2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen Tiguan, Tiguan Allspace og T-Roc SUV

Nordmenn vil ha SUV med firehjulstrekk

Nesten hver tredje nye bil i dag er en SUV, og salget er økende. Kanskje ikke så rart, når bilen er som skreddersydd for norske forhold

SUV er en bil som kombinerer stasjonsvognens mulighet for å transportere både folk og bagasje, og den har særdeles gode terrengkjøringsegenskaper og trekkraft. Du kommer deg trygt frem uansett føre, sommer som vinter og du får de beste kjøreegenskapene året rundt.

 

T-Roc SUV – en sporty lillebror.\

Volkswagen T-Roc SUV firehjulstrekk

Volkswagens minste SUV-markedet er på størrelse med en Golf, men med de særpregene og kvalitetene som vi forventer at en SUV skal ha. En tøff Kompakt-SUV som kommer seg frem overalt.

Dette er Tiguans sporty lillebror. Har du sansen for god design og unike detaljer? T-Roc utmerker seg med sin uttrykksfulle crossoverdesign. Kupeen er komfortabel og romslig, og legger til rette for både frihet og kjøreglede.

Det finnes også en rekke smarte assistentsystemer i T-Roc, og selv om du er vant til å klare deg på egen hånd, kan bilen avlaste deg i mange situasjoner med sitt høyteknologiske standardutstyr som blant annet tretthetsvarsling og Front Assist med City-nødbremsfunksjon.

Tiguan SUV – tøff og praktisk familiebil

Volkswagen Tiguan SUV firehjulstrekk

Volkswagen Tiguan er en tøff SUV og samtidig en praktisk familiebil med stor bagasjeplass. Den har intelligent teknologi, sikkerhetssystemer og fleksible løsninger.

Tiguan er en fullverdig familiebil, med en romslig kupé med god plass til barneseter og muligheter for å skyve seteryggene frem og tilbake. Med klappbord i ryggen på bilens forseter blir barna fornøyde.

TV2.no har testet Tiguan: Kan bli Norges mest solgte SUV

Bilen har både et stort bagasjerom og et praktisk setesystem. Med sitt fleksible bagasjerom, som kan varieres fra 615 til 1655 liter når man legger ned baksetene, har Tiguan et av de største bagasjerommene i klassen. 

Tiguan er en fullverdig familiebil, med en romslig kupé, sjenerøs benplass og god plass til barneseter. Nå kan det være spesielt gunstig å ta en nærmere titt på Tiguan SUV.

Tiguan Allspace SUV 5 eller 7-seter – klar for eventyr

Volkswagen Tiguan Allspace SUV firehjulstrekk

Volkswagen Tiguan Allspace er en kraftig og meget stor SUV med 4MOTION firehjulstrekk og DSG automatgir som standard, god bagasjeplass og svært mye plass i baksetet med mulighet for 5 eller 7 seter. Denne SUV-en er hele 4,7 meter lang, og det er mange flerbruksmuligheter. Du kan for eksempel enkelt vippe opp tredje seterad og få 7 seter når du trenger det.

Tiguan Allspace er også tilgjengelig med Volkswagen sitt helt nye Discover Pro infotainmentsystem. Det gjør den til den første bilen i dette segmentet som kan leveres med håndbevegelseskontroll.

Med parkeringssensor foran og bak, tretthetsvarsling, Front Assist med fotgjengerregistrering og Adaptive Cruise Control, cruiser du trygt på landeveien så vel som i byen.

Touareg - Volkswagens flaggskip

Volkswagen Touareg R-Line 4Motion

Volkswagens nyeste SUV Touareg er den mest luksuriøse, avanserte og største SUV'en noensinne fra Volkswagen. Dette flaggskippet er propfullt med utstyr og setter en ny standard innenfor SUV segmentet. Her er det verksen spart på kvalitet eller komfort. Den forener størrelsen til en SUV med klare linjer, atletiske proporsjoner, stilsikker eleganse og kan bli skreddesydd til enhver smak. 

For første gang i en Volkswagen er det digitale kombiinstrumentet, kalt Digital Cockpit, plassert sammen med skjermen til infotainmentsystemet bak en buet glassplate som gir full oversikt og alt er innen rekkevidde fra førerplassen. Volkswagen Touareg gir deg stor frihet, ikke bare med tanke på kjøreegenskaper med det nyeste innen førerstøttesystemer, men også med tanke på plass. Den tar deg dit du vil med stilig eleganse om det så er en utfordrende hyttevei på fjellet eller på vei til operaen. Mye av teknologien brukes for første gang i en Volkswagen.

Full kontroll på 4 hjul

Volkswagen Tiguan SUV 4MOTION

Med ekstrautstyret 4MOTION Active Control kan du justere konfigurasjonen på SUV-en etter forholdene og du kan velge mellom ulike kjøreprofiler, blant annet onroad, offroad og snow. Dette gir deg full kontroll over bilen og resultatet er at kjøreturen går som en lek, også på snø og på veier uten fast dekke. 4MOTION firehjulstrekksystem gir SUV-en et godt veigrep, solide kjøreegenskaper og sikker styring.

En SUV er ofte litt kortere og noe mindre innvendig enn en tilsvarende stasjonsvogn, men til gjengjeld er den litt høyere og du får et godt overblikk når du kjører. Dette er den perfekte bilen, både for familier som trenger plass og aktive folk som vil komme seg frem overalt med diverse sportsutstyr eller annen last.

Volkswagen har i dag fire SUV-modeller, og tilbyr 4MOTION Active Control på alle modellene:

Snarveier