2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen Tiguan Allspace SUV detaljer

SUV er det nordmenn vil ha akkurat nå. 

Biler i SUV-klassen er nordmenns nye favoritter, og Volkswagen kan tilby tre suverene biler innen klassen SUV: Tiguan SUV og Tiguan Allspace SUV og T-Roc SUV. Biler i SUV-klassen er markedets hurtigst voksende segment. I verden sett under ett utgjør andelen SUV nærmere 30% av totalsalget. Også i Norge er SUV-segmentet økende.

To nye SUVer fra Volkswagen

Nesten hver tredje nye bil som ruller ut fra en bilforhandler er en SUV, noe som gjør dette segmentet til det nest største i det norske bilmarkedet. I Volkswagen har vi styrket vårt SUV-segment med to nye tilskudd, som er Tiguan  Allspace og T-Roc. 

Les mer om SUV:
Tiguan SUV  | Tiguan Allspace SUV | T-Roc SUV

 

SUV med firehjulstrekk og SUV med tohjulstrekk

Volkswagen Tiguan Allspace SUV firehjulstrekk

Det er flere grunner til at norske bilkunder elsker biler i SUV-klassen og at de har slått så bra an i Norge. SUV-er er som skapt for det norske markedet. Bilene har meget god fremkommelighet med høy bakkeklaring, noe som passer godt for Norges røffe veiforhold enten vi skal til skogs eller til fjells, og ikke minst på snødekte veier. Med 4MOTION firehjulstrekk er SUV en perfekt kategori for oss aktive nordmenn. I tillegg tilbys mange av SUVene også med tohjulstrekk, noe som har bidratt til at den har blitt mer attraktiv for kunder som bor i bynære strøk og stort sett kjører på veier med god fremkommelighet.SUV med tohjulstrekk

I tillegg til fremkommelighet, er det også helt klart at biler i SUV-klassen har en stil og «look» som mange faller for. En SUV appellerer til øyet med sitt tøffe og hissige uttrykk i tillegg til at de er praktiske og fleksible biler med god kjørekomfort og god oversikt med en høyere sittestilling. Vi har fått et stort utvalg biler med mange ulike motoriseringer og utstyrsnivåer, og det finnes nå en SUV til alle behov og i alle prisklasser.

Volkswagen har en SUV for de fleste behov, med den minste som er T-Roc, en mellomstor SUV ved navn Tiguan og en virkelig stor SUV som er Tiguan Allspace med 7 seter som standard. 

Mulighetene til å skreddersy SUVene fra Volkswagen er mange, og listen med høydepunkter når det gjelder spennende, nyttig og praktisk utstyr, er lang. Alle de tre bilene er svært godt utstyrt med et høyt utvalg av sikkerhetsutstyr og førerassistentsystemer som standard. 

Tiguan SUV er skapt for komfort og trygghet

Tiguan SUV kommer i tre utstyrsnivåer med ulikt standardutstyr og med gode muligheter til å krydre bilen med spennende og nyttig tilleggsutstyr. Tiguan SUV er klasseledende når det kommer til hva som er sikkerhetsutstyr i kompakt-SUV segmentet, med blant annet følgende som standard for alle (merk at noen av versjonene har ytterligere standardutstyr i sine pakker):

• Front Assist med City-nødbremsfunksjon og Fotgjengerregistrering
• Lane Assist kjørefeltassistent
• Fotgjengerbeskyttelse med aktivt panser
• Pre-crash kollisjonsbeskyttelse
• Knekollisjonspute på førersiden
• Auto-hold bakkestartassistent
• Multikollisjonsbrems

Les om våre SUV-er.