et sekund, og sørger for suveren fremkommelighet. 4MOTION firehjulstrekk gir SUV-en godt feste, også på vått og ujevnt underlag.

 

 

Les om våre 2 SUV-er.

Storfornøyd familie med nye Tiguan SUV som familiebil

Vi har møtte en familie på fire som forteller om sin opplevelse av den nye familiebilen sin.
Volkswagen familie på fire SUV ny familiebil

Det er ofte veldig fint å dele erfaringer når man skal gjøre en så viktig investering som en ny familiebil er for de aller fleste. Da leasingavtalen på Jan Braathen og Camilla Røberg-Larsen sin forrige Volkswagen Tiguan gikk ut, var de ikke i tvil om hva de skulle gjøre. Valget falt på den nye utgaven av den populære familiebilen.